Jump to content

Препоръчани коментари

преди 39 минути, Lelqtian каза:

Това май не си го тествал на дарк моуд? 

image.png.ec7ab8f7f7f148886d4edbfe22652493.png

Така е. Обаче сте 14 души (в това число и Fast) срещу 8800+++ :D  

Ако наистина искаш промени, направи списък със скрийншотове на всичко, което изглежда зле според теб и ще ги фиксна наведнъж. 

преди 27 минути, DevilWish каза:

Сега се сетих, че Ивана вчера е била в Гала вечерта и както можете да се досетите е пяла едни и същи песни, а именно - Нещо нетипично, Шампанско и сълзи и Като на 17. :D:D :D 
Да вземе да си пее и другите хитове, че след албумът "Празник всеки ден" има 3-4 нормални песни. Мен лично никога не ме е кефила и не защото харесвам много повече Глория, която и до днес си има по-сериозна публика, концерти, песни, албуми, ами защото се видя след "Празник всеки ден" как изгуби хъса си. Няма лошо да имаш кавъри хитове, но вече 20-та година с нея не се случва нищо особено. Потенциално-хитова и то сериозна песен като "Не искам да знаеш" я беше оставила без клип. На времето някой обясняваше как албумът "Блясък в очите" щял да й върне позициите. Нищо не можеше да върне, защото единствената песен която имаше потенциал от новите й беше брутално заебана, но днес самата тя я пее. А тази "Не ме боли" беше грозно окрадена от голям хит на Кеба. Иначе имаше 1-2 яки песни, но толкова. 

Тя ако изпее други песни, няма да я поканят. Хората няма да разберат че е пяла Ванча. Халките ще заминат. Карбуратора им ша са пробие. Антифриза изтечИ! 

преди 6 минути, Lelqtian каза:

Тя ако изпее други песни, няма да я поканят. Хората няма да разберат че е пяла Ванча. Халките ще заминат. Карбуратора им ша са пробие. Антифриза изтечИ! 

То добре, че са я поканили, че при липсата на хитове.... това си е комплимент! 

WWW.INSTAGRAM.COM

tatyanasinger on January 1, 2026: "Както започваме годината,такава да е цялата!Музика,танци и незабравими моменти,само за една...

преди 6 минути, asylum каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

tatyanasinger on January 1, 2026: "Както започваме годината,такава да е цялата!Музика,танци и незабравими моменти,само за една...

На "Тук в сърцето" танцува разкрачена, точно като нас*ана, а пее за "душата в рана". Добре , че си пее поне някои от песните - "Само с теб" и "Тук в сърцето". Но ако една певица пее повече песни отколкото в нейният репертоар, по-интересно е защо го прави? Не е като да няма хубави песни.

Току що, DevilWish каза:

На "Тук в сърцето" танцува разкрачена, точно като нас*ана, а пее за "душата в рана". Добре , че си пее поне някои от песните - "Само с теб" и "Тук в сърцето". Но ако една певица пее повече песни отколкото в нейният репертоар, по-интересно е защо го прави? Не е като да няма хубави песни.

И аз забелязах разкрачването. Народното добре, ма Две очи разплакани я пее хем като естрада, хем ката циганска песен.

WWW.INSTAGRAM.COM

97K Followers, 452 Following, 3,215 Posts

Току що, asylum каза:

И аз забелязах разкрачването. Народното добре, ма Две очи разплакани я пее хем като естрада, хем ката циганска песен.

WWW.INSTAGRAM.COM

97K Followers, 452 Following, 3,215 Posts

Да, звучеше точно като микс от естрада и циганска песен. :D 
Прави купон, но ако човек отиде на участие ще е по-скоро защото е ПОП-ФОЛК певица. Като каква се възприема вече не знам. Май от чайове и толкова акане съвсем е забравила каква е.

преди 4 минути, DevilWish каза:

Да, звучеше точно като микс от естрада и циганска песен. :D 
Прави купон, но ако човек отиде на участие ще е по-скоро защото е ПОП-ФОЛК певица. Като каква се възприема вече не знам. Май от чайове и толкова акане съвсем е забравила каква е.

Според мен фолклорът е по-вървежен по такива места. 1-2 кючека като Сен Тропе и Фирмата и готово

преди 7 минути, asylum каза:

Според мен фолклорът е по-вървежен по такива места. 1-2 кючека като Сен Тропе и Фирмата и готово

Ами тя нали и цял албум изкара. Трябва някъде да си ги пее тия песни. Лично аз няма да си ги пусна. Поп-фолк песните й ми харесват, но другото не е моето.

