Jump to content

Препоръчани коментари

музика и аранжимент: Даниел Ганев
текст: Сиана 
цигулка: Kristian Xhaferaj

Писна ми от тоя палячо!
След песента на Емануела и Дамян ВСИЧКИ СТЕ ЗА КОША !!! Чао!

Тъпа песен, противен изпълнител. И да пускаш песен след Синан е доста смело и обречено на провал. :D  

Току що, Сцената обичам лудо каза:

Тъпа песен, противен изпълнител. И да пускаш песен след Синан е доста смело и обречено на провал. :D  

След "Къртиш" определено стана банален и противен. Трябва му голяма пауза на тоя..... Със Синан под ръчичка и една дуетче за чао.

Два пъти я слушах и не запомних нищо. Но щом бозите на Меди още се възприемат, може и това да има някакво завъртане. А и Джордан е актуален в момента и има интерес към него.

След стоте опити да направи "Къв съм як 2", това идва като свеж въздух. Добре че все още работи с Ганев и той, да чуем нещо интересно и ново тук-таме откъм аранжимент

Не е зле. Лирична песен. Добре изпята. Напомня ми пак на някоя стара песен.

Ганчо се е взел малко в ръце. Добра аранжировка. Че ми писна от еднотипните арабски ритми последните месеци-година.

На обложката малко ми заприлича на Коста Марков :D

Редактирано от FolkEmpire

Звучи ми познато, но бива песента. Можеше припева да е по-силен

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...