Jump to content

Препоръчани коментари

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

@WindWalkerMonk мило, ти кога ще получиш такова пожелание за Рождения си ден от Гюревата агитка?
image.png.1d3c59bb5345d04ed80a577bb2e99c9d.png

Уви никога, аз там съм блок до живот. Понякога ми е тъжно, но се поглеждам снимките от събирането на книгата й и си давам сметка, че не чак толкова зле. 

• Отговори 1,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 20 часа , gogo каза:

spacer.png

От едно време още се напъва ама...

Гърбица, на която и гърбушкото от НотрДам би завидял, а позата - дори и най-опитния и умел тираджия не би докарал.

всяка музикална ера си има своят велик композитор:
- на средновековието - Моцарт
- на ренесанса - Паганини
а на чалгата - Оцко ❤️ 

Току що, Willy каза:

Галена е качила всички песни от концерта отделно! 💋

Според мен това ще й преебе алгоритъма на гледанията на канала. Преслава като имаше няколко по-неуспешни + тея от концерта и ѝ се преебаха гледанията. 
А и при Галош алгоритъма не е много ок от излизането на последния албум. Голяма част от песните не се показваха отстрани.

преди 2 минути, Willy каза:

Галена е качила всички песни от концерта отделно! 💋

Не само песните, ами всичко! Даже и интротата... queen shit

преди 1 минута, lucellent каза:

Всичко ОСВЕН Зиг-заг 😩

Според мен това ще й преебе алгоритъма на гледанията на канала. Преслава като имаше няколко по-неуспешни + тея от концерта и ѝ се преебаха гледанията. 
А и при Галош алгоритъма не е много ок от излизането на последния албум. Голяма част от песните не се показваха отстрани.

И аз така мисля, странен е алгоритъма. Колкото по-голям става канала й, толкова по-бавно трупа нови абонати.

преди 3 минути, lucellent каза:

да качи и микса на цурче ❤️ 

преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза:

Гърбица, на която и гърбушкото от НотрДам би завидял, а позата - дори и най-опитния и умел тираджия не би докарал.

Aз не я хейтя като теб, ама нещо й липсва за да изглежда като Галя и Цура. Не е облечена по евтино, даже спрямо Галена се облича по - скъпо, ама често изглежда като гротеска. 

Току що, WindWalkerMonk каза:

Aз не я хейтя като теб, ама нещо й липсва за да изглежда като Галя и Цура. Не е облечена по евтино, даже спрямо Галена се облича по - скъпо, ама често изглежда като гротеска. 

Липсват й харизма и осанка. Галош дори като беше евтинджос и се обличаше за 2.50 имаше излъчване. Ей тука в най-пародийния хит "Чупката" изглежда по-яко от Емилия във версаче:
image.png.b69960a200ed9b93959f24ce5d30f99f.pngimage.png.105b3377fbacb0ff03ae3d077496282a.png

преди 5 минути, WindWalkerMonk каза:

+ добри е по-добър стилист от клоуна на Емуто.
4db10e520f33bf6dd82702c47a4ce01887a1220b

MIROGLED.COM

Фолк певицата Емилия винаги е харесвала оскъдните дрешки,заради което често са я заснемали по зърно или по дупе, този път обаче тя показа "най-милото си", пише ежедневник, предава ПИК.В софийска дискотека изгората на Коко Динев лъсна без би...

Редактирано от Andrew Cunanan.
преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Липсват й харизма и осанка. Галош дори като беше евтинджос и се обличаше за 2.50 имаше излъчване. Ей тука в най-пародийния хит "Чупката" изглежда по-яко от Емилия във версаче:
image.png.b69960a200ed9b93959f24ce5d30f99f.pngimage.png.105b3377fbacb0ff03ae3d077496282a.png

Липсва й нещо факт, а и не мисля, че екипа й винаги нацелва. Плюс, че самата Емилия не е наясно със себе си какво иска. Ако тя знае какво иска да излъчва според мен ще е далеч по на място. Ще знае какво да носи, как да се носи. 

Току що, WindWalkerMonk каза:

Липсва й нещо факт, а и не мисля, че екипа й винаги нацелва. Плюс, че самата Емилия не е наясно със себе си какво иска. Ако тя знае какво иска да излъчва според мен ще е далеч по на място. Ще знае какво да носи, как да се носи. 

Да, това се нарича концепция. Ако имаше такава - нямаше да пусне 7 поредни флопа от "Сбърка адреса" до дуета с Констатин 😘 

@WindWalkerMonk уж кавърдисаха многомилионен хит, уж ужасно чакан дует, а накрая пак резултатите са плачевни:
image.png.9875c36b634d8397b4b5e223c800c7d6.png
Емилия със "Сбърка адреса" имаше повече за седмица.

@asylum @Willy @WindWalkerMonk вижте я ква е пластична тук и как се кефи, ЕМилия никога не е показвала такива емоции на сцената.

преди 22 минути, Andrew Cunanan. каза:

Андреа така си прецака нейния канал. Яко спамене на клипове и постоянно прекачване на стари клипове в по-добро качество.
Алгоритъма явно фаворитизира когато изпълнителите качват веднъж на няколко месеца.

