Jump to content

Препоръчани коментари

преди 10 часа , xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey изискваме я в Алфа в дует с Десита!!

IMG-5876.jpg

Чакаме я във Фантастико на топлата витрина

@fengergana мило,мъжете са се научили да си правят обработени АИ снимки!!!! Истинска епидемия е!!!!!

преди 3 часа , xroflx9 каза:

@fengergana мило,мъжете са се научили да си правят обработени АИ снимки!!!! Истинска епидемия е!!!!!

аз за това спрях да си пиша и директно им се отърквам на живо!!!! ако са 100% хетеро и ми бият шамар аз все пак това си търся и прося!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 17 часа , Karma93 каза:

Ако не е родила минимум! тризнаци от него, не се брои! 

За добро утро днес колегата Ники има рожден ден. После ще му пиша. 

Сандокан 2025 е вече с топ 10 на Нетфликс в Аржентина, Бразилия, Мексико, Венецуела, Перу, САЩ, Канада, Обединеното кралство и др. Превзел е навсякъде и ще продължава нагоре, защото интереса е много голям, а у нас само се критикуваше сериала. Дори Кадир Беди е фен на Сандокан 2025. Сезон 2 ще се снима между пролетта и лятото. 

Screenshot_20260128_083756_com_facebook_katana_ImmersiveActivity.jpg

@fengergana мило,тези дни или вече са почнали снимките на Един за друг,манифестираме за готини батковци като Антонио и Дидо!!!! Чудя се какво ли се е случило с Антонио??? Дебелата вещица сигурно го е изяла вече!!!!!!

преди 5 часа , xroflx9 каза:

@fengergana мило,тези дни или вече са почнали снимките на Един за друг,манифестираме за готини батковци като Антонио и Дидо!!!! Чудя се какво ли се е случило с Антонио??? Дебелата вещица сигурно го е изяла вече!!!!!!

аз открих на кой ми е приличал и съм се бъркал че съм спал с него!!!!! 

преди 15 минути, xroflx9 каза:

Клетата леля Василка. Не спира да драпа за внимание и пак никой не го отразява.

И ти си жадна за внимание и затова ми звъниш след полунощ като се напиеш!

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

И ти си жадна за внимание и затова ми звъниш след полунощ като се напиеш!

Жадна съм,но не за внимание!😜

Аз тъпчейки @fengergana с всякаква вредна храна, за да се освини и увисне и всички мъже да останат за мен.

624830705_25226849300328104_4731032401034603801_n.jpg

преди 58 минути, Andrew Cunanan. каза:

Аз тъпчейки @fengergana с всякаква вредна храна, за да се освини и увисне и всички мъже да останат за мен.

624830705_25226849300328104_4731032401034603801_n.jpg

нямаш представа колко мъже предпочитат мъже с кореми вместо с плочки, включително и аз!!!!!!

Днес бях на зъболекар. Още в 8:00 ч бях пред кабинета. Минаха с часовете за дренажи и промивки. В 8:30 влязох, обаче трябвало снимка. Зъболекарят ми вече има рентген в кабинета си в друга стая и е безплатно. Навсякъде камери дори в стаите те гледат на монитор. И влизам за първи път на новия рентген, а то едно готино младо момче- учтиво, внимателно. Имаше технически проблем докато го чаках на,стола. Свали ми колието щото аз с маникюри и не мога му казах. Той вика няма проблем и го свали. Обясни ми какво трябва да правя за рентгена. И като ми записваше данните ме питаше ти на 11.12 ли си родена, викам да. И той вика, братовчедка ми е родена тогава. Казах му интересно. После като приключихме го питах как толкова млад работи това нещо и той каза, че му било спокойно тука, няма натоварване. Казах му къде работя. И го питах, ако не е тайна кой набор е и той вика 92.И аз му казах с 10 г си по-малък от мен. И той да,и ме питаше колко му давам. Викам 25. И като тръгнах си забравих чак обеците, колието, че се върнах. Сложиха ми упойка, изписа ми антибиотик за 5 дена и 6 аулина

преди 4 минути, Sunlight каза:

Днес бях на зъболекар. Още в 8:00 ч бях пред кабинета. Минаха с часовете за дренажи и промивки. В 8:30 влязох, обаче трябвало снимка. Зъболекарят ми вече има рентген в кабинета си в друга стая и е безплатно. Навсякъде камери дори в стаите те гледат на монитор. И влизам за първи път на новия рентген, а то едно готино младо момче- учтиво, внимателно. Имаше технически проблем докато го чаках на,стола. Свали ми колието щото аз с маникюри и не мога му казах. Той вика няма проблем и го свали. Обясни ми какво трябва да правя за рентгена. И като ми записваше данните ме питаше ти на 11.12 ли си родена, викам да. И той вика, братовчедка ми е родена тогава. Казах му интересно. После като приключихме го питах как толкова млад работи това нещо и той каза, че му било спокойно тука, няма натоварване. Казах му къде работя. И го питах, ако не е тайна кой набор е и той вика 92.И аз му казах с 10 г си по-малък от мен. И той да,и ме питаше колко му давам. Викам 25. И като тръгнах си забравих чак обеците, колието, че се върнах. Сложиха ми упойка, изписа ми антибиотик за 5 дена и 6 аулина

Ето затова плащам интернет! Умолявам те, дръж ни в течение с развитието на тази обещаваща авантюра! 🩷

преди 4 минути, asylum каза:

Ето затова плащам интернет! Умолявам те, дръж ни в течение с развитието на тази обещаваща авантюра! 🩷

Там нищо няма да се случи. 

преди 56 минути, Sunlight каза:

Според мен ще те потърси на работното ти място!

преди 56 минути, Sunlight каза:

Щооо? почва толкова обещаващо ;) 

преди 1 час, Sunlight каза:

Свали ми деколтето ...  

преди 1 час, asylum каза:

Нали? И аз така ... 

преди 3 часа , fengergana каза:

мами има ли сумарно 100 милиона гледания на поп фолк и фолклор или да не си търся пореден повод да си купя торта ???

Недей мило. Отзад ще станеш двойна като @Emanuela.Carey

преди 5 часа , xroflx9 каза:

Недей мило. Отзад ще станеш двойна като @Emanuela.Carey

Да, имам пари и си ям!

Събудих се в 3:00 ч от болка. Пих аулин. Мине ли действието на аулина и става страшно, много боли. :(

Днес и утре съм на работа. И сега ме боли. Май ще си купувам Нурофен форте експрес само да отвори аптеката в,10:00 ч.

преди 13 часа , Sunlight каза:

Няма Замунда и Арена.

4-ма арестувани и имало пране на пари. 

Да, вчера казаха по новините. Снощи по едно време обаче имаше замунда :D 

@Administrator
Представяш ли си един хубав ден да опитаме да влезем в Рамания и да ни излезе това:
image.png.fb4879ad4bc1a71707ba7e7492370b1a.png

преди 7 часа , Sunlight каза:

Събудих се в 3:00 ч от болка. Пих аулин. Мине ли действието на аулина и става страшно, много боли. :(

Днес и утре съм на работа. И сега ме боли. Май ще си купувам Нурофен форте експрес само да отвори аптеката в,10:00 ч.

Спешно няма ли във ваше село? ти май имаше проблеми с бъбреците? майната и на работата

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...