Jump to content

Препоръчани коментари

преди 14 часа , xroflx9 каза:

Това няма как да сме ние!!! Ние ходим само с минимум 20см токчета!!!!

Не правят токчета за дебели мъжки ходила като вашите

• Отговори 105
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Гостуването на Джан Яман вчера в El Hormiguero в Испания са го гледали 2 милиона души и е най-гледаното шоу отново. 

@fengergana да се забрани на грозни мъже да си правят татуси!!!! Омръзна ми да съм подмокрена като 15 годишна от мъж с яки татуси,а в лицето да е като ритана зелка!!!!!

Не 2 милиона души, а близо 5 милиона са гледали вчера El Hormiguero с гост Джан Яман и го превръща в най-гледаното шоу за вечерта. 

Вали сняг, а Ники трябва да ме взема от работа после. 

На 13.01 бях на театър и Асен Блатечки пак ме позна , назова по име и ме прегърна. Много земен, човечен и винаги усмихнат. 

Ники ме закара и после ме взе от театъра и бяхме 2 дена заедно. 

Бях на първи ред, 4-то място пред сцената. 😉

преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза:

Рядка снимка на @xroflx9, @fengergana & @Emanuela.Carey наковрени за излизане в петък вечер:
image.png.c717a21cf97db7c497b2a7b54eb8474f.png

Дано не ти викнат адвокатите на Глория.
"Аз бих осъдила Вас за този фотос"!!!

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Рядка снимка на @xroflx9, @fengergana & @Emanuela.Carey наковрени за излизане в петък вечер:
image.png.c717a21cf97db7c497b2a7b54eb8474f.png

Малко сме забравили филтърчето

преди 10 часа , xroflx9 каза:

Яша бе @Emanuela.Carey ! Да се пукан през гърба от завист душманите!! Аз поканена ли съм????

IMG-5517.jpg

Не! Празненството ще се проведе без цигани

Интересен ФИНАЛ на сезон 2 на Палм Роял. Норма се оказа,че не е убийца. Рики (Робърт) има син Рафаел, но е разделен с майката. Дъглас искаше да се събере отново с Максин, но този път тя го отряза, защото й писнало само да се раздава за него, а той нищо. Бебето, заради което щеше Дъглас да се жени за Мици и да вземат парите от бебешкия фонд и да има сватба, Максин каза на Дъглас, че детето не е негово- той не може да има деца заради сърдечно заболяване в рода им. Евелин се раздели с младия си мъж Еди- той се събра с Мици и нейното бебе, чийто баща беше престъпник и Максин го уби при самозащита. Рики понеже е гей, не искаха да му дадат попечителство на сина му и Максин измисли да се омъжи за Рики , защото и без това го обича, и така на Рики ще му дадат попечителство на сина му. Рики и Максин се ожениха- така парите от бебешкия фонд, които всички толкова искаха ги спечелиха Рики и Максин и то законно. Максин реши да ги подели парите с всички- плати данъците, които Евелин имаше да плаща и така Максин и Евелин управляват заедно Палм Роял. С една дума Дъглас остана сам, без пари, зарязан от Максин ама той си го заслужи. А накрая Рики и Максин как танцувага и пяха заедно. Рики е истински артист от Бродуей- толкова е талантлив, неслучайно е играл колко пъти на Бродуей. Дали ще има трети сезон не се знае. Може и да няма.

След толкова години, доживях да чуя нова музика от Рики макар и колаборация от вчера в новия албум на на тоя Arcangel:

преди 11 часа , RamaGossips каза:
Клюки
Докато @xroflx9 мизерства заради еврото, @Emanuela.Carey прибра близо 300 бона за месец!
В чалгата взимат отделно пари за бенд, озвучител, гориво, и хотел за нощувки
Kliuki.net • 17 Януари 2026

Аман от завистници!

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Аман от завистници!

Да,защото тарифата ти от 20 лева си я направила на 20€!

Най-накрая Лидъл го преместиха в Ритейл парка. На негово място чакаме Паркмарт скоро фа отвори. Ще има здравословни продукти, имат и онлайн магазин, доставки с електрически автомобили.

преди 2 часа , Sunlight каза:

Най-накрая Лидъл го преместиха в Ритейл парка. На негово място чакаме Паркмарт скоро фа отвори. Ще има здравословни продукти, имат и онлайн магазин, доставки с електрически автомобили.

Как си скъпа? Как е работата? Кога да пием кафенце, и да ходим на участие на Коце. Аз искам да ида с истинската вип царица? 

преди 1 час, fengergana каза:

@xroflx9 мило, мисля че това е знак че иска да ме тряска!!!!

IMG_8371.jpeg

Аз все още страдам по грозничкия фотограф мило!!!! Бясна съм че ми се дърпа,а в лицето прилича на съсел,но го искам!!!!!!!!

Рицарят на Седемте кралства -сезон 1 едва днес започна в HBO MAX, а вече е най-сваляния торент в Замунда .

Пък аз ще си го пусна на Тв след като мина маникюр , лазер и фризьор. 

преди 12 часа , Sunlight каза:

Рицарят на Седемте кралства -сезон 1 едва днес започна в HBO MAX, а вече е най-сваляния торент в Замунда .

Пък аз ще си го пусна на Тв след като мина маникюр , лазер и фризьор. 

на кое си правиш лазер,мила?

преди 7 минути, fengergana каза:

на кое си правиш лазер,мила?

Хем знаеш, хем пак питаш ... 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...