Jump to content

Препоръчани коментари

текст | Герго Милов

музика | Традиционал

аранжимент | Михаил Бургуджиев

https://www.ramania-bg.com/topic/119879-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D1%89-%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D0%BD/
Сподели в други сайтове

Брутално яки версии пусна на Нощ и ден, Сън и Като лъскаво ферари! Оригинала винаги си е оригинал, но последните й две песни и клиповете са възход пред нещата, които пусна преди това. Много добре звучи! Кати трябва задължително да направи и версии на Мили момчета и Сега ми се живее може би.... защото те са останали нереализирани.

Това описание възбужда любопитството ни от раз! 

Нощ, Ден и един нов чифт спомени: Кати се завръща с блясък Някъде между втората чаша „Космополитън“ и звука на високите токчета по паважа, си зададох въпроса: Възможно ли е да се влюбиш в един и същ спомен два пъти? Оказва се, че отговорът е „да“, особено когато този спомен идва с нов аранжимент и етикета на Milena Records. Кати не просто прави римейк на „Нощ и ден“. Тя прави модно изявление. Забравете за носталгията по миналото – тук говорим за еволюция. В новата версия на хита, издадена от дългогодишните ѝ партньори от Milena Records, няма нищо излишно. Звукът е изискан, секси и малко дързък – точно като рокля на Versace, която си извадила от гардероба след десет години и установяваш, че ти стои дори по-добре. Всички имаме своите спомени, скрити в старите чанти или в плейлистите от младостта. Но Кати ни кани да ги извадим на светлина. С този нов прочит тя ни напомня, че разликата между „нощта“ и „деня“ е само един ритъм разстояние. Гласът ѝ звучи по-уверено от всякога, сякаш ни шепне: „Скъпа, най-доброто тепърва предстои“. Ако оригиналът беше първата ни невинна среща, то новият римейк под знака на Milena Records е дългата, интелигентна вечеря в най-модерния ресторант в града. Видеото е чиста визуална поезия – без излишна суета, само класа и присъствие, които те карат да се запиташ: Как успява да го прави толкова лесно? „В града на неограничените възможности, най-смелото нещо, което можеш да направиш, е да се завърнеш по-сияйна от всякога.“ Така че, момичета (и момчета), усилете звука. Защото независимо дали е нощ или ден, Кати и Milena Records ни напомнят, че истинският шик не остарява – той просто става по-добър с времето
FrpAX5_ZtY7UwquENKhOiITaaz9d38Pighn7JSBIXZ7Xx4-f7TwYsArXpmhF1cjgurcIgSLT1KZd=s800-rw-nd-v1
преди 13 минути, DevilWish каза:

Брутално яки версии пусна на Нощ и ден, Сън и Като лъскаво ферари! Оригинала винаги си е оригинал, но последните й две песни и клиповете са възход пред нещата, които пусна преди това. Много добре звучи! Кати трябва задължително да направи и версии на Мили момчета и Сега ми се живее може би.... защото те са останали нереализирани.

Когато си четеш коментарите след 10 години. Дано не.

преди 1 минута, Administrator каза:

Когато си четеш коментарите след 10 години. Дано не.

Това няма да спре Кати да прави нови версии на стари хитове 😘 

Как се поклаща като бавноразвиваща се :D Ужас. Флегмааа

Как съм я харесвал тази магарица като бях на 8-9, не знам хахаах

Screenshot.png

от една страна - Кати ❤️❤️❤️❤️❤️ 

от другата - мИИлена рекърдс, дядя Герго, 0:43-0:44 ... 

ПС - то не бИИло само там, целИИя мИИкс го правИИло някое ИИ със сИИлИИконовИИя сИИ г.ъз 

Редактирано от Lelqtian
преди 2 часа , DevilWish каза:

Наистина са много яки тия нови песни, но защо прави само старите си хитове… или да пуска нови, или да реализира по-слабо познати стари

да слага екстейшъните, кожите, да вади камшиците и да направи секси кавър на този хит с аранжимент от Даниел Ганев:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...