Jump to content

Препоръчани коментари

преди 22 минути, pacho каза:

jMrMi.jpg

Подигравате му се, но той го прави с цел безопасност, това не са гърди, а еърбегове - предпазващи о ку ршуми.

641599033_18313687045266783_4987697709070317577_n.jpg

преди 12 минути, xroflx9 каза:

Обърнете внимание на леля ви Василка де. То не бяха връзки с Атижа,омъжи се,сега и сиси си сложи. Ще си посегне ако продължавате така

image.png.06796a90cd8b521e3f55d4f8d6a5b94a.png

обичам мъжките гърди
images?q=tbn:ANd9GcTx2Mqpho0c1Egij7Gklqz
но на леля Василиса не са най-красиви, НО И АЗ БИХ СИ СЛОЖИЛ

• Spiders
📰 Новини
Богдана от Стартер представя своите 10 любими български песни по БГ Радио | БГ Радио - Само българска музика!
В края на седмицата своите 10 любими български песни ще представи Богдана Трифонова.

Чуйте как звучи нейното подреждане и какви истори...
bgradio • 23 Февруари 2026
преди 34 минути, xroflx9 каза:

Обърнете внимание на леля ви Василка де. То не бяха връзки с Атижа,омъжи се,сега и сиси си сложи. Ще си посегне ако продължавате така

И той кат Луна повтори всичките си стари номера отпреди 20 години и хората пак се връзват

Ужасна е Азис, гнусна и гадна. Но друго ме шокира - Мгда имала песен, ама защо? Нито някога е била актуална, нито е имала дори минимални успехи? Защо се мъчи?

преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

Ужасна е Азис, гнусна и гадна. Но друго ме шокира - Мгда имала песен, ама защо? Нито някога е била актуална, нито е имала дори минимални успехи? Защо се мъчи?

имаше минимални успехи, море и суша, вече нямам душа, вече няма сърце, случаен флирт и оная балада от 2005-та бяха стабилни хитове, след това зарина на дъното. Но си прав, че повече от в средата на Б група не е била. И то преди 20 години. За толкова време толкова разсад можеше да засади с тази физика.

преди 12 минути, WindWalkerMonk каза:

Но друго ме шокира - Мгда имала песен, ама защо?

Пере парите на мъжа и с евгинджос клипове

преди 23 минути, asylum каза:

И той кат Луна повтори всичките си стари номера отпреди 20 години и хората пак се връзват

Докато минава номера, ще продължава да го върти, за разлика от задника, който видяхме, вече го е хванало ЕГНто. Пък и нали са се раздърпали с Гюргюмюл, няма кой да му забие един шЪмар и да му мине. 

Цитат

Поредният гей фарс на Азис! Ето кой всъщност е мъжът на певеца, дори не са правили се.кс заедно (жестоки разкрития)
Кралят на чалгата отново се опитва да преметне хората!

Минаха 20 години от фарса на Азис с Ники Китаеца и явно ромският певец реши, че е време за част 2. Сега обаче историята му е още по-измислена и пълна с лъжи.

Васко представи за свой съпруг мистериозен брадясал мъж, който бил американец. Затова сватбата им беше във Флорида. Истината обаче е съвсем друга. Всъщност този мъж, който се счита, че се казва Ник, е българин, живеещ в САЩ и името му няма да е Ник, а по-скоро Николай (по ирония на съдбата същото като на първия му съпруг).

Този път Азис използвал много повече фантазията си, за да скалъпи историята им. Той искал да го изкара чужденец по няколко причини. Първо - защото така е по-мистериозно и интересно. И второ - защото така по-малко ще го търсят за интервюта и се намалява рискът да се издаде, че бракът им е фалшив.

Също като преди 20 години, и сега Азис никога не е правил се.кс с мъжа си. Всичко, което разиграват, отново е за пиар. При това целенасочено историята е скалъпена точно сега, за да вдигне посещаемостта на концерта му в "Арена 8888", на който и новият му съпруг присъства.

Самият Ник обаче не е особено умен и сам се издаде, че не е чужденец. По време на "Като две капки вода", където Азис тази година е жури, водещият Димитър Рачков нееднократно говори за съпруга на певеца, а Ник през цялото време се смееше, което ясно показва, че разбира отлично български език.

Според запознати с личността на Ник, той наистина си падал по-мъже по принцип и е имал интимно взаимоотношения с представители на своя пол. Щом с Азис обаче не е бил интимен, възниква въпросът дали изобщо чалга певецът харесва мъже или в последните 25 години лъже най-нагло цяла България.

https://kliuki.bg/kliuki/poredniyat-gey-fars-na-azis-eto-koy-vsashtnost-e-mazhat-na-peveca-dori-ne-sa-pravili-seks-zaedno-zhestoki-razkritiya/259495

преди 17 минути, WindWalkerMonk каза:

Защото е дърта за магистралата, а пенсията не стига до никъде. 

Фолк звездата Магда със силна заявка: Идва нещо специално!

В песента не е вплетена лична история, категорична е изпълнителката. „Няма нищо, което да е специално преживяно от мен. В текста на песента става дума за токсична любов, а всеки в годините  в любовите си е имал такива. Това е първият ми клип, в който съм използвала изкуствен интелект, но басейнът е истински, напълнен с 800 литра вода“ – обяснява тя.

Кво се обяснява тая скочубра! Щом не го е напълнила с картофи, е пълна буначка!

преди 6 минути, xroflx9 каза:

Ние с @Emanuela.Carey на концерта на Меди

Бих долетял специално с Цуци Янева да ви видим отблизо! 

преди 28 минути, xroflx9 каза:

Ние с @Emanuela.Carey на концерта на Меди

Не стъпвам на такива долнопробни събития.

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Просто доведи Андреа пияна и й подай пистолет по някое време

преди 11 минути, Emanuela.Carey каза:

Днес цял ден просих пред вас и ти купих билет!

преди 22 минути, asylum каза:

Просто доведи Андреа пияна и й подай пистолет по някое време

Че тя има ли друго състояние? 

преди 32 минути, Emanuela.Carey каза:

Буторигинално буцорали бурталисти бумкерела!

qKYlQHl.png

Аман от теб и селския ти вкус!

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Йелена Карлеуша за Теа Тайрович: “Тя смърди през екрана”

INSTAGRAM.COM

@Andrew Cunanan.

А Елена Куреуша смърди на живо.

емилия препика като в капките представиха анелия за една от най-награждаваните певици

другия път ще имитират пак ивана, мазния гандалф знае че чалгата му вдига рейтинга

така като се обяснявам без никой да ме пита се чувствам като една кралица

днес си купих три кашона вафлата на коце,обичам коце!

преди 19 минути, fengergana каза:

емилия препика като в капките представиха анелия за една от най-награждаваните певици

Много е заспала тая. Направо заспах докато каже 1 изречение. Симона направо я изяжда с парцалите тая никаквица.

преди 9 минути, xroflx9 каза:

Много е заспала тая. Направо заспах докато каже 1 изречение. Симона направо я изяжда с парцалите тая никаквица.

искам името на сладура,който стоя до Галин в публиката!!!! аман да му се лепят сладки батенца като Таушанов само да са известни

преди 3 минути, fengergana каза:

искам името на сладура,който стоя до Галин в публиката!!!! аман да му се лепят сладки батенца като Таушанов само да са известни

Той Таушанов и на Селина се мазни,затова и го отпоследвах!!! Не гледах миналия лайв има ли го някъде че да го видя това лъвче????

А и разбиранията на Магърдич за “българска” музика не знам защо са ходещите некролози от естрадата. Аз 3 март го свързвам с фолклорна музика

• Spiders
Клюки
Андреа пак се дразни с жената на Кобрата
Тези дни Андреа пак подпали социалната мрежа с директни намеци към настоящата половинка на Кубрат Пулев - Розали.
HotNews.bg • 24 Февруари 2026

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...