FitkataSlimTea Публикувано Понеделник в 22:48 Report Сподели Публикувано Понеделник в 22:48 Илияна-Наталия - новата поп-фолк звезда Бълваджията Илиян Наглостта реши да си смени псевдонима без да знае, че е женски. Илияна-Наталия се завръща с нов албум, 21 нови песни, 21 нови клипа, последните му около 50 песни ще бъдат включени в друг албум, когато се изясни със себе си, но сега ви представяме Илияна-Наталия с новият музикален проект "Пръдла в каруца" "Пръдла в каруца" 01.Пръдла в каруца 02.Вимето ти 03.Сменям си полата 04.Свирколетница 05.Ай лов, Будали 06.Имам си ташак 07.Найлона 08.Един минет 09.Дано съм със слива 10.Бърша си мъдята 11.Един гъзел - минет с Андреас 12.Прати ми превръзчица ft. Анелия 13.Траверската на любовта 14.Ако си със сто одеала 15.Циганино ft. Супер Смешка 16.Мангасарино ft. Супер Смешка 17.Натрапник ли съм или натрапница? 18.Досаждам с песните си на всеки час 19.Нито цуца 20.По досаден до най-досадна 21.Аз, Илияна-Наталия 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Вторник в 00:15 Report Сподели Публикувано Вторник в 00:15 преди 20 часа , asylum каза: Усещам градация в последнити две песни 🤣 иначе фаворит си ми остава Изрод като теб! Абе по-добре да не я усеща човек точно тая градация 🤣🤣🤣🤣🤣 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Вторник в 03:26 Report Сподели Публикувано Вторник в 03:26 преди 3 часа , Lelqtian каза: Абе по-добре да не я усеща човек точно тая градация 🤣🤣🤣🤣🤣 Иначе ще има песен Запек и това няма да се понрави на Тотя! 🥹 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Вторник в 03:36 Report Сподели Публикувано Вторник в 03:36 преди 4 часа , DevilWish каза: Илияна-Наталия - новата поп-фолк звезда Бълваджията Илиян Наглостта реши да си смени псевдонима без да знае, че е женски. Илияна-Наталия се завръща с нов албум, 21 нови песни, 21 нови клипа, последните му около 50 песни ще бъдат включени в друг албум, когато се изясни със себе си, но сега ви представяме Илияна-Наталия с новият музикален проект "Пръдла в каруца" "Пръдла в каруца" 01.Пръдла в каруца 02.Вимето ти 03.Сменям си полата 04.Свирколетница 05.Ай лов, Будали 06.Имам си ташак 07.Найлона 08.Един минет 09.Дано съм със слива 10.Бърша си мъдята 11.Един гъзел - минет с Андреас 12.Прати ми превръзчица ft. Анелия 13.Траверската на любовта 14.Ако си със сто одеала 15.Циганино ft. Супер Смешка 16.Мангасарино ft. Супер Смешка 17.Натрапник ли съм или натрапница? 18.Досаждам с песните си на всеки час 19.Нито цуца 20.По досаден до най-досадна 21.Аз, Илияна-Наталия Обещаващо 🤣 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Вторник в 18:43 Report Сподели Публикувано Вторник в 18:43 Алисия пуска "СУДЖУЦИ" Накичената с орден "Спермоядка" лично от Пепа пуска нов албум и марка "Суджуци" Алисия. След хитовия албум "ГъзИсия" Алисия атакува всички фенове на скъпите, телешки суджуци. "Обичам ги тънко нарязани и сервирани на малки хапки с две яйца и горещо капучино" - споделя певицата! "СУДЖУЦИ" 2025 ще откриете: 01.Суджуци 02.На Бекс 03.Резни ми, мили 04.Всичките суджуци - дует с Лъчо-еди кой си 05.Тежки топки 06.Искам мас 07.Телешки салам 08.Салама 09.Суджука 10.Бахура 11.Саздърма 12.Обичам кренвирши 13.Аромат на кренвирши 14.Пастърма 15.Стига, пача моя 16.Шкембе, карантия - забрави я 17.Лапай бавно 18.Ще папаш 19.Обичаш мазно 20.Пилешки сърца 21.Нарежи ме 22.От суджук 23.Подмий се 24.Имаме ли карантия? 25.Едва ли те сърби 26.