Jump to content

Препоръчани коментари

преди 27 минути, stereoto_ каза:

От всичките концерти само Преслава (не броим Софи Маринова) е пяла на живо от първата до последната песен. Това не важи за останалите, които вече се проведоха, както и тези, които те първа ще се проведат до края на годината. Имат нова лъжлива схема циркаджийте. 

Аманн. 

И Стругаро пя на живо. Той май втори концерт ще има тая година

преди 7 минути, Willy каза:

Галена и Преслава ще разпродадат следващите си концерти за дни, особено Галена колко беше вайръл след концерта по мрежите.

Азис не мисля, че в скоро време ще прави нов.

И трите имена трябва да правят по 1-2 концерта годишно!

• Spiders
📰 Новини
Коя е Кралицата в новия сезон на „Като две капки вода“?
"Като две капки вода" стартира своя 14 сезон на 16 февруари и обещава сериозна конкуренция, впечатляващи трансформации и силни емоции. Водещи отново са
signalbg • 15 Февруари 2026

Летвата се вдигна след концерта на Галена миналия ноември.Васко трябваше да се постарае повече.

Представете си, ако Галена не беше подготвила шоу на световно ниво,. какъв хейт щеше да отнесе?

преди 4 минути, FikLena каза:

Представете си, ако Галена не беше подготвила шоу на световно ниво,. какъв хейт щеше да отнесе?

Може би нямаше

преди 49 минути, Willy каза:

Страшно умряла публика на такъв хит

Не е от калибъра на Сен Тропе, ММА, Хабиби и старите му

• Spiders
Клюки
Камелия Тодорова трака с нови зъби, ето къде си показа фасетите
Певицата сияе с нови циркониеви фасети — резултат от серия естетични и стоматологични процедури
Blitz.bg • 14 Февруари 2026
преди 2 часа , Sunlight каза:

Aз бих го гушкала цял ден. Той много обича да го гушкат и да го галят. 

наркоманът споменава ли пак мами или в това интервю пропуска?

превъртях само накрая и чух че освен дискотеката строи къщи и хотел. Разбирам мила защо си луда и вманиачена по него, и би преглътнала,че ще ти изневерява,както Надето прави само заради парите му!!!!!!!!!

Очаквах слуховете за дует между Галена и Азис преди концерта да са верни. Сега май пак прави албум.

преди 6 минути, fengergana каза:

наркоманът споменава ли пак мами или в това интервю пропуска?

превъртях само накрая и чух че освен дискотеката строи къщи и хотел. Разбирам мила защо си луда и вманиачена по него, и би преглътнала,че ще ти изневерява,както Надето прави само заради парите му!!!!!!!!!

Не ме интересуват парите му. Той ме кефи, защото съм го виждала какъв човек е. 

Много ви се иска и Маман да се престраши да направи концерт на Алфите в Арена. Май само те останаха от изпълнителите,които имат шанс да я напълнят,а и искам да видя Сими на голяма сцена!

Оффффффф, аман!

Yordan Georgiev
къв Русе, не сили от две могили

•  
  • Отговор

Gloria

Yordan Georgiev Оффф аман ! В Русе съм родена , със семейството ми живях там до 6 ти клас ! След това 6 години учих в Две Могили и там завърших средното си образование ! И нещо много важно …, в Две Могили няма родилен дом , но пък имам много приятели !
Сега стана ли ти ясно ?
..илинесъвсем ..🤦🏼‍♀️

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...