Jump to content

Препоръчани коментари

И тези се разделиха след като се влюбиха в сериала и то, защото тя имала 3 деца от предишния си мъж и така решила да остави по-младия от нея Адам. Бхха хубава двойка.

WWW.EONLINE.COM

One month after Sarah Shahi confirmed her split from Sex/Life costar Adam Demos, she revealed the catalyst behind their split.

Чакам доста хора да си дам епикризата. И 2 от хапчетата скоро пак ще ги купувам щото са за 30 дена, защото вътре са по 10 само.

Минах бързо. В петък ще ходя рано сутринта за кръв и урина за прегледа за 23.02. 

Коце дето пуши не мирише на цигари като съм била при него, а мирише на парфюм, даже и дрехите му. А в рейса миришат на цигари, направо отврат. 

Какво намерих в Болеро до вкъщи 😋

Жената ми каза, че утре ще има на промоция и ще мога да си купя кутия. 😋

IMG_20260216_150828.jpg

Приключихме с дренажите днес. 

В четвъртък в 18:30 ще затваря и затапва зъба. Дано оживея след това.

Гледам сега новия Ерген предварително във Войо. 

Гледам Ергенът сега във Войо. Близките на Ергените избират кои жени са подходящи на бърза среща. Жените са си харесали предварително Ерген, Мартин и Йоана коментират в хола коя е подходяша от жените, Йоана се дразни,че Мартин им помни имената. :D

Неделчо и Туджаров коментатори. 

преди 4 часа , Sunlight каза:

Гледам Ергенът сега във Войо. Близките на Ергените избират кои жени са подходящи на бърза среща. Жените са си харесали предварително Ерген, Мартин и Йоана коментират в хола коя е подходяша от жените, Йоана се дразни,че Мартин им помни имената. :D

Неделчо и Туджаров коментатори. 

Джоанна кога ще дават

преди 53 минути, asylum каза:

Джоанна кога ще дават

Тя отпадна.на срещите с близките на Ергените. Не стигна до бързи срещи с Ергените да се запознае с тях.  Тя по-малка от мен изглежда доста по-възрастна. И с голямо самочувствие, че изглеждала по-добре. 

преди 4 часа , Sunlight каза:

Приятелят на Стоян по-готин от него. Той трябваше да е Ергенът. 

Мнооого е хубав да, дай да го видя?

преди 3 минути, WindWalkerMonk каза:

Не го знам как се казва.

преди 17 минути, Sunlight каза:

Тя отпадна.на срещите с близките на Ергените. Не стигна до бързи срещи с Ергените да се запознае с тях.  Тя по-малка от мен изглежда доста по-възрастна. И с голямо самочувствие, че изглеждала по-добре. 

Значи вчера са я давали?

Учителството състарява!

преди 8 минути, WindWalkerMonk каза:

Христо Нечев се казва. Открих го. 

преди 5 минути, asylum каза:

Значи вчера са я давали?

Учителството състарява!

Не. Довечера ще дават Ергенът по btv. А от вчера епизода е предварително въс Войо, както и всеки следващ епизод ден по-рано ще е качен там. 

От 16.02.2026 г. от 15:41, Sunlight каза:

Минах бързо. В петък ще ходя рано сутринта за кръв и урина за прегледа за 23.02. 

Коце дето пуши не мирише на цигари като съм била при него, а мирише на парфюм, даже и дрехите му. А в рейса миришат на цигари, направо отврат. 

Какво намерих в Болеро до вкъщи 😋

Жената ми каза, че утре ще има на промоция и ще мога да си купя кутия. 😋

IMG_20260216_150828.jpg

цяла кутия вафли зс колко време ще ги изядеш мило

преди 5 часа , Sunlight каза:

Приятелят на Стоян по-готин от него. Той трябваше да е Ергенът. 

дам Христо Нечев, който е от клипа на @Emanuela.CareyВ Чуждите легла мисля че беше и не само в клипа се тряска с мъже!!!

излизаше 2019 с един познат, който беше пасивка!!!!

преди 2 минути, fengergana каза:

дам Христо Нечев, който е от клипа на @Emanuela.CareyВ Чуждите легла мисля че беше и не само в клипа се тряска с мъже!!!

Той ме прие сега.

Днес цял ден вали , тъй че друг път ще търся кутия. Сутринта ми казаха  че днес ще заредят с кутии ама вали и няма да проверявам пак, а и трябва да оправя зъба.

преди 39 минути, fengergana каза:

Сигурна ли си мила? Имаме общи познати и тогава имаше гадже. 

Да не говорим че съм ти сърдитата понеже отговаряш на Зайка,а аз като те тагна тук се правиш че не си го видяла!!!!!

Някакъв готин сега искаше да ме последва. Като го видях колко е готин  и викам айде ще му дам и той също ме прие. :P

преди 50 минути, Sunlight каза:

Някакъв готин сега искаше да ме последва. Като го видях колко е готин  и викам айде ще му дам и той също ме прие. :P

преди 1 час , FikLena каза:

вафлите са бъкани със захар и палмово масло

вафла със стевиа и слънчогледово масло не само, че е поне 2 кинта, ами е и суха и ужасна на вкус.

images?q=tbn:ANd9GcTqTdkj-7UXp5LxQ6d7SpH

Видях нещо подобно в един магазин преди дни. Нееееееееее! 

преди 6 минути, Karma93 каза:

вафла със стевиа и слънчогледово масло не само, че е поне 2 кинта, ами е и суха и ужасна на вкус.

То това фафла ли е тогава, направо  стиропор? 

Две от момичетата не заминаха в последния момент за Шри Ланка-едното по сериозни причини, а другото е излъгало продукцията и са я разкрили.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...