Jump to content

Препоръчани коментари

• Spiders
Клюки
Разбиха профила на Теди Александрова - Аз, Жената — Новини HotArena.net
Най-актуалното отбелязване на Теди Александрова в социалните мрежи е предупреждение, пише България Днес. Попфолк дивата би тревога, че хакери са откраднали профила й. Бившата на Емрах Стораро обаче ре…
HotArena.net • 21 Януари 2026
  • Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза:

Някои само пърдят, а други направо се н@сират на сцената.

НЕДОПУСТИМО: ФОЛК ПЕВИЦАТА АНДРЕА СЕ ОРИГА НА УЧАСТИЕ И СЕ ХИЛИ НЕАДЕКВАТНО

БУРГАС – Градът на купона остана в шок от поведението на бившата половинка на Кубрат Пулев!

Това, което трябваше да бъде бляскаво участие на една от най-големите поп-фолк икони у нас – Андреа, се превърна в истински фарс, граничещ с абсурда. Вместо дълбоки вокали и хитови изпълнения, феновете в препълнения бургаски клуб получиха звукови ефекти, достойни за селска кръчма след трета порция боб с наденица.

Акустична атака от нов тип

Инцидентът, който взриви социалните мрежи, се случи по време на изпълнението на емблематичното парче „Хайде, опа“. Точно в паузата между два куплета, докато публиката чакаше поредното „Опа!“, микрофонът улови звук, който категорично не присъства в студийния запис. Андреа се оригна мощно и продължително, директно в златния си микрофон, при което колоните в заведението изпращяха от нискочестотната вълна.

Вместо да се извини или да се засрами, певицата реагира по меко казано странен начин. Тя буквално се преви от неадекватен смях, хилейки се в продължение на две минути, без да може да си поеме дъх.

„Кво става, бе?“ – Феновете са в покруса

Свидетели на грозната сцена разказват, че изпълнителката е изглеждала в „прекалено добро настроение“, което породи редица съмнения относно съдържанието на чашата ѝ зад кулисите.

„Беше покъртително! Тя се хилеше на микрофона, сочеше хората от първия ред и повтаряше: ‘Извинете, това беше от газираното!’. После пак започваше да се смее нервно, докато диджеят се опитваше да спаси положението, пускайки плейбека по-силно,“ споделя разочарован почитател, платил 50 лева за куверт.

ПР катастрофа или „новата вълна“?

Според близки до обкръжението на звездата, Андреа била на строга диета с френска газирана вода и диетични храни, което предизвикало „аеродинамичния“ проблем. Други обаче са по-крайни и определят поведението ѝ като „абсолютно неуважение към публиката и професията“.

Какво видяхме всъщност:

• Гласови възможности: 10% пеене, 90% „ориенталски звуци“.

• Стайлинг: Перфектен (до момента, в който не започна да се тресе от смях).

• Поведение: Като на абитуриентка, която за първи път е опитала шампанско.

Ще има ли последствия?

Социалните мрежи вече са залети с колажи, а видеото с „акустичното изпълнение“ на Андреа има хиляди споделяния. Докато някои фенове я защитават, че „и тя е човек“, по-голямата част от гилдията е в шок. Недопустимо е звезда от такъв калибър да се държи като участник в конкурс за надпиване с бира в междучасието.

Очаква се Андреа да пусне поредното си „философско“ стори в Instagram, в което да обясни, че това е било „висша форма на ирония към статуквото“. Дотогава обаче, оригването ѝ остава най-дискутираният „хит“ на сезона.

преди 3 часа , Willy каза:

Бабите в Фб пак са се хванали са гласът на Галена. Все едно Радко Петков със страшно силен глас и победител в Гласът не беше просто бек вокал на концерта на Галена...

и толкова му е много.

преди 29 минути, xroflx9 каза:

Ти да не си наборка на Данна????

Ти 2008ма година да не си била още в ташаците на баща ти??? Правилно подозирах, че си 12 годишна пикла!

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Ти 2008ма година да не си била още в ташаците на баща ти??? Правилно подозирах, че си 12 годишна пикла!

Тогава бях интелектуалка и слушах метъл и рок!!!!Даже членувах в разни групи като “слушането на чалга те прави ид.от в Kef4e!!!!

преди 40 минути, Andrew Cunanan. каза:

Някои само пърдят, а други направо се н@сират на сцената.

