Jump to content


Дженифър Vs Марая - коя е по-дива?


Препоръчани коментари

Дженифър vs Марая - коя е по-дива?

 

0000045880-article.jpg

 

Какво е нужно, за да бъдеш дива? Голям глас, голяма коса и непоносим характер, който непрекъснато те въвлича в скандали! Е, със сигурност знаем, че Марая си има всичко!

 

Тези дни тя здраво се заяде със своята колежка Дженифър Лопез и разразилият се скандал не остана без последствия.

 

Всичко започна със слуха за евентуален общ проект, който се носи в музикалните среди открай време. Разбира се, сензационната новина не е за изпускане и Марая е била попитана за евентуален дует в телевизонното шоу "Холивуд отвътре" по американска телевизия.

 

Отговорът на певицата е бил нееднозначен – "По-скоро бих излязла на сцената с прасе! Дует с Дженифър Лопез просто няма начин да се случи!".

 

Разбира се, пресата и особено интернет-медиите веднага гръмнаха и никой не остана настрана от скандала. Поуплашена за имиджа си и за световния мир, Марая побърза да пусне опровержение: "Това е просто една интернет-клюка и е жалко, че хората се забавляват с толкова нереални неща. Това е просто още един пример за това как две силни жени са насадени една срещу друга за повече читатели!".

 

Казаната дума обаче е хвърлен камък и никой не може да убеди аудиторията, че Марая не е казвала нищо за прасета и дуети.

 

Затова вместо да се занимават с безкрайните обяснения, медиите се върнаха към началото на конфликта.

 

Преди време, когато предстоеше издаването на новите албуми на двете певици, стана голямо мазало. Точно преди пускането на филма "Glitter" на Марая, тя се беше побъркала на тема сигурност. Според близък на певицата, параноята яко я тресяла заради една версия на песента "I'm Real" от саундтрака и амбицията й била никой да не стигне до парчето преди премиерата.

 

 

Явно страхът е бил доста смислен, защото точно преди излизането на филма, Дженифър пуска новия си албум J.Lo с цели две версии на парчето (с едни и същи семпли, но различни мелодии), което Марая определя като "безочливо".

 

Скоро след скандала, в интервю за немска телевизия на ощетената Марая е зададен въпрос отностно отношенията между дивите. Първото име, за което е трябвало да говори, било Бийонсе и тя доста я похвалила за красотата и таланта й. Когато обаче дошъл реда на името Дженифър, физиономията й се вкаменила и тя казала само едно студено "Тази не я познавам".

 

След това казали на Марая, че Дженифър спи задължително по 8 часа на денонощие, за да поддържа красотата си. Певицата отвърнала самоуверено: "Ако и аз разполагах с лукса да не се налага да си пея песните сама, и аз щях да се успивам".

 

Същото обвинение беше отправила към певицата преди време и Тони Бракстън - горе долу в същия период, когато Марая пък беше нападана от Уитни Хюстън. Изобщо - ничий характер не е лесен, когато талантът се набърка.

 

 

Явно конфликтът не е свършил, въпреки че страните в него предпочитат да не се набъркват в открити вражди. Но пък нали затова са диви...

 

 

 

 

 

Инфо - http://www.dnes.bg/article.php?cat=144&id=45880

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

много са ми различни и двете, харесвам ги и двете, но повече май клоня към Джен!!! ;)

Link to comment
Сподели в други сайтове

И аз се радвам и на двете , но по различен начин , разбира се ;) Харесвам нежността и крехкостта на Марая , диапазона в гласа и , дори "пищенето" .. Колкоото до Дженката :girl_in_love: тя е толкова Хот , имайки в предвид , че много тача Латино Старсите :1000 (29): и тя си има свое място сред любимците ми от "това поколение" . Все пак е гореща кръв по всякакъв начин , и кат пеене , и кат начин на живот :derisive: .Затова ми е трудно да определя коя по- дива :)

 

Но таквиз скандали е имало и ще има още в конкурентния живот на звездичките :1000 (29): докът ги тресе звездоманията :1000 (29):

А и ... Марая не за пръв път не се понася с колежка , да не забравяме Уитнито :derisive:

Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му !
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 5 months later...

Дженифър е латино дива, от нея струи енергия на всичките и изяви, доста по-атрактивна е за публиката, макар и да няма диапазаните на Марая.. ако трябва да избирам една от двете - Дженифър

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

Идвете супер много ги харесвам ... Можи малко по-така на сърце ми е Марая,но и двете много ги тача ...

 

Марая за какво е била нападана от Уитни Хюстън ? :P

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...
  • 5 months later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...