Jump to content

Препоръчани коментари

Изглежда, че Митака е подновил правата за старите неща на Ивана. Тия дни спамят със старите й хитове в канала на Планета.

• Отговори 822
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Сънувах, че запълних Десита и беше надула корема. Кажете й да направи полицейски клип и да спре да нахлува в чуждите сънища, за да не я закопчая накрая.

Редактирано от DanchoPolicaq
преди 3 минути, DanchoPolicaq каза:

Сънувах, че запълних Десита и беше надула корема. Кажете й да направи полицейски клип и да спре да нахлува в чуждите сънища, за да не я закопчая накрая.

Само внимавай Десита да не ти подари я някой сифилис, я някоя гонорея.

Редактирано от Andrew Cunanan.
преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Само внимавай Десита да не ти подари я някой сифилис, я някоя гонорея.

Най-много да му натресе Медун и Сабун.

преди 19 минути, DanchoPolicaq каза:

Сигурно вече има такъв клип, но не сме го гледали. 

Току що, Andrew Cunanan. каза:

песен за душата

Миналата седмица слушах албумите на Ивана. Тази песен й е супер яка! ❤️ Обожавам я!

Току що, DevilWish каза:

Миналата седмица слушах албумите на Ивана. Тази песен й е супер яка! ❤️ Обожавам я!

Ивана беше дърта пияна 80 килограмова лелка, която не се срамуваше да признае, че я сърби! ИДОЛКА!

Боже, каква е тази селска вечеринка?
Кефи ме как Нина от куртоазия пляска в началото и се е подкъсила, все едно е на 20.

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ивана беше дърта пияна 80 килограмова лелка, която не се срамуваше да признае, че я сърби! ИДОЛКА!

Тази песен като започне и винаги ме избива на рев, много ми е трудно да я слушам. Заедно с "Не искам да знаеш" са песните на които най-много съм й ревал. А иначе обожавам това:

А Азис като е отсвирил всички ретро певици, какво му остана освен Галена? Меди може би, някой Стораро? Преслава може да участва, на 13 има участие в София 

преди 22 минути, -A. каза:

Това май ще се наложи @Andrew Cunanan.,

И аз така мисля. Добре върви с гледанията.

преди 49 минути, Andrew Cunanan. каза:

Боже, каква е тази селска вечеринка?
Кефи ме как Нина от куртоазия пляска в началото и се е подкъсила, все едно е на 20.

Нина винаги изглежда топово. На тоз юбилей също показва фигура 

FACEBOOK.COM

Коментирай гостите на следващия й концерт!

IMG_6054.jpeg

преди 1 час , DevilWish каза:

Тази песен като започне и винаги ме избива на рев, много ми е трудно да я слушам. Заедно с "Не искам да знаеш" са песните на които най-много съм й ревал. А иначе обожавам това:

Това искам да го видя, как ревеш на хитовИтИ на Ванча. Аууу

Вчера я видях в тикток... наистина вече и гримът не помага. Направо тия години хич не я пожалиха ..., а още не е и на 60.

преди 6 минути, Administrator каза:

Това искам да го видя, как ревеш на хитовИтИ на Ванча. Аууу

Вчера я видях в тикток... наистина вече и гримът не помага. Направо тия години хич не я пожалиха ..., а още не е и на 60.

Рядко плача на песни.😆  И то две от тях са точно на Ивана и Емилия. На Емуто - Ангел в нощта и още една балада, забравих й името. На Преслава и Константин - Не ми пречи.... 

• Spiders
📰 Новини
„Еделвайс” – най-личната изповед на Прея | БГ Радио - Само българска музика!
След като в „МÓMA“ Прея изследва първичната женска сила и свободата да бъдеш себе си, новият ѝ сингъл поема в по-интимна и все така въздействаща ...
bgradio • 9 Февруари 2026
преди 4 часа , Administrator каза:

Изглежда, че Митака е подновил правата за старите неща на Ивана. Тия дни спамят със старите й хитове в канала на Планета.

Няма какво друго да дава и допря да плаща за да бърка в скрина със старите вещи... 🤷‍♀️🤣

преди 25 минути, Administrator каза:

Сега цОра Янева бедна ли е? Трябва ли да я съжаляваме?

Ще продаде няколко Шанела и гладна няма да остане. Може да пуснеш благотворителна кампания за нея, имаш форум, ще й помогнеш 😄😄😄

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

Поне двойно.

преди 26 минути, Euphoria. каза:

Няма какво друго да дава и допря да плаща за да бърка в скрина със старите вещи... 🤷‍♀️🤣

като няма нови.... всъщност новите като цяло са нафталинени. Ето днес пуснаха един нафталин Цора и Азия. 

• Spiders

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...