Галена вместо едни и същи фолклорни песни, в програмата трябва да си добави този почти 10 милионов хит в нейно изпълнение!

преди 4 часа , Willy каза:

Галена вместо едни и същи фолклорни песни, в програмата трябва да си добави този почти 10 милионов хит в нейно изпълнение!

Хората не я знаят, може би затова. 

преди 14 часа , RamaNews каза:
📰 Новини
Алисия изпрати старата година и посрещна Новата 2026-а с чисто нов проект, озаглавен "Единствена (Калкулатор)". Видеоклипът излезе навръх новогодишните
signalbg • 1 Януари 2026

maxresdefault.jpg

Ася Атомната Бомба.

преди 12 часа , pacho каза:

Концертът на Галена е заснет и монтиран за отличен 6. Евала.

На песните с Цура са се чудили какво да показват... седи държанката като препарирана на такива бързи и танцувални песни. Особено дуетът от тази година, на който можеше двете да направят някаква проста хореография, защото парчето носи.

С Малина всичко избухна и кадрите съответно са станали много яки и световни.

Според мен и заснемането, и филтрите, и монтажът не са ок, много бързо сменящи се кадри, няма толковa близки кадри на Галена. Не усещах концерт, а видеоклип. 

преди 10 часа , DevilWish каза:

Аз допускам, че може да има един човек който я е въртял до сутринта. Тя - самата. Предполагам, че ако има гадже, дори той няма да посрещне новата година с "Чудовище". 

Ако й е гадже, защп да посреща само НГ с "Чудовище" като всяка сутрин го вижда до себе си?

преди 11 часа , DevilWish каза:

Сега се сетих, че Ивана вчера е била в Гала вечерта и както можете да се досетите е пяла едни и същи песни, а именно - Нещо нетипично, Шампанско и сълзи и Като на 17. :D:D :D 
Да вземе да си пее и другите хитове, че след албумът "Празник всеки ден" има 3-4 нормални песни. Мен лично никога не ме е кефила и не защото харесвам много повече Глория, която и до днес си има по-сериозна публика, концерти, песни, албуми, ами защото се видя след "Празник всеки ден" как изгуби хъса си

Не смятам, че Ивана е изгубила хъса си след издаването на албума "Празник всеки ден". Той излезе през декември 2006-та, а до май 2007-ма беше пуснала 3 нови сингъла от него - "Резерве", "Най-добрата" и "100 живота", и нищо освен "Най-добрата" не беше по-масово, въпреки че и тя на фона на предходните й хитове се представяще слабо и посредствено. С тези песни се опита да бутне Преслава и да си върне младата аудитория - но не успя.

Ивана имаше хъс, но нямаше съпорт от фирмата и медийната машина не се движеше в посока да я изкарва по-велика от Господ. Най-добрите и конвертируеми потенциални хитове отива при Преслава, най-добрите текстове също, рязко се спря със пропагандирането на сръбската музика под формата на кавърдисването й, от Планета се спукваха да въртят новата любимка на децата - Преслава, тя и без клипове бележеше мегахит след мегахит. Ивана беше разпиляна, искаше да влее всички аудитории, както до онзи момент, и не заложи на основната си - хората 30+ и 40+, те се отдръпнаха от нея, защото не се припознаваха в "Дерби", "Адрес любов", "Кафе, цигара и диети", младите също не ги възприеха, защото бяха изпети от една дебела стара лелка със спорни извън кръчмата гласови данни, и накрая от два стола остана на земята. Флопът бе затвърден и от това, че стадионите се изнасяха по време на нейните изпълнения на турнето, самостоятелния й концерт в зала 1 стана общ, събирайки всички отрепки във фирмата, от топ имената само Кама, Емилия и Гергана го отразиха, а есента и участията й започнаха драстично да намаляват. МП3 компилацията с най-големите й хитове евър се продаваше рехаво.

Ивана опита да възвърне позиции с албума "Блясък в очите" и с промоцията му - албум и музикален филм, пуснати на Свети Валентин, но албумът изтече предварително, и не беше толкова силен, колкото Дозата, Мирише на крака, да не говорим - "Няма спиране". Количеството на пълнежите надвишаваше стойностните песни и пак се опитваше да задоволи всеки вкус и да покрие всяка аудитория. Голям хит от албума и доближаващ се до предходните бе "Аз съм с теб", но и Ивана като Гюр реши да заложи на най-тъпата песен като пилотна с клип, а именно - "Ти си най-най" - гръцки кавър.

