Jump to content

Препоръчани коментари

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Емануела - разбираемо, ама Счети с какво ще го напълни този концерт?! Та тя има повече флопове в последно време и не може да напипа хит. От "Сбърка адреса" до дуета с Константин е издала 7 провала. Седем.

А и като гледам той не я е поканил на концерта, тъй че пак се прецака. Залепи се за Славуца, когато ч еп за зеле не става от него, Кокаин я отеба, Емир Джулович я погреба с флоп. Вече и с дует не може да закърпи положението.

По-добре да се ориентира към изправяне на гърбици и правене на перуки (и за своите 2 изпити от блондор косъма на главата). Дори Кости с "Джа, джа" се изгаври с нея.

Дори да приемем, че ще успее - Емануела и Емилия ги виждам преко сили в НДК. Ако се метнат на Арената, ще е с покани като Азис и Стораро, за Меди не знам. Галена и Преслава чакаха години дето са с фенски маси и я пълниха с месеци. 

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Дори да приемем, че ще успее - Емануела и Емилия ги виждам преко сили в НДК. Ако се метнат на Арената, ще е с покани като Азис и Стораро, за Меди не знам. Галена и Преслава чакаха години дето са с фенски маси и я пълниха с месеци. 

Коментирай Кралицата, дето заяви, че имала най-голямата фенска маса:

Очаквам да сложиш тюрбана, да развееш знамето "ДжИна или СМЪРТ" и да си купиш билет за нейния концерт в Арена 

• Haha 2

Коментирай Кралицата, дето заяви, че имала най-голямата фенска маса:

Очаквам да сложиш тюрбана, да развееш знамето "ДжИна или СМЪРТ" и да си купиш билет за нейния концерт в Арена 

Ох, тая не знак дали го говори от куртоазия или просто е пълно куку.

• Haha 2

Честно не знам коя е по-delusional - Джен с възраждането на "Любов ли е", което обяви за прецедент, Анелия с концерта в Арена 888 или Емилия с интервюто при МонДьо, в което заяви, че Пайнерът трябвало да се извини на майка ѝ.

• Like 1
  • Haha 3
Току що, WindWalkerMonk каза:

Ох, тая не знак дали го говори от куртоазия или просто е пълно куку.

Аз мисля, че е второто, но поне на няколко години нацелва по 1 яка и слушаема песен. 
Кво мислиш за тая?

• Haha 1
преди 8 минути, WindWalkerMonk каза:

Мисля, че и Цура би успяла. На концерта на Галош цялата зала я скандираше, ама буквално и всички пяха с нея и я аплодираха. Пък и в крайна сметка най-гледаната соло песен за 2024-та се оказа баш нейната:

"С нервите съм зле" и "Сбърка адреса" са с няколко хиляди отдолу, а излязоха седмици преди нея.

Ако Цура викне Константин, Меди, Галош и Азис - ей ти го концерта. Ще размаже като психопатка. Може да направи дует с Деса или Преси преди него, за да привлече още фенове...
Представям си истериите на Анда в Инстраграм след това, ще качи 209876545789 сторита за 1 минута

• Haha 2
  • skull 1
преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

Честно не знам коя е по-delusional - Джен с възраждането на "Любов ли е", което обяви за прецедент, Анелия с концерта в Арена 888 или Емилия с интервюто при МонДьо, в което заяви, че Пайнерът трябвало да се извини на майка ѝ.

Мара ги слага в малкия си джоб с “500 гр не са половин кило”. Продължава да купува гледания на предишната си песен, вместо на новата. Явно плаща пияна. И тя не си различава флоповете. 

Мисля, че и Цура би успяла. На концерта на Галош цялата зала я скандираше, ама буквално и всички пяха с нея и я аплодираха. Пък и в крайна сметка най-гледаната соло песен за 2024-та се оказа баш нейната:

"С нервите съм зле" и "Сбърка адреса" са с няколко хиляди отдолу, а излязоха седмици преди нея.

Ако Цура викне Константин, Меди, Галош и Азис - ей ти го концерта. Ще размаже като психопатка. Може да направи дует с Деса или Преси преди него, за да привлече още фенове...
Представям си истериите на Анда в Инстраграм след това, ще качи 209876545789 сторита за 1 минута

Няма шанс Цура, освен в някоя малка зала.

