Jump to content

Препоръчани коментари

преди 8 часа , MizerMusic каза:

Трябва да спрете да броите гледания и да се чудите коя е най - добрата, защото 2019 беше последната година с яки песни. 0т 2020 насам е тотал щета, цигании, кючеци, еднотипни песни, няма лидер, няма връх. Имаше някакви хитови песни, но няма нищо открояващо се. Да се молим да почнат да правят яки песни, че положението е трагично. Стимул ли нямат, нови композитори ли трябват, но нещо трябва да се случи, защото аз се отчаях! 🙄

2020 отбеляза ерата на Ванчето като еднолична лидерка, и директно всички останали минаха в графата маргинали, на нея други не и трябват! 

преди 3 минути, Lelqtian каза:

2020 отбеляза ерата на Ванчето като еднолична лидерка, и директно всички останали минаха в графата маргинали, на нея други не и трябват! 

Ани Принцес? Кати? Нур Джихад?

преди 32 минути, Andrew Cunanan. каза:

че то, ако Гален, Емануил и Персил не са - то КОЙ?

преди 8 часа , MizerMusic каза:

Трябва да спрете да броите гледания и да се чудите коя е най - добрата, защото 2019 беше последната година с яки песни. 0т 2020 насам е тотал щета, цигании, кючеци, еднотипни песни, няма лидер, няма връх. Имаше някакви хитови песни, но няма нищо открояващо се. Да се молим да почнат да правят яки песни, че положението е трагично. Стимул ли нямат, нови композитори ли трябват, но нещо трябва да се случи, защото аз се отчаях! 🙄

2021-ва Галена отбеляза може би най-силната си година евър с брутална хитова продукция. Как така няма лидер?!

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

2021-ва Галена отбеляза може би най-силната си година евър с брутална хитова продукция. Как така няма лидер?!

2021 много хитова за Гален, но лидерката е една

преди 5 минути, Lelqtian каза:

2021 много хитова за Гален, но лидерката е една

преди 7 часа , Euphoria. каза:

Рени нова песен ли има? Че и шеста?? Явно съм в грешното измерение 😂😁

Не, в правилното си. Ние сме в шесто измерение. 

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

. Алисия също размаза с "Той не е за мен" и "На ти ми говори", турнето на Фен ТВ.

Туй беше тотален флоп и пълнеж в албума й - объркал си се нещо. Имаше други хитове сотаджийката. 

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Ани Принцес? Кати? Нур Джихад?

Клеа, Мая Нури, Атижа!

2017 тези всичките песни взети заедно не могат да стигнат "Не се изтриваш" като Хит 😵‍💫

IMG-1469.jpg

От 20.02 до 20 март е първия ретрограден период за 2026. Може затова концерта на Коце да е на 21 март, макар че той не вярва в такива неща.

преди 1 час, Гальо каза:

2017 тези всичките песни взети заедно не могат да стигнат "Не се изтриваш" като Хит 😵‍💫

IMG-1469.jpg

Това ще бъде първият 40М клип на Преслава, дано ги направи преди 01.11.2027.

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Разкажи повече защо забавят клипа на Райна за сметка на този на Галена.

Галена много работи през 2008-ма и след п0рното получи огромен пиар, който умно капитализира в добри и хитови проекти, които я наложиха като име, а с "Дозата" изби рибата. Заслужаваше номинация на 100%.

През 2009-та имаше "Дявола ме кара" и "Мой", които и бяха топ хитовете.

"Нещастница", "Много сладко", "За последно" и "Лоша ли съм" бяха пълнежи като популярност.

2009-та е може би най-категоричната година на Преслава като лидер. Целият албум "Пази се от приятелки", турнето. "Феномен", "Не ми пречи" - изяде ги!

Люси забавя “Нежна полиция”, заради полицейските сцени, които присъстват и в клипа на Галена. И така, самият клип на Райна излиза началото на януари 2009 година, 6 месеца пауза след последния - “Големи думи” от юли 2008, което прецаква цялата реализация на иначе силния албум “Както друга никоя”. Клипът на “От утре” излиза в края на януари 2009. 
Райна и Люси се карат и виждаме резултата.. ужасен кичозен клип на “Нежна полиция” и преустановени работни отношения до декември 2016 година за клипа на “Принцеса”. 

