Jump to content

Препоръчани коментари

Правила:

1. В темата се пише само за българска музика, в това число фолклор, поп, рок, рап и поп фолк музика. Именно затова темата е "поп-фолк", а не попфолк или поп фолк, както правилно се изписва.

Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени.

Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст.  

Не е позволено постването на повече от едно видео от видео платформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк.

Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани.

2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот.

3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 

4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера.

5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. 

Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. 

Само модератори могат да създават тази тема и задължително трябва да посочат Време на заключване.

• Spiders
  • Spiders
  • Spiders

Откъде е това? Дилдона я затапиха 🤣

WWW.INSTAGRAM.COM

8,218 likes, 108 comments - _bulgaristan_ on September 30, 2025: "😬 Follow @_bulgaristan_".

• Spiders
RAZKRITIA.COM

След оставката на Румен Радев попфолк фурията Луна намери повод да „отвърши“ вкусно парче от злободневната тема на деня за себе си и да си направи реклама. Певицата с „тяло на богиня“ (по нейните твърдения) заяви, че

преди 31 минути, Malina каза:
RAZKRITIA.COM

След оставката на Румен Радев попфолк фурията Луна намери повод да „отвърши“ вкусно парче от злободневната тема на деня за себе си и да си направи реклама. Певицата с „тяло на богиня“ (по нейните твърдения) заяви, че

Искаме и плажно масло 50-ти фактор с марка "Луна", нали @asylum?

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

2001 - годината, в която баба Лухче стана на 40, а към днешна дата ще излъже, че е била на 30. :D Днес, на 64, изглежда в пъти по-добре, отколкото, когато е била на 40-45.

Редактирано от Malina
преди 4 минути, Malina каза:

2001 - годината, в която баба Лухче стана на 40, а към днешна дата ще излъже, че е била на 30. :D Днес, на 64, изглежда в пъти по-добре, отколкото, когато е била на 40-45.

Луна е 61-ви набор?!

Според Кулагин - да. За това твърдение съм склонна да повярвам, защото в ретро клиповете си тя не изглежда на 25-30, а на 40. Колко му е да си плати и да й преправят годината на раждане, както на Лили Иванова я преправиха преди години още. 

преди 1 минута, Malina каза:

Според Кулагин - да. За това твърдение съм склонна да повярвам, защото в ретро клиповете си тя не изглежда на 25-30, а на 40. Колко му е да си плати и да й преправят годината на раждане, както на Лили Иванова я преправиха преди години още. 

В "Плажно масло" е топ, независимо, че на 40.
Тя и Глора не изглежда на 20+ през 90-те, ама 30 прави чак 2003-та, така че без факти това са едни елементарни твърдения.

преди 26 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.385d2d8cba585b39ffe6719ec5fb1471.png

тази обложка си е мийм матириъл отвсякъде.

Тренира за след 12.

Обяснете ми защо да си крият възрастта? Дали са на 60 или 70? Все тая. Това имаше значение през 2000. Днес даже е по-впечатляващо. Ако Лили беше на 97 щеше да е още по-УАУ.

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

И макарони в стола на парламента!

преди 53 минути, Malina каза:

Докажи! 

преди 47 минути, Malina каза:

И Глория изглежда на 35 в първите си клипове, но не е била. Такива бяха времената, модите. Изглеждаха и по-дебели на камера. 

преди 45 минути, Andrew Cunanan. каза:

В "Плажно масло" е топ, независимо, че на 40.
Тя и Глора не изглежда на 20+ през 90-те, ама 30 прави чак 2003-та, така че без факти това са едни елементарни твърдения.

Точно! 

преди 34 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.385d2d8cba585b39ffe6719ec5fb1471.png

тази обложка си е мийм матириъл отвсякъде.

Малинажа показва нагледно на една Адел, на една рЕЙХана, на една бЕЙонсе как се пее. Нека се учат на вокално майсторство, на танци, на кючеци и на сценично поведение от баба ви от Севлиево, която нищо, че е родена в края на 60-те и скоро ще стане на 6 декади, е в пъти по-подвижна и запазена от много момиченца на по 20. :D 

Роксана на лайв след загубата в Евровизия: Държавата ни не се научи да е толерантна! Аз съм певица от много години и разбирам повече от музика. Ако не съм могла да изпея песента правилно, нямаше да я изпея!

spacer.png

Редактирано от Emanuela.Carey

Роксана в такъв случай е много двулична. Вчера в предаването правеше мили очи на всички, говореше колко се радва за всички, как не се съревновавала с никого, беше ухилена до ушите, играеше го развълнувана, но чистосърдечна. Сега почва да сипе хули и обиди в лайфове в Тик Ток и в Инстаграм как не била оценена, как отново я дискриминирали, защото била циганка и не знам си какво. Кой я накара насила да се направи на Софи Маринова? Проблемът й е, че тя няма идентичност като певица, а винаги се е опитвала да върви по пътеките на Софи. Само че Софи е една и не може да бъде имитирана. Да, Роксана е талантлива, има глас, но нека заложи на нещо различно, а не на Едерлези. 

този счетоводен хит тия дни става на 15

помня как бях 7-ми клас като излезе

преди 5 минути, Emanuela.Carey каза:

Роксана на лайв след загубата в Евровизия: Държавата ни не се научи да е толерантна! Аз съм певица от много години и разбирам повече от музика. Ако не съм могла да изпея песента правилно, нямаше да я изпея!

spacer.png

Ама мила тя, сериозно ли си е мислела, че баш нея някой ще я изпрати на Евровизия?
Иначе жалко, можеше да забие този хит на цигански

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...