Jump to content

Препоръчани коментари

• Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 13 Февруари 2026
Стабилност
Стабилните песни са тези, които се задържат дълго и почти не променят позицията си (⏺ или минимална промяна).
  • Spiders
  • Spiders
  • Spiders
📰 Новини
Рени: След „Спомени“ нищо няма да е същото… / Видео
Рени представя новия си проект със заглавие "Спомени". Видеоклипът направи премиера в онлайн канала RENI. След "Спомени" нищо няма да е същото..." -
signalbg • 13 Февруари 2026
От 11.02.2026 г. от 0:24, Administrator каза:

Ще имаме репортер! Само да не стане като с Галена. Поздрав!

Какво се оплакваш за Галена хаха.. В профила ми има цял хайлайт от концерта. Колко искаш още? Много си ненаситен за клипове.

Я кажи изгледа ли концерта вече? 

преди 54 минути, Emanuela.Carey каза:

Аня май този път нацели хит

“Ооо, да!”

Ами топ е. Вчера я чух веднъж и още си я тананикам и чувам изнасиленото й блеене в припева 😍🤣 два хита в един ден от Аня и Манол - лидерки заедно и поотделно!

Редактирано от asylum
От 11.02.2026 г. от 2:28, DarkChild каза:

Само по ресторанти пее. Върна се там, откъдето тръгна.

В ресторантите й е идеално. Тя си взима хонорара, какво значение има толкова. Вече не е много за дискотеки, нито репертоара и е толкова подходящ. В дискотеките вървят актуални хитове. 

От 11.02.2026 г. от 7:33, Andrew Cunanan. каза:

Тръгна отт вариетета, те за онея години бяха по-престижни от сегашните ресторанти.
И не "пее", а "плейбечи".

аз поне 5 пъти съм писал, че ще ходя на 14.02.

Охааа и ти тогава. Ще въртиш ли д-то? :naked:

• Spiders
📰 Новини
Сара и Асен Лаутари искрено за любовта и силата да започнеш отначало &#
Новият проект на Сара и Асен Лаутари / Sarah & Asen Lautari - „На чисто“, излиза със заявка да се нареди сред най-искрените песни на сезона. Парчето носи
signalbg • 13 Февруари 2026

Тази година много квалитетна музика излиза! Ще надминат хитовете на 2025 даже!

преди 1 минута, asylum каза:

Тази година много квалитетна музика излиза! Ще надминат хитовете на 2025 даже!

Да. 2024 имаше много яки песни.
Аз 2025 ще я запомня най-вече с Хулигани, Дъното копай и Капучина ❤️ Както и песните на Киара - Мисли му, Без коз с Андреа и Флиртаджийка. На Галена и Цветелина  - Все по живота и 22:22, Емануела - Късай и Сините ти очи..... и още няколко които са ми много любими.

преди 36 минути, Euphoria. каза:

В ресторантите й е идеално. Тя си взима хонорара, какво значение има толкова. Вече не е много за дискотеки, нито репертоара и е толкова подходящ. В дискотеките вървят актуални хитове. 

Хубаво, но е като най-обикновена служителка в ресторанта.

преди 5 минути, DarkChild каза:

Отива й да разнася сачове, рождени торти, таратор, агне по гергьовски, чорба и кебапчета

преди 10 часа , Lelqtian каза:

Кое не е потвърдено? Че Василка е лъжлива циганка и си прави реклама с ИИзмислен мъж покрай концерта, все едно тоя номер с неговите сватби не сме го гледали колко пъти вече много пъти. То не бяха китайки, бодигарди, жена му, сестра му, братовчедката, Албена Вулева ... 

сватбата с Албена бе най-сполучлива.

преди 10 часа , Lelqtian каза:

Тя май беше водеща на някво предаване тип Садби от крастопат, неИскрено и лично или нещо от сорта, ЕГНто ме е хванало и не помня подробностите кво беше точно. 

Беше водеща на предаването на Кама, което го преименуваха от "Споделено с Камелия" в "Споделено с Кали"

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Любо Киров искал по 100 лева вход на участията си

По 100 лева за да го онодят/еякулират/уринират върху него?! Ама той трябва да им плаща, за да се прежалят. Иначе не знам за какъв вход говори, като при него съвпада с изхода.

преди 31 минути, DarkChild каза:

Сигурно са й позволили да си тананика фалшиво, докато мете пода, оправя масите и събира мръсната посуда. Но да не си и помисля да става служителка студена кухня, че й е спукана работата - ще види що е то конска пац от първо лице.

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Сигурно са й позволили да си тананика фалшиво, докато мете пода, оправя масите и събира мръсната посуда. Но да не си и помисля да става служителка студена кухня, че й е спукана работата - ще види що е то конска пац от първо лице.

Любо да го ЛЮБЯТ! ❤️ 100 лева да го любят!!! Или 51 евро!

Току що, DevilWish каза:

Любо да го ЛЮБЯТ! ❤️ 100 лева да го любят!!! Или 51 евро!

51 евро и 13 евроцента, за да влезеш в отходната яма и да добиеш болести, непознати на човечеството ❤️ 

• Spiders
Клюки
Стоичков е "клоун" - обяви Катя Близнакова, а Тони Димитрова я захапа
Грозна буря в социалните мрежи предизвика остър коментар на Тони Димитрова след доста провокативен и откровено обиден пост в профила на Катя Близнакова.
HotNews.bg • 13 Февруари 2026

@Kitty Привет, котараче. Какво мислиш за това бизнес облекло? Ти би ли нахлузила такова жакетче?
image.png.78e969a74d8372d3d5a494c03a4749c6.png
image.png.40b8d71e9e7231feb029a526eb181dfc.pngimage.png.4b24d1f3c8c1b20a614540695442661c.png

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Защо е застанал все едно се е наачкал в гащите?
image.png.227fec0b77e6460c9388335833123958.png

Защото взима пример от Татяна ❤️ 
Я кой ще учи как да си върнем замунда!

преди 1 час , Euphoria. каза:

Какво се оплакваш за Галена хаха.. В профила ми има цял хайлайт от концерта. Колко искаш още? Много си ненаситен за клипове.

Я кажи изгледа ли концерта вече? 

Исках от твоята гледна точка. Гледах го... на доста места превъртах. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...