Да не говорим Ивана колко бе втръснала като име и персона от бясното налагане на Пайнер в онези 3-4 години, тя бе навсякъде, а през 2007-ма отново се опита да е навсякъде и бе точно никъде. Нито в А група, нито в Б група. Наградата "Мегазвезда" направо я занули, по-добре да не й я бяха давали.

Според мен пропадането на Ивана се дължи и на това, че през 2007-ма окончателно излязоха от кръчмите и механите (и влязоха в дискотеките), а там тя бе най-силна, всички започнаха да пеят на живо по концерти и рухна илюзията, че тя е най-талантлива. Пред гласове като Преслава и Емилия няма шанс просто. Неслучайно я разкараха и от турне 2008. Песните й не бяха дискотечни и не се котираха, хората бяха уморени и гледаха на досада и отегчение на нея, каквото и да пуснеше.

От всичко пуснато след "Празник всеки ден" според мен песните, на които трябваше да заложи бяха само - "Последна чаша", "Вържи очите ми" и "Аз съм с теб". Всичко останало би могло да отиде в коша за рециклаж.

Друг успех през онова десетилетие бе "Миг като вечност" в нейно изпълнение, но тя избълва 1000 бози преди и след нея.

Редактирано от Andrew Cunanan.
преди 26 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не смятам, че Ивана е изгубила хъса си след издаването на албума "Празник всеки ден". Той излезе през декември 2006-та, а до май 2007-ма беше пуснала 3 нови сингъла от него - "Резерве", "Най-добрата" и "100 живота", и нищо освен "Най-добрата" не беше по-масово, въпреки че и тя на фона на предходните й хитове се представяще слабо и посредствено. С тези песни се опита да бутне Преслава и да си върне младата аудитория - но не успя.

Ивана имаше хъс, но нямаше съпорт от фирмата и медийната машина не се движеше в посока да я изкарва по-велика от Господ. Най-добрите и конвертируеми потенциални хитове отива при Преслава, най-добрите текстове също, рязко се спря със пропагандирането на сръбската музика под формата на кавърдисването й, от Планета се спукваха да въртят новата любимка на децата - Преслава, тя и без клипове бележеше мегахит след мегахит. Ивана беше разпиляна, искаше да влее всички аудитории, както до онзи момент, и не заложи на основната си - хората 30+ и 40+, те се отдръпнаха от нея, защото не се припознаваха в "Дерби", "Адрес любов", "Кафе, цигара и диети", младите също не ги възприеха, защото бяха изпети от една дебела стара лелка със спорни извън кръчмата гласови данни, и накрая от два стола остана на земята. Флопът бе затвърден и от това, че стадионите се изнасяха по време на нейните изпълнения на турнето, самостоятелния й концерт в зала 1 стана общ, събирайки всички отрепки във фирмата, от топ имената само Кама, Емилия и Гергана го отразиха, а есента и участията й започнаха драстично да намаляват. МП3 компилацията с най-големите й хитове евър се продаваше рехаво.

Ивана опита да възвърне позиции с албума "Блясък в очите" и с промоцията му - албум и музикален филм, пуснати на Свети Валентин, но албумът изтече предварително, и не беше толкова силен, колкото Дозата, Мирише на крака, да не говорим - "Няма спиране". Количеството на пълнежите надвишаваше стойностните песни и пак се опитваше да задоволи всеки вкус и да покрие всяка аудитория. Голям хит от албума и доближаващ се до предходните бе "Аз съм с теб", но и Ивана като Гюр реши да заложи на най-тъпата песен като пилотна с клип, а именно - "Ти си най-най" - гръцки кавър.

Да не говорим Ивана колко бе втръснала като име и персона от бясното налагане на Пайнер в онези 3-4 години, тя бе навсякъде, а през 2007-ма отново се опита да е навсякъде и бе точно никъде. Нито в А група, нито в Б група. Наградата "Мегазвезда" направо я занули, по-добре да не й я бяха давали.

Според мен пропадането на Ивана се дължи и на това, че през 2007-ма окончателно излязоха от кръчмите и механите (и влязоха в дискотеките), а там тя бе най-силна, всички започнаха да пеят на живо по концерти и рухна илюзията, че тя е най-талантлива. Пред гласове като Преслава и Емилия няма шанс просто. Неслучайно я разкараха и от турне 2008. Песните й не бяха дискотечни и не се котираха, хората бяха уморени и гледаха на досада и отегчение на нея, каквото и да пуснеше.