• Like 1
  • Haha 1
преди 2 минути, asylum каза:

Мара ги слага в малкия си джоб с “500 гр не са половин кило”. Продължава да купува гледания на предишната си песен, вместо на новата. Явно плаща пияна. И тя не си различава флоповете. 

Няма шанс Цура, освен в някоя малка зала.

Не ми напомняй, че оставихте да флопне този готов хит:

Няма и 100К за 1 месец :( 

• Haha 1
Току що, Andrew Cunanan. каза:

Хлебарките в дома на Цура:
batta_mon_1.jpgimages?q=tbn:ANd9GcSJx4TBOamHFWlK3ssvwvb

Мани майтапа, ма в Дубай масово има хлебарки 🤣 да ги снима в следващия си клип

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Не ми напомняй, че оставихте да флопне този готов хит:

Няма и 100К за 1 месец :( 

Те и тия са сигур купени

• Wow 2
Току що, asylum каза:

Андреа ги пуска на талази с мисия да унищожат Версачитата на Цура. 

• Haha 1
  • Love 1
преди 1 минута, asylum каза:

В една друпа вселена, хлебарките са й храна.

• Haha 1
  • Love 1
  • drunk 1
преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

Хлебарките в дома на Цура:
batta_mon_1.jpgimages?q=tbn:ANd9GcSJx4TBOamHFWlK3ssvwvb

делян пеевски като хлебарка.png

• Like 1
  • disgusting 1
  • skull 1

Ето кой ще напълни Арената 

FACEBOOK.COM

певица на годината!

преди 13 минути, DarkChild каза:

В една друпа вселена, хлебарките са й храна.

И аз си го помислих 🙈

• Haha 1

тук е като вещица.

Тя си е. Неслучайно излизаха статии, че е правила магии на Румяна!

• Like 1
  • skull 1

Благодарение на Лили се свързах с момчето, което изграе уличния музикант във филма. Как ли не го издирвах за тая песен дето пее във филма, Чак се свързах с режисьора Исидор, който ми каза песента е специално за филма написана нова и ще излезе скоро.

Доато не ми отговори и момчето, което играе във филма. Как ми благодари само за  високата оценка и ми каза,че другата сседмица излиза цялата с клип. Нямам търпение да ч чуя. Във филма е толкова вка. Пък той бил и текстописец и се снимал и в клип на Емануела. 

• Like 1
  • Haha 1
преди 42 минути, Andrew Cunanan. каза:

Аз мисля, че е второто, но поне на няколко години нацелва по 1 яка и слушаема песен. 
Кво мислиш за тая?

Топ хит. Много ме кефи!

• Love 1
преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

тук е като вещица.

Спец поздрав за теб

видех, че ти е любима. 

• Like 1
  • skull 1

Концерта на Анелия ще бъде провал.Тя няма фенската база на Преслава и Галена и не е толково известна колкото двете.Отгоре на това Анелия няма хитови песни от години.

• Like 1
преди 1 минута, Plamen97 каза:

Концерта на Анелия ще бъде провал.Тя няма фенската база на Преслава и Галена и не е толково известна колкото двете.Отгоре на това Анелия няма хитови песни от години.

Ще измисли тя начин да си изиграе пак картите. 

• Like 1
  • Haha 2
преди 1 час, asylum каза:

Ще измисли тя начин да си изиграе пак картите. 

Ще докара платени фенове от цялата страна 😆

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1

Деси Слава е била с лилава коса :D Ех, помислих, че Емуто е била иновативна с розовата си коса, а тя от кого гледала...

• Haha 1
преди 10 минути, DevilWish каза:

Деси Слава е била с лилава коса :D Ех, помислих, че Емуто е била иновативна с розовата си коса, а тя от кого гледала...

Деса е гостувала при Тодор Колев? I never expected this crossover.

• Like 4
преди 1 минута, DarkChild каза:

Деса е гостувала при Тодор Колев? I never expected this crossover.

1998. Сега и аз попаднах на това видео :D 

• Like 1
  • Wow 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...