Jump to content

Препоръчани коментари

Току що, fengergana каза:

според мен мами стои в райнер, за да обявят награди и да вземе пейвиц на годината, която заслужаваше някоя си година от 2005-2008!!!!

Райнер имаше супер силни 2003 и 2004-та също.

И трябваше да снима "Плаче небето" вместо бозата "Любов не прося".

преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза:

мен това ме зариби (най-сетне)

жесток текст и клип.

Песента е добра и на мен ми харесва, но реално погледнато си е просто поредния римейк на ВНЛ, а хората явно очакваха нещо по-разбиващо.

• Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 4 Януари 2026
Стабилност
Стабилните песни са тези, които се задържат дълго и почти не променят позицията си (⏺ или минимална промяна).
  • Spiders
📰 Новини
Българска песен постигна изключителен международен успех
„Това, че българска песен с кауза достига световните трендове още на 1 януари, е огромна чест и отговорност. "Спри за малко" е покана към хората да се върнат
signalbg • 4 Януари 2026
преди 40 минути, Andrew Cunanan. каза:

никакъв шанс да слушам джуджа пасивката. Да се учи от кака си как се прави хитов трак

Е, от Ванчето никой не е по-голем, ма и Джуджи е

https://youtu.be/Y-RJMtrTkXI?si=aROEfRFBguhW9Mr0

Редактирано от asylum
преди 32 минути, RamaNews каза:
📰 Новини
„Това, че българска песен с кауза достига световните трендове още на 1 януари, е огромна чест и отговорност. "Спри за малко" е покана към хората да се върнат
signalbg • 4 Януари 2026

Много спряла песен :D 

преди 1 час , Euphoria. каза:

И на мен ми е любима на Райна. Остави я в нищото, а е най-бруталната й песен. 

Да, аз знаех, че Румен Атанасов (ако не се лъжа така се е казвал режисьора) е бил нейно гадже. Явно са имали някакви недоразумения. А на мен заедно с "Хиляди жени" това ми е най-любимата й песен. С един клип тази песен щеше да получи много повече внимание и съм сигурен, че щеше да е сред големите хитове на Райна. Дано някой от тик-ток се сети за песента и да получи живот.

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

мен това ме зариби (най-сетне)

жесток текст и клип.

Преди месец някъде гаджето ми ме питаше "Защо не си казал, че имат дует". Викам "Не ми харесва, скучна ми е". "Как не ти харесва? Това е нашата песен! Прекрасна е" :D Викам "Ти съвсем полудя!" Да, бе.... песните от 2025 на Преслава изобщо не са моето, това което е пуснала след албума. Например 22:22 която не ми хареса много първоначално на Галена, успя да ми стане любима поради мои си причини.... но все още нито една от трите песни не е успяла да ми се хареса, докато от албума дори "Вещицата" и "Писмо" слушах които ми се струват направо едно нищо пред "С нервите съм зле", "Не вдигай" и "Нищо", защото ги обожавам.

Nina Dimitrova ·

Последване
22 ч ·

Хайде нова година нова цена ! Всеки един от дисковете струва 6 евро при желания за повече дискове ще се направи намаление !На всеки ще има подарък картичка с автограф!
Може да бъде изображение с ‎текст, който гласи '‎g ٨ m ExtroNia -ل- 진도그리 extra กอรชิวผน NINA extraNINA / extra extranina nina uy EKcTpa HиHa mn2 0 eminA extune AЛИHA MbЖKOMOMИ4e MлEЖKO_MOMИ4A mbжKo momи4e EKCTPAHИHA EKCTPA HИHA‎'‎

ХОРАТА БИЗНЕС ПРАВЯТ, ние Мерим гледания! :D За всяка статистика Преслава и Галена ПАРИ трябва да ни дават! Вече в ЕВРО, моля! :D 
преди 13 минути, DevilWish каза:

Nina Dimitrova ·

Последване
22 ч ·

Хайде нова година нова цена ! Всеки един от дисковете струва 6 евро при желания за повече дискове ще се направи намаление !На всеки ще има подарък картичка с автограф!
Може да бъде изображение с ‎текст, който гласи '‎g ٨ m ExtroNia -ل- 진도그리 extra กอรชิวผน NINA extraNINA / extra extranina nina uy EKcTpa HиHa mn2 0 eminA extune AЛИHA MbЖKOMOMИ4e MлEЖKO_MOMИ4A mbжKo momи4e EKCTPAHИHA EKCTPA HИHA‎'‎

ХОРАТА БИЗНЕС ПРАВЯТ, ние Мерим гледания! :D За всяка статистика Преслава и Галена ПАРИ трябва да ни дават! Вече в ЕВРО, моля! :D 

тъкмо тези дни това ми се въртеше в главата:

Какви са били кльощи повето. Дали защото не имало много ГМО? 

преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза:

тъкмо тези дни това ми се въртеше в главата:

И аз си мислих за тази песен на скоро. Преди години мисля, че по Планета въртяха друга, по-различна версия от тази?

Дали Ванилия Сметанова има още нещо общо със Сигнал Точка БеГе?

Глория Йорданова, тиктокърка и инфлуенсърка, която прави интервюта и си сътрудничи със Signal.bg, реши да зададе тези допълнителни въпроси, за да даде по-ясна картина около решението на Антонио да прекрати кариерата си във фирма „Пайнер“.

Как ще се развие самостоятелният му път – предстои да видим, но едно е сигурно: Антонио е уверен, фокусиран и готов за следващата си крачка.

SIGNAL.BG

Певецът Антонио проговори за раздялата си с "Пайнер" - музикалната компания, с която стартира кариерата си в попфолк жанра. Изпълнителят даде възможност на

преди 2 минути, DevilWish каза:

Глория Йорданова, тиктокърка и инфлуенсърка, която прави интервюта и си сътрудничи със Signal.bg, реши да зададе тези допълнителни въпроси, за да даде по-ясна картина около решението на Антонио да прекрати кариерата си във фирма „Пайнер“.

Как ще се развие самостоятелният му път – предстои да видим, но едно е сигурно: Антонио е уверен, фокусиран и готов за следващата си крачка.

SIGNAL.BG

Певецът Антонио проговори за раздялата си с "Пайнер" - музикалната компания, с която стартира кариерата си в попфолк жанра. Изпълнителят даде възможност на

За 5 години най-големият му успех беше, че 5 дни беше държанка на Азис. И въпреки това не му запомниха нито физиономията, нито името.

Току що, Andrew Cunanan. каза:

За 5 години най-големият му успех беше, че 5 дни беше държанка на Азис. И въпреки това не му запомниха нито физиономията, нито името.

Абсолютно. А гласовите данни не са за коментиране. Такъв талант не излиза всеки ден от ринга на сцената. 😘 

никога повече няма да се роди толкова добра симбиоза между текст, изпълнение, мелодия, аранжимент, клип и визии :( 

никога повече няма да се роди толкова добра симбиоза между текст, изпълнение, мелодия, аранжимент, клип и визии :( 

Липса ни такъв хит! 21 години , скоро - от тази любима песен. ❤️ 

преди 5 минути, DevilWish каза:

SIGNAL.BG

Ванилия коя? Те сигурно дори счетоводителка нямат вече. 

преди 1 минута, DevilWish каза:

Абсолютно. А гласовите данни не са за коментиране. Такъв талант не излиза всеки ден от ринга на сцената. 😘 

може да е по-добър в пеенето върху мъжки кочан, отколкото на микрофон. 😕 

Току що, DevilWish каза:

Липса ни такъв хит! 21 години , скоро - от тази любима песен. ❤️ 

22. Излиза през юни 2004-та. Her last титаничен соло хит. :( Жесток аранжимент от мъжа на Есил Дюран - Борис. Трябваше цял албум с него да направи.

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Ванилия коя? Те сигурно дори счетоводителка нямат вече. 

Сметанова! :D Нищо не сме чували за нея.

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Когато задаващата въпроси тиктокърка и инфлуенцърка има по-успешна кариера от "интервюирания" 

22. Излиза през юни 2004-та. Her last титаничен соло хит. :( Жесток аранжимент от мъжа на Есил Дюран - Борис. Трябваше цял албум с него да направи.

Да, прав си. 22 стават. Очаквам новия албум..... че тая "В тишината" ми е много любима в момента, но тия извивки.... хич не си пасват с песента. :D 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...