Sunrise Публикувано на Октомври 26 Report Share Публикувано на Октомври 26 Губя контрол-парчето , което разби класациите в България се оказа крадено. Оригиналът е на десетина готина, изпят в Русия със същата мелодия и същия текст. Наглостта няма граници както е казано. За съжаление поредния български хит се оказа.....не дотам български. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Дай линк де... Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Дай линк де... И аз искам да го чуя тоя оргинал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunrise Публикувано Октомври 26 Author Report Share Публикувано Октомври 26 работим по въпроса за линка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Явно просто няма нищо такова... Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 (редактирано) Аман от малумни теми... =))))) Редактирано Октомври 27 от Ив Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
torontoem4o Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Съгласен съм и с това, че темата е малУмна, и с това че тука не сме на училище и няма нужда всеки път когато някой направи правописна грешка да му скачате...почна да се случва все по-често и по-често и вече е меко казано банално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Не се учудвам.. Не че ми харесва песента де.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Аман от малумни теми... =))))) Teмите не са малоумни - ми авторите им! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
girl_in_black Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 е де дайте да чуем оригфиналната песен да се уверим че е крадена :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hero.in Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Абе нали беше румънски кавър, ся пък руски. Скоро ще се окаже и Казахстански Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PLAYBOY4ETO Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Знаех си, че е крадено, баси много съм разочарован..любимата ми песничка крадена лааааааа ;( Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
My heart will go on Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Явно просто няма нищо такова... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Ко вярвате пък вие...докато не чуя не вярвам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Баща ми казва че била същата като sountrack-а на някакъв филм/сериал ! Аз споря с него, че не е...да не се окаже че е прав :D Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Ко вярвате пък вие...докато не чуя не вярвам! и аз така Незнам дали знаете, но песента е била писана за ДесиСлава. Самият Миро призна в ефира на Дарик радио. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mili4koto_f Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Песента не е крадена, а подарена, не знам дали има такава подобна песен в Русия, Румъния или някъде по света, но знам, че е писана от една млада певица и писателка и му е подарена, както и целият му нов албум е наполовина подарен. Ще ми е интересно да чуя, ако наистина намерите "оригинала" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Go2lin0 Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 лейлей „ тоя не го слушам нз кой е оригиналът и не ме интересува Цитирай Report Подписът ви е изтрит, защото е в разрез със правилата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
northman Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 докато не чуя не вярвам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
microlab Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Е никой не е открил топлата вода...коректно е като си взаимствал нещо-подарено,изпросено, халалдатиено, откраднато, краднато да се опоменава източника. Миро има прекалено самочувствие и 100 про няма да си каже какво е взаимствал- той си вярва сигурно,че от него са откраднали преди 40-50 години в друг негов живот Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Песента не е руска, а румънска и то един от най-големите хитове. Оригинала: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.