Мазно ли ти е? 27.Твърде гнусно 28.Печено пиле на сезона 29.Телешки бузи 30.Свинско със зеле 31.Свински опашки 32.Кюфтета, кебапчета и туршия 33.Тандем, Кен или Народен? 34.Той не е от Кен 35.Пилешка пържола 36.Сръбска плескавица 37.Пикантни кюфтета, шкембе и боб с наденица 38.Кюфтета , но от леща 39.Дайте нещо веганско! 40.Закусвам с яйца, вечерям саздърма 41.Бъркани яйца с кренвирши 42.Пиле с грах 43.Пилешката кожа с мед и горчица 44.Агнешко с картофи и спанак 45.Пуешко роле 46.Патешко в сладко кисел-сос 47.Задушено заешко 48.Телешко варено 49.Свински ребърца 50.Шкембе в чиния и една ракия 51.Да ти пикам на принците - дай ми руло Стефани с туршия! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Вторник в 19:03 Report Сподели Публикувано Вторник в 19:03 преди 18 минути, DevilWish каза: Алисия пуска "СУДЖУЦИ" Накичената с орден "Спермоядка" лично от Пепа пуска нов албум и марка "Суджуци" Алисия. 03.Резни ми, мили 04.Всичките суджуци - дует с Лъчо-еди кой си 06.Искам мас 10.Бахура 11.Саздърма 14.Пастърма 15.Стига, пача моя 16.Шкембе, карантия - забрави я 17.Лапай бавно 19.Обичаш мазно 20.Пилешки сърца 23.Подмий се 24.Имаме ли карантия? 25.Едва ли те сърби 26.Мазно ли ти е? 27.Твърде гнусно 28.Печено пиле на сезона 32.Кюфтета, кебапчета и туршия 33.Тандем, Кен или Народен? 34.Той не е от Кен 39.Дайте нещо веганско! 40.Закусвам с яйца, вечерям саздърма 50.Шкембе в чиния и една ракия 51.Да ти пикам на принците - дай ми руло Стефани с туршия! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Вторник в 19:39 Report Сподели Публикувано Вторник в 19:39 преди 55 минути, DevilWish каза: Алисия пуска "СУДЖУЦИ" Накичената с орден "Спермоядка" лично от Пепа пуска нов албум и марка "Суджуци" Алисия Гюр, Джин Стоев и Горна оряховица не харесват това!!!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано вчера в 18:11 Report Сподели Публикувано вчера в 18:11 Преслава х Галена с първи ОБЩ албум! "За Мардата" Сензация в жанра след концерта на Галена. Двете женици минават тайно под венчилото и посвещават нов албум на феновете си, само те да са доволни! Преслава: "Доволни ще останат! Пишете го успешно" Галена: "Със две големи, няма как то да не е успешно" (смее се) Макар, че тайничко се закачат и наричат марда, двете са решили, че този път албумът ще носи заглавието "За мардата". "За мардата" 01.За мардата 02.Хайде, размажи ме 03.Ку*вей 04.Точилка - трио с Азис Пърди 05.Царевицата 06.Гърбицата - трио с Емилия 07.Със сметките съм зле - трио с Емилия 08.Лайно 09.Не лапай 10.Да й заседне 11.Галко! 12.Мърлявата пача 13.Пицарката 14.Във ваната 15.С две големи 16.Първи с патето - трио с Борис Дали 17.Мърлата дойде 18.Ваната ти 19.Знам пицарията 20.И когато църне 21.25:25 "Обещаваме още много албуми. Обичам те, скъпа" цун-цун 😘 Преслава: "Когато камерата спре да снима, знам какво ще правя" Галена: "Знае тя.... мозъкът ти е колкото фъстък" Преслава: "Фъстък, като тези във вашите вафли, където фъстъците ви са менте, нали..... порцеланово лице, такова" Галена: "А ти, обърнат нос" Преслава: "Да ти приседне пицата, която ядеш..... марда" Репортери: Още ви снимаме! ПхГ - "Ох, обичам те, мила..... кажи къде е купона"..... Репортери: Айде, няма нужда. Видяхме ви какви сте лицемерки! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 19:32 Report Сподели Публикувано вчера в 19:32 преди 1 час, FitkataSlimTea каза: Преслава х Галена с първи ОБЩ албум! "За Мардата" Сензация в жанра след концерта на Галена. Двете женици минават тайно под венчилото и посвещават нов албум на феновете си, само те да са доволни! Преслава: "Доволни ще останат! Пишете го успешно" Галена: "Със две големи, няма как то да не е успешно" (смее се) Макар, че тайничко се закачат и наричат марда, двете са решили, че този път албумът ще носи заглавието "За мардата". "За мардата" 01.За мардата 02.Хайде, размажи ме 03.Ку*вей 04.Точилка - трио с Азис Пърди 05.Царевицата 06.Гърбицата - трио с Емилия 07.Със сметките съм зле - трио с Емилия 08.Лайно 09.Не лапай 10.Да й заседне 11.Галко! 12.Мърлявата пача 13.Пицарката 14.Във ваната 15.С две големи 16.Първи с патето - трио с Борис Дали 17.Мърлата дойде 18.Ваната ти 19.Знам пицарията 20.И когато църне 21.25:25 "Обещаваме още много албуми. Обичам те, скъпа" цун-цун 😘 Преслава: "Когато камерата спре да снима, знам какво ще правя" Галена: "Знае тя.... мозъкът ти е колкото фъстък" Преслава: "Фъстък, като тези във вашите вафли, където фъстъците ви са менте, нали..... порцеланово лице, такова" Галена: "А ти, обърнат нос" Преслава: "Да ти приседне пицата, която ядеш..... марда" Репортери: Още ви снимаме! ПхГ - "Ох, обичам те, мила..... кажи къде е купона"..... Репортери: Айде, няма нужда. Видяхме ви какви сте лицемерки! Мани ги тия! Дай Соня Френска и Несрина 🤣 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано вчера в 19:51 Report Сподели Публикувано вчера в 19:51 преди 19 минути, asylum каза: Мани ги тия! Дай Соня Френска и Несрина 🤣 На Несрина не направихме ли албум, че забравих? Соня Немска пуска нов албум "Соня Френската любов" Немската Овчарка на поп-фолка или с други думи бръснарското ножче, пуска трети самостоятелен албум. Немско-френския киш на поп-фолка пуска "Соня Френската любов". Соня Френската любов 2025: 01.Правена съм за Ренито ти ft. Рени 02.Мърлячи 03.I want you, Deni ft. Denislav 04.В сряда се надупи 05.Тя е с моп 06.Като дилдо съм 07.Аз съм пачата 08.Бръснарско ножче 09.Онези, мръсничките 10.Шампоан за мазни корени 11.Онези пици 12.Мъде ин дъ Мангалс 13.Педеругите 14.Набарай ме 15.Някаква бръсначка 16.Кой сега е мръсно лайно? 17.Няма такава свирня 18.Обръсни си задника, мили 19.Прашка в задника 20.Мръсна тава 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано вчера в 19:58 Report Сподели Публикувано вчера в 19:58 преди 1 час , FitkataSlimTea каза: 03.Ку*вей Мантрата на живота на @xroflx9 & @fengergana 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 20:08 Report Сподели Публикувано вчера в 20:08 преди 16 минути, FitkataSlimTea каза: На Несрина не направихме ли албум, че забравих? Соня Немска пуска нов албум "Соня Френската любов" Немската Овчарка на поп-фолка или с други думи бръснарското ножче, пуска трети самостоятелен албум. Немско-френския киш на поп-фолка пуска "Соня Френската любов". Соня Френската любов 2025: 01.Правена съм за Ренито ти ft. Рени 02.Мърлячи 03.I want you, Deni ft. Denislav 04.В сряда се надупи 05.Тя е с моп 06.Като дилдо съм 07.Аз съм пачата 08.Бръснарско ножче 09.Онези, мръсничките 10.Шампоан за мазни корени 11.Онези пици 12.Мъде ин дъ Мангалс 13.Педеругите 14.Набарай ме 15.Някаква бръсначка 16.Кой сега е мръсно лайно? 17.Няма такава свирня 18.Обръсни си задника, мили 19.Прашка в задника 20.Мръсна тава Тоя път всички песни звучат хитово! Немско-френския киш на поп-фолка 🤣 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.