От всичко пуснато след "Празник всеки ден" според мен песните, на които трябваше да заложи бяха само - "Последна чаша", "Вържи очите ми" и "Аз съм с теб". Всичко останало би могло да отиде в коша за рециклаж.

Друг успех през онова десетилетие бе "Миг като вечност" в нейно изпълнение, но тя избълва 1000 бози преди и след нея.

Не съм съгласен само с това за излизането от кръчмите.

В дискотеки си пееха масово от 2003-та и тя бе най-канената там. Не са спирали с ресторантите и след това. Просто Ванча предроби манджата.

Редактирано от asylum
преди 43 минути, Andrew Cunanan. каза:

Точен коментар. 

Странно е как всички аудитории до 2006 я харесваха. Реално Преслава беше фаворит на децата първите 2-3 г, но с Лъжа е тотално се бетонира и сред останалите. Впрочем до 2008, номер 1 винаги е била обхващаща всички таргети. После почна дискотечната вълна, която отдръпна масово по-големите от жанра. Иначе Ивана след Аз съм с теб потъна тотално. Но пък имаше много участия поне до 2009. 

Но да, тя опита да повтори бэлването от предните години - 1 за децата, 1 за бабите, 1 за неин кеф. И накрая свършваше с 3 флопа. Никое не се котираше както преди.

Мегазвезда беше най-мекото обяснение за срива при нея. Един вид фирмата пое отговорността, че повече няма да я номинират за Певица. Те знаеха, че при нея е зле и искаха да й запазят имиджа.

Митака я провъзгласи за най-успешния му продукт в интервю.

преди 2 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Точен коментар. 

Странно е как всички аудитории до 2006 я харесваха. Реално Преслава беше фаворит на децата първите 2-3 г, но с Лъжа е тотално се бетонира и сред останалите. Впрочем до 2008, номер 1 винаги е била обхващаща всички таргети. После почна дискотечната вълна, която отдръпна масово по-големите от жанра. Иначе Ивана след Аз съм с теб потъна тотално. Но пък имаше много участия поне до 2009. 

Но да, тя опита да повтори бэлването от предните години - 1 за децата, 1 за бабите, 1 за неин кеф. И накрая свършваше с 3 флопа. Никое не се котираше както преди.

Мегазвезда беше най-мекото обяснение за срива при нея. Един вид фирмата пое отговорността, че повече няма да я номинират за Певица. Те знаеха, че при нея е зле и искаха да й запазят имиджа.

Митака я провъзгласи за най-успешния му продукт в интервю.

Много от тези песни - "1 за бабите", "1 за децата", "1 за неин кеф" бяха хитове, само заради бясната ротация и че името на Ивана беше прикачено за тях, а не заради самите песни. Когато спадът започна да бъде факт, тя изобщо не анализира факторите довели до него, а продължи да работи по същия начин като преди.

Нека погледнем една Преслава - народът беше уморен от нея през 2010-та, други като Андреа бяха по-вървежни, но тя не продължи да бълва като през 2009-та, а спря за 6 месеца да пуска песни, създаде глад за нейна продукция и после изтреля мегахит с Кости - най-актуалния композитор в онзи момент. А след това хората отново я обожаваха и бяха готови наново да я провъзгласят за лидерка, въпреки компромисно успешната (за нейните стандарти тогава) 2010-та година.

Ивана не беше адаптивна, не беше интересна, но все още имаше хъс. Опитваше се да нацели младата аудитория с песни като "Дъ мен", но чак с "Уникална" и най-вече "Ало, девойките" успя. Но, пак твърде далече от последният й масов солов мегахит - "Това е парчето".

Доказателство за нейния успех беше, че се опитаха да й създадат клонинг в лицето на Вероника - пак песни за маса, пак черна коса, пак сръбски кавъри на килограм с различни текстове, но след 2006-та и нещата при Вероника сериозно забоксуваха и от границата на А с Б група, тя сериозно изпадна във В група направо. 

Ивана беше силна заради сръбските кавъри. Взимаше готови хитове и ги правеше още по-кръчмарски за нашата аудитория.

Като се измести вълната от кавърите и започнаха да се налагат авторски песни, тя естествено изпадна.

Но пък и след това не е правила някакви опити да си връща позицията на “първа”. Остана си в нейната ниша да си пее едни и същи песни по кръчми и механи.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...