Галена след концерта е ужасно тиха. Спираше участия заради здравословни проблеми, не участваше на концерта на Азис, всичките и постове в инста са от концерта или стари снимки от реклами, не се чува нищо за нов проект, дори и в тесен кръг.

Не помня друг път да е била така. Дано всичко е наред! 🫶🏻

преди 2 минути, Willy каза:

Галена след концерта е ужасно тиха. Спираше участия заради здравословни проблеми, не участваше на концерта на Азис, всичките и постове в инста са от концерта или стари снимки от реклами, не се чува нищо за нов проект, дори и в тесен кръг.

Не помня друг път да е била така. Дано всичко е наред! 🫶🏻

На концерта на Меди ми се стори доста подпухнала и нездрава в лице. Дано е добре!

Галена що не пусне лайв албум с концерта? Даже можеше така да го пласира след излъчването по БТВ, 100% феновете й щяха да си го купят.

преди 6 часа , Thecranfan каза:

От 10.00 сутринта досега Емануела е разпродала 7 дати на Уембли, 4 на Алианц Арена и ще има концерт на Копакабана в Рио, за който остават 3 билета, разположени в Сао Паоло.

Ед Шийрън я моли за дует, тя не му вдига. Да й има някой друг номер?

ед шаран е един долен позьор и 098765457890 пъти по-бейсик и бездарен от Ема. Такива като него - тропльовци на китара, с шкембета и гнезда на главите - бол.

преди 5 часа , WindWalkerMonk каза:

Със сигурност става шашма, няма как да се отрече. Емануела се изкара по - голяма от Слави. Но не мисля, че ги прави тя. по - скоро смятам, че Пайнер отвръщат на удара, защото и Ара направиха сумати простотии. 

А за феновете на Гюрга ще кажа, че сега погледна и новите й песни нямат и 1000 гледания. Едно време основният показател беше един сайт за музика мп3-бг.цом. Тогава всички пиратствахме от там, и когато тя пусна Крепост беше цяла седмица номер 1 с Феникс, а следващата се редуваха Лабиринт и Очакване. Другите бяха в топ 10. Сега като я погледнеш 20+ по - късно, по - добре да си беше останала в далечната 2003/2004. щеше да е запомнена доста повече. 

Е, аз бях написал преди години, че ако я бяха гръмнали с любовника й през 2005-та щяхме днес да я помним като легенда и да тъжим за нейната кончина, а ся - дори да я бастисат, повече от 100-те меки китки лели едвали ще отразят събитието. 

преди 4 часа , WindWalkerMonk каза:

Факт, във вечната им класация Само мене нямаш беше номер 1. На Глория беше в топ 5/6 Любовен дъжд, имаше Слави и Азис. 

любовен дъжд и ако бях се родила отходна яма са ми две от трите й най-противни песни, съдра се да ги налага, и пак ги помни само и единствено тя. От време оно е неадекватен аутист. 

Е, аз бях написал преди години, че ако я бяха гръмнали с любовника й през 2005-та щяхме днес да я помним като легенда и да тъжим за нейната кончина, а ся - дори да я бастисат, повече от 100-те меки китки лели едвали ще отразят събитието. 

Много олекна. То ако 2005 беше най - голямата, но неприятна на много хора. То в днешна дата е тотално безлична. Всеки я бие, един Меди от вчера. Емануела, Преслава, Азис, Стораро, Софа, Галена - буквално всеки дето е бил в топа по някое време има повече хитове, повече одобрение и повече звезден статус.

Много бълване, много тъпизми. Хората са я запомнили със количеството тъпи песни. 

Редактирано от WindWalkerMonk
преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Много олекна. То ако 2005 беше най - голямата, но неприятна на много хора. То в днешна дата е тотално безлична. Всеки я бие, един Меди от вчера. Емануела, Преслава, Азис, Стораро, Софа - буквално всеки дето е бил в топа по някое време има повече хитове, повече одобрение и повече звезден статус.

Много бълване, много тъпизми. Хората са я запомнили със количеството тъпи песни. 

Дори Коцака продаде залата (с 298765456789 дуета, но все пак) и Фатме ще я продаде. Само Гюр не, впрочем Анелия е на същия хал - едно време тайфун, а сега файтон - пълна безличница и спукан безхитов балон, живеещ в паралелна реалност и пеещ бози. 

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Дори Коцака продаде залата (с 298765456789 дуета, но все пак) и Фатме ще я продаде. Само Гюр не, впрочем Анелия е на същия хал - едно време тайфун, а сега файтон - пълна безличница и спукан безхитов балон, живеещ в паралелна реалност и пеещ бози. 

Да бе, ама Глория и Анелия са на различни планети. Ако 2002 всеки знаеше песните на Глория, беше топ мадамата, имаше концерти, хитове, хонорар - буквално е била Лили Иванова по продажби и приходи 2003 - сега тя няма пукнат хит.

Кралицата на баладите е Камелия (не Глория) - защото Кама има двете най - хитови балади в жанра - Залеза и Ти си.

Кралицата на хитовете е Преслава. Кралицата на топ проектите е Galena ❤️ . Както каза ти, добре че са й народните песни. 

Но тя няма нищо, тя не може да бие чалгаджийките дето са мизерни. Как ти стои тя пред Лили иванова, дето продава билети за хиляди и хонорара и е между 50/100к. Къде е Глория тук? 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...