ЕКСКЛУЗИВНО: СТОЛИЧЕН КЛУБ ПОД БИОЛОГИЧНА ОБСАДА – КОГАТО ГЮБЕКЪТ СТАНЕ ТЕЧЕН

СОФИЯ – Софийският хайлайф е виждал много – от летящи салфетки до падащи екстеншъни, но снощното участие на една от най-известните „фитнес прими“ на фолка превърна престижен клуб в Студентски град в зона с висока степен на биологична опасност. Изпълнителката, която гордо нарича себе си „Машината“ и не спира да рекламира железните си коремни мускули, доказа по възможно най-шумния начин, че дори и най-здравата преса има своя „критичен капацитет“.

Всичко започна с обичайния патос. Звездата излезе на сцената в толкова впит латексов гащеризон, че публиката се чудеше как изобщо успява да диша, камо ли да пее. Очевидно обаче, истинското налягане не е било в гръдния кош, а в долните етажи на стомашно-чревния тракт. Според запознати, преди участието „дивата“ е заложила на ударна доза разхлабващ детокс чай, комбиниран с порция пикантни крилца, което се оказало рецепта за истински сценичен Армагедон.

Кулминацията настъпи в разгара на вечерта. При опит да изпълни един от своите запазени „силови кючеци“, изискващ дълбоко клякане и рязко напъване на коремните мускули, физиката взе превес над естетиката. В момента, в който певицата се спусна към пода за поредната „чупка“, от микрофона ѝ се разнесе звук, който напомняше на експлозия в цех за производство на кисело зеле.

Това не беше просто „изпускане“, а истинско хидравлично събитие. Латексът, макар и здрав, не успя да удържи напъна на „природната стихия“. По бедрата на перфектно изваяната „Машина“ започнаха да се спускат подозрителни кафяви струи, които бързо оформиха декоративна, но крайно неароматна диря върху лъскавата сцена. Певицата замръзна в позиция „полуклек“, а изражението ѝ премина от „изкушаваща сексбомба“ в „човек, който току-що е видял края на света“.

Миризмата, която последва, беше толкова „топ“, че първите три реда от публиката се разпръснаха по-бързо от демонстранти под полицейски натиск. Дори диджеят, свикнал на всякакви шумове, занемя, докато гледаше как атлетичната дива се опитва да се изнесе към съблекалните с походка на пате с тежка дисплазия на таза. Всяка нейна стъпка беше придружена от характерно „шляпане“, което огласяше тишината в залата.

Зад кулисите ситуацията придоби размерите на национална трагедия. Чистачката на смяна, която побърза да се барикадира в склада за дезинфектанти, сподели по-късно, че съблекалнята е изглеждала така, сякаш вътре е избухнала шахта за отпадни води. Тоалетната била задръстена до степен на необратимост, а стените били декорирани в стил „абстрактен кафяв експресионизъм“. Изпълнителката, чийто гащеризон вече не бил бял, а по-скоро с нюанс „късна есен“, изхвърчала през задния вход, оставяйки след себе си ароматна следа, която не изчезна дори след три денонощия проветряване.

ПР екипът на звездата, известна с това колко е „изкушаваща“ в социалните мрежи, веднага пусна версията, че става въпрос за „повреда в димната машина“, но никой в София не повярва, че димът може да има консистенция на топъл шоколад и мирис на развалена бобена чорба.

Дайте предположение - коя ли е тази певица? Аз мисля, че се сещам. :D 

Напоследък ми харесват песните с изкуствен интелект повече от нашите. И музиката е различна, и текстовете са по-въздействаши:

• Spiders

Алекс Робов и Деси Слава - “Дали Бях” - Coming soon

WWW.INSTAGRAM.COM

609 likes, 32 comments - alexx_robov1 on January 22, 2026: "До дни очаквайте “Дали бях” в канала на DiamondPro @diamondbeatproduction 💎 @desislavaofficial ❤️".
Редактирано от Emanuela.Carey
преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

това беше по-голям хит от бозите на Иваня и Гюр, взети заедно, как чак на 11-то място? Недоумявам.
В крайна сметка Кармата им го върна и сега за 2 години Елена е с повече гледания.
image.png.e30d3ed6d8a04eee117b4bd679c31165.png

image.png.63f2001a5e82160995f9425d3824acf5.png

image.png.caa035b5b3f87b9a8245bb94637eddd4.png

Нагласено, както винаги. Нали трябва да "пазим" статуса на мега-звезда. Хаха, и това, но и песните на Преслава и Знам диагнозата..... Прехвалена, скучна песен..... Чак някои я величаеха като голям хит. Какъв голям хит, бе? Я погледнете наистина големите й хитове до 2006 година. Тя 2008 вече беше след Преслава, Анелия, Емилия, Андреа, Елена..... Аз съм с теб била номер 1. Същата мизерия като с "Шампанското". Емблема за Ивана! Защо до скоро се говореше повече за "Луда по тебе" или искат да отрекат истината? Аз съм с теб и за топ 10 през 2008 не е. Това, че излезе април ок. Ама как ще ми я сложат там при наличие на най-големите хитове Новата ти, Последен адрес, Не съм ангел, Водка с утеха, Първата-последната, Знам диагнозата и Само мой на Андреа и Кости?  Знаеш ли кое беше нечестното, че ако песен излезнала без клип през август като "Новата ти" е в по-късен период и вече видеото е пуснато есента, то най-много ще е на 50 място, за това и Галена е на 84 със "Знам диагнозата" която ноември или декември излезе с клип? "Аз съм с теб" на първо място? Ха ха ха! То поне "Не съм ангел" да я бяха сложили. Много по-адекватно!!! Мислят, че им вярваме.

преди 35 минути, Sunlight каза:

Между другото песента е супер яка. И аз си я пуснах. Има малко турски вайб самото изпяване.

@Emanuela.Carey цялата аптека си поръчай отсега,аз тепърва почвам вечно да боля!!!

преди 25 минути, DevilWish каза:

Между другото песента е супер яка. И аз си я пуснах. Има малко турски вайб самото изпяване.

Да, и аз това забелязах. 

• Spiders
Клюки
Камелия Тодорова баба за трети път - Лайфстайл — Новини HotArena.net
Джаз примата Камелия Тодорова има двоен повод за радост – днес тя празнува рождения си ден, а само преди броени седмици животът ѝ бе озарен от още едно голямо щастие. В средата на декември легендарнат…
HotArena.net • 21 Януари 2026

Абе дори и да се съгласим че дебюта й е 2003, преди Чупката има точно четири клипа, а тук се изкарва все едно е бълвала като луда преди първият хит. Истински бутаните и налагани тогава са имали толкова за два месеца.

Screenshot-20260122-204130-Chrome.jpg

преди 12 минути, Willy каза:

Абе дори и да се съгласим че дебюта й е 2003, преди Чупката има точно четири клипа, а тук се изкарва все едно е бълвала като луда преди първият хит. Истински бутаните и налагани тогава са имали толкова за два месеца.

Screenshot-20260122-204130-Chrome.jpg

Даже Чупката я беше изпяла още септември 2005 на някакъв събор в Раднево. Видеото излиза чак април 2006. Или 30 март както пише. "Само миг" ми беше любима. Това беше първата й песен която видях, точно бях прослушал чалга. После с "Дъждовно реге" не ми хареса особено, но с "Екстаз" пак я слушах. 

От 21.01.2026 г. от 2:56, user_169416 каза:

Тони Стораро без дрехи много е хубав 

Screenshot_20260120-214158.png

Screenshot_20260103-190006 (1).png

IMG_8393.jpeg

преди 52 минути, xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey цялата аптека си поръчай отсега,аз тепърва почвам вечно да боля!!!

Яница е тази Алтърнитив А-листърка, изненадваща с арт ковренски проекти, която липсва в сегашния пейзаж на чалгата:

преди 31 минути, fengergana каза:

IMG_8393.jpeg

Коя от вас твърдеше че дъртия Стругаро има голям пишок? Като гледам ще се изгуби в телесата му

• Spiders

Въй, утре Коце ще е в "преди обед, а аз на работа. Не е справедливо. 

преди 48 минути, Andrew Cunanan. каза:

Яница е тази Алтърнитив А-листърка, изненадваща с арт ковренски проекти, която липсва в сегашния пейзаж на чалгата:

Въртележката lowkey ѝ заби кариерата защото след нея започна да залага на еднакво Ганево звучене и имиджови клипове.

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Анелия, която ми я броите за потенциален №1 през 2008-ма - само с 1 песен в топ 10 и то от есента на 2007. 
"Ти си най-най" на Ивана преди мегахита "Знам диганозата" - ужас и погром.

С риск да се повторя - 4то място за тракторист с един от най-аутистките тракове евър прави това калсация ;) 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...