Jump to content

Препоръчани коментари

преди 1 час, asylum каза:

Тя и Магда направи боза с него…

Точно така!

То според ЦИК няма и купуване на гласове.

Редактирано от DarkChild
  • Spiders
📰 Новини
Попфолк класация 50-те най… 2026 (№6) – ГЛАСУВАНЕ
Гласувайте за 50-те най-харесвани попфолк песни! Избери 3 от попфолк песните, които харесваш най-много в този момент.
signalbg • 1 Февруари 2026
преди 1 час , DevilWish каза:

Какъв престиж! :D Лидия се докопа до първото място!

SIGNAL.BG

Лидия e на първото място в попфолк класацията 50-те най... с „Охрана“.

Нека се утеши след като не успя да докопа първото място дори във форумната надпревара! 

преди 10 минути, Lelqtian каза:

Нека се утеши след като не успя да докопа първото място дори във форумната надпревара! 

И да хапне един чипс и после на охраната:

• Spiders
Клюки
Азис проговори след сватбата в САЩ: Не видях никъде...
Краля на поп фолка у нас прикова за пореден път вниманието с думите си - и с това, което показа от Флорида
Blitz.bg • 1 Февруари 2026
  • Spiders
Клюки
Един по един си отиват мъжете на Лили Иванова - Любопитно — Новини HotArena.net
Съпруг №2 на Лили Иванова е музикантът Иван Пеев. Баща му е професор по солфеж в Консерваторията, майка му е цигулар. Той е изтънчен и образован, обаятелен и талантлив. Лили го чува и вижда как свири …
HotArena.net • 1 Февруари 2026

Ваня Великова отказа Евровизия: „Не съм от хората, които отиват просто да се покажат!“ 🎤🔥

👉 „Да, вярно е. Потърсиха ме. Но аз не правя компромиси“, признава Ваня в разговор с наши източници, близки до певицата.

💬 „Евровизия не е сцена за проба-грешка. Или отиваш подготвен и смазваш конкуренцията, или по-добре не отиваш изобщо“, категорична е звездата.

Според информацията, интересът към Ваня е бил напълно сериозен – харизма, визия, глас и международно излъчване. Но вместо да се хвърли в надпреварата, тя избира да каже „не“.

⚠️ Причината?
Програма, пълна до краен предел – концерти, нови песни, проекти и ангажименти, които не ѝ оставят време за месеци тежка подготовка.

🗣️ „Аз не съм от тези, които излизат на сцена, за да отбият номера. Когато го направя – искам да е безупречно“, споделя още Ваня.

🔥 В музикалните среди вече се шушука, че решението ѝ е впечатлило дори организаторите – рядко артист отказва подобен шанс, при това с такава класа.

👀 А дали това е краят на темата Евровизия?
Никак даже! Хора от обкръжението ѝ намекват, че вратата остава отворена, а името ѝ вече е отбелязано с червено.

Засега Ваня Великова гледа напред – нови проекти, нови хитове и сцена, която тя контролира напълно.

• Spiders
  • Spiders
  • Spiders
преди 16 часа , fengergana каза:

къде е обявила

Никъде. Написа ми го на лично в инста и ми каза да го споделя с “онези балъци от рамания” за доброто старо време 2008 година. If you know you know. 

Папи ханс как върви с Арената? Цялото метро е облепено с реклама. И пак 30май. 4 месеца му остават

преди 23 минути, GSA каза:

Никъде. Написа ми го на лично в инста и ми каза да го споделя с “онези балъци от рамания” за доброто старо време 2008 година. If you know you know. 

А кога излиза? :D 

преди 37 минути, GSA каза:

не знам какво се е случвало тук преди,но звучи като хит: райна!!

@-A. знаеше и композиторите, а не ми е излязло в страницата или групата

нямам търпение за новите песни!!!!

преди 20 часа , Emanuela.Carey каза:

ПУСКАЙТЕ СИРЕНИТЕ, ВЪРНЕТЕ РАДЕВ ДА НАПРАВИ ИЗЯВЛЕНИЕ, ЕВАКУИРАЙТЕ ГРАЖДАНИТЕ

spacer.png

Световен мир.

spacer.png

преди 8 минути, Emanuela.Carey каза:

Световен мир.

spacer.png

Палестина а Израел в съюз! Дано Иран да ги избомби!

• Spiders
Клюки
На 63: Тони Димитрова влюбена като ученичка! (Мъжът до нея пак е по-млад)
Обичаната бургаска певица Тони Димитрова преди дни стана на 63 Но както я наричат българската Бони Тейлър призна невероятна новина-че е влюбена. И то като тийнейджърка… „Да, влюбена съм, имам онези пе…
Kliuki.ws • 1 Февруари 2026
преди 1 час, fengergana каза:

Аз не знам тя какво прави със сандрито, при положение, че в предишния албум имаше цигански хит готов - “5-6 минути” и го заряза.. да беше направила ремикс с Фики и да смаже.. балада няма ли да има?

преди 1 час, fengergana каза:

Зайка й беше казала че тук някой бил казал че някой от предишните й албуми не става или нещо подобно и Райна казала “кажи на балъците от Рамания че с техните пари от албума си плащам почивките”

• Spiders
Клюки
Фолкзвездата Лияна разтърси с ужасяващо признание: Бях обезобразена и...
Фолкпевицата Лияна разтърси с неочаквано признание в разговора си с Мариян Станков - Мон Дьо, от което става ясно, че е преживяла истински кошмар, пише show.blitz.bg googletag.cmd.push(function() { go…
Blitz.bg • 1 Февруари 2026

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...