Karma93 Публикувано Септември 1 Report Сподели Публикувано Септември 1 Мазохист ли е българският милионер? Поне четири са - тези завели Мара Отварачката до олтара. Как тази вече на средна възраст женица все се урежда с богати и не-особено противни мъже, при положение, че къде къде по-красиви и приятни нейни колежки не са виждали и годежен пръстен. Освен мазохизъм и недовиждане покрай дългите часове пред работния компютър друго обяснение няма. Вижте моля мечтата на всеки български милионер! репортерката доде преследва Мария - Докога смятате да се жените? Не мислите ли, че не сте подходяща за законна съпруга след толкова разводи? Мария - Не по-неподходяща от тебе, ма! Не виждате ли колко сте смешни? Елементарници! репортерката - Защо не осъдихте Мегс? Де не e защото има истина в думите й? Мария върви... репортерката - Устните ви се влачат по земята! Не смятате ли, че е време да ги намалите? репортерката - Защо пяхте толкова фалшиво в Капките? Не е ли време да спрете да ни тормозите с фалшивото си пеене? Мария - Тихо чеееее ще ти фръкне микрофона от ръцете репортерката - ще ви фръкне на вас силикона в атмосферата (смее се) Мария влиза в колата Жена мечта, а? Стил, красота и класа! На всички мъже пожелаваме да не стават милионери! По-добре да не си богат, но да си далеч от такива 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 1 Report Сподели Публикувано Септември 1 Анелия - "ВСИЧКО ВОДИ КЪМ WC-то" новият албум на Жената-Файтун! "Първоначално мислих да го кръстя Всичко води към клозет, но реших да бъда, така... леко по-тактична. Не мога да се занимавам с битовизми и направо без много да говоря ще ви представя траклиста към песните на новият си албум. Специално за Госпожата с козете, овцете, кравите и сламенната шъ-шъ-шъ-шЪпачица.... Татяна" Всичко води към 00 Tracklist: 001:Всичко води към WC-то 002:Как избърса задника 003:Рисувай с анус 004:Не акай 005:Как да се запека? 006:Не мога да спра да се зацапвам 007:Още плик донеси 008:Напръцках те 009:Пръднах пред теб 010:Here around the ass Това е първият албум в който всяка песен съм посветила на ежедневието, на рутината, на тоалетната. Първата песен разказва за ежедневното преминаване през двете 00, втората е свързана с хигиената на нашия анус, третата подсказва какво би се случило, ако не се избършем добре и като моята колежка Татяна рисуваме с анус по фитнесите. Не акай е специално посветена на хората, които имат рядко щастие. И понеже Лопедиум ме спонсорираха и заснехме клип, точно по тази причина направих и "Как да се запека". Единствената песен която е посветена на дамската превръзка "Не мога да спра да се зацапвам" е и в новият ми албум. Посветила съм и песен на приятелката, която носи още пликове с тоалетна хартия при нужда. Разбира се, засегнала съм и какво се случва ако обгазиш любимия си или се изпърдиш пред шефа или учител.... или на обществено място. А, и... И първата ми песен на английски тук и около.... знаете.... това са вагините .... исках да кажа важните неща от живота, не само наркотиците! Приятно слушане, пърдящи фенове! Яжте повече боб, протеини, полезен е! Особено Боб с картофи и яйца! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Report Сподели Публикувано Септември 6 Селина я хвана "ЗАПЕК" - а "Запек" Ако, ако - запека ме хвана, ако, ако - усра съм голяма.... ако, ако - викайте Татяна! Чики, чики, чики - бам, ей сега ме хвана срам! Ако, ако - запека ме хвана, ако, ако - усра съм голяма.... Ако, ако - к'о ли ми остана? Не, не чакаме в клозето , давам газ на Дулколаскчето, дулколаксчето, дулколаксчето. Пр: С една ръка съм бръкнала в анала, а пък с другата късам си хартия.... К'о ми мрънкаш, че съм леко закъсняла? Мене девет часа мъчи ме дупара! С една ръка съм бръкнала в анала, а пък с другата късам си хартия.... Ей, като Татяна искам аз да се изакам, щото тати ми донесе дулколакса! Била съм много гнусна, ама ти не можеш с Тотя. Била съм аз без гащи, ама Сланина ти е класа! Навънка съм - тиха, а в кенефа съм мръсница. Навънка си трая, като дива аз в кенефа лая.... Очаквайте скоро и първият самостоятелен албум - "Запек"! "Обещавам ви да се залея с рядкото си щастие след като изпия Дулколакса. Бутилките с вода вече не са на мода! Благодаря на моята колежка Татяна за идеята." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 19 Report Сподели Публикувано Септември 19 Татяна се закани с нова песен на Селина - коя си ти, че ще взимаш темата за клозета? Запек - ще те хване като те набарам, кучко! "Чалга проституция" "Пръц, пръц и Стефани пропяла, лей, лей, лей - цяла се полей! По-прост от рязания - има ама няма. Вие с Меди, май сте си рода? Пот, секс - сливат се телата, живееш за отзад, фитката пренаситена, бай, бай - на чичко бай за днес казваш, непоправима - чалга проституция! Всеки с пръст те сочи, бутилка ти се носи! Евалата, мърша си! Порода - като нас! И без гащи и без боди, пак си прости**тка, лапаш ли на макс? Вип сепаре, пляс зад дупе.... пак те чака... вземи този лев, кво като ще е широк? С кеш и без кеш, дай отзад, газиш правилата..... на повикване си цял живот. И предупреждавам кучко, когато вземеш песен за тоалетната в следващия ми хит "ДО ТРИ" ще те размажа!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 14:58 Report Сподели Публикувано Петък в 14:58 ПиЯница атакува с "ИЗВРАЩЕНИЕ". Както всяка друга, така и затъналата някъде наша любима която не беше Баница, пък не беше и ПиЯница реши да възроди хитов албум през 2025 година. Залязлата ПиЯница представя своето тотално "Извращение" и през тази година. Аз съм ПиЯница от Вълшебната лампа и сега ще ви представя новото си ИЗВРАЩЕНИЕ. 1.Братовчедката 2.Няма да ме дупиш ft. Gaylin 3.Пу*ката 4.Смешната ft. Analiya 5.Дойно гумен 6.В мед ми пръдни 7.Чичко отзаде го подаваш 8.Гризнах ти го 9.Извращение 10.Травестителката 11.Духай задължително ft. Kokain 12.Нито валута 13.Хубаво го надърви 14.Задната ft. Gushteriana 15.Редовна 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.