преди 11 минути, GSA каза:

Люси забавя “Нежна полиция”, заради полицейските сцени, които присъстват и в клипа на Галена. И така, самият клип на Райна излиза началото на януари 2009 година, 6 месеца пауза след последния - “Големи думи” от юли 2008, което прецаква цялата реализация на иначе силния албум “Както друга никоя”. Клипът на “От утре” излиза в края на януари 2009. 
Райна и Люси се карат и виждаме резултата.. ужасен кичозен клип на “Нежна полиция” и преустановени работни отношения до декември 2016 година за клипа на “Принцеса”. 

"Принцеса" излиза през март 2017-та, не виждам какво толкова е монтирал Люси по този клип, че да бъде пуснат 4 месеца по-късно, даже в монтажът ми се струва претупан.

Може и Пайнерът да е наредил да забави клипа на Райна, за да изпъкне този на Галена. Тогава той колеше и бесеше и си спомняме как се опитваше да наложи Галена с всички средства, вкл. стопиране на продукцията на Преслава и т.н.

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

"Принцеса" излиза през март 2017-та, не виждам какво толкова е монтирал Люси по този клип, че да бъде пуснат 4 месеца по-късно, даже в монтажът ми се струва претупан.

Може и Пайнерът да е наредил да забави клипа на Райна, за да изпъкне този на Галена. Тогава той колеше и бесеше и си спомняме как се опитваше да наложи Галена с всички средства, вкл. стопиране на продукцията на Преслава и т.н.

В началото на 2017, Райна замина за Куба за 3 месеца - затова клипът се забави :)

Иначе за забавянето на “Нежна полиция”, на 99% съм сигурен, че ако не Митко, то Хари е наредил забавянето, за да може Галена да изпъкне допълнително и в комбинация с медийното присъствие в “Dancing stars”, да е едноличен лидер, но не се получи. 

преди 3 минути, GSA каза:

В началото на 2017, Райна замина за Куба за 3 месеца - затова клипът се забави :)

Иначе за забавянето на “Нежна полиция”, на 99% съм сигурен, че ако не Митко, то Хари е наредил забавянето, за да може Галена да изпъкне допълнително и в комбинация с медийното присъствие в “Dancing stars”, да е едноличен лидер, но не се получи. 

От тебе съм чел, че дебелата гнусна Хариета е правила доста мръсотии на Райна, но не мога да си обясня защо.

• Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 4 Януари 2026
Движещи се позиции
“Движещи се” показва песните с най-голямо изкачване (⬆️) и най-голям спад (⬇️) спрямо предишната класация.
⬆️ Най-голямо изкачване (Top 5)
#ПесенГледанияПромянаДни
2530 041⬆️ +204
8213 346⬆️ +17697
7614 340⬆️ +12466
289 557⬆️ +115
5018 118⬆️ +10241
⬇️ Най-голям спад (Top 5)
#ПесенГледанияПромянаДни
9612 043⬇️ -282007
9212 432⬇️ -267
7014 669⬇️ -211047
1837 325⬇️ -153
5217 407⬇️ -151654
преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Мария тук е най-красива и стилна, какво мислиш @Willy?

Екстра Нина закрива и е най-яка, заедно с Гюра и Ванча. Петра мяза на Буюклиева тука 

Редактирано от asylum
преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза:

преди 23 минути, GSA каза:

Не й ли бяха изтрили някакви фолклорни клипове?

преди 7 минути, asylum каза:

Екстра Нина закрива и е най-яка, заедно с Гюра и Ванча. Петра мяза на Буюклиева тука 

Гюра защо е наметнала тигрова мушама и е с бухнала коса, все едно е бъркала в контакта.

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Гюра защо е наметнала тигрова мушама и е с бухнала коса, все едно е бъркала в контакта.

ДА не я виним - винаги е проявявала аграрен вкус. Ма в глава и тело е ок.

Редактирано от asylum
преди 22 минути, asylum каза:

Не й ли бяха изтрили някакви фолклорни клипове?

О, да! Клипът на “Ти ли си” беше изтрит, което преустанови работните отношения на Райна с Нанков (Цура харесва това). 
След това, Фолклорни версии от 2014-16 също заминаха. 
Много я мачкаха, Райна. Как стои още в Пайнер не знам..

За сагