Jump to content

Препоръчани коментари

За следващ сингъл може да заложи на нов прочит на:

Искаме дует с Юнона! Много ще си отиват! Ще са пияЛЛЛЛа и хваЛЛЛЛа. 
Да те забоНННННи от ДжУанна ❤️ Мале, ква е игуанНа ❤️ 

Тая и на клипа си признава, че е психо. Има много налудничав поглед и визия. Наскоро дочух как си заплащала и песните, или поне какво правила за отстъпка с хората, с които работила. Няма да споменавам имена, лол. Всички си я знаем Джоанка, че трябва да ѝ се изпишат от розовите хапченца, за да се осъзнае.

преди 16 часа , BULGARIANXTRASH каза:

Тая и на клипа си признава, че е психо. Има много налудничав поглед и визия. Наскоро дочух как си заплащала и песните, или поне какво правила за отстъпка с хората, с които работила. Няма да споменавам имена, лол. Всички си я знаем Джоанка, че трябва да ѝ се изпишат от розовите хапченца, за да се осъзнае.

Явно мастурбира или е с обратна резба - сама си пише песните, а режисьорът е жена? 

Още ли е даскалка?

Ако е класна ръководителка, учениците могат за събират пари за микрофон или нещо такова.

Песента не е ужасна, ама в припева звучи все едно пее под вода

Преподава в 203. ПЕГ и е класна на някой от класовете. Не мога да си представя учителката ми по химия да е попфолк певица. Уж беше спряла да пее, когато си намери работа в сериозно столично училище, ама явно е решила преди да удари 40, да се покаже колко е готина и млада... :D :D 

Ако ми беше класна, щях да се гордея с нея и да събирам пари от закуски, за да я спонсорирам!

преди 15 часа , asylum каза:

Явно мастурбира или е с обратна резба - сама си пише песните, а режисьорът е жена? 

Явно, този път е нямала с кого да се изпарска и е решила сама да си пише песента, след като заплатата не е стигнала.

преди 41 минути, BULGARIANXTRASH каза:

Явно, този път е нямала с кого да се изпарска и е решила сама да си пише песента, след като заплатата не е стигнала.

Това важи и за предния й хит!

Трябва да има някаква цензура на тези новоизлюпени пиленца. Прилича на Тита, ама с 20 години отгоре.

преди 2 часа , boy_07 каза:

Трябва да има някаква цензура на тези новоизлюпени пиленца. Прилича на Тита, ама с 20 години отгоре.

Тя е певица с дълъг стаж, драги. Дебютира преди 2010.

От 2.02.2026 г. от 19:51, asylum каза:

Ако ми беше класна, щях да се гордея с нея и да събирам пари от закуски, за да я спонсорирам!

И това щеше да се върти н-пъти в "часа на класа"

преди 22 минути, Andrew Cunanan. каза:

И това щеше да се върти н-пъти в "часа на класа"

В моя клас въртяхме

преди 2 минути, mrezata каза:

трагедия

e, че Джоана не номер 1 след Ванчето Великова, разбира се

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

e, че Джоана не номер 1 след Ванчето Великова, разбира се

Яша https://youtu.be/q5mz0avZWuM?si=GzwXvrahLu3WQ603

преди 1 минута, asylum каза:

аз бях убеден, че това ще е тотален хит като излезе 😘

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

аз бях убеден, че това ще е тотален хит като излезе 😘

И позна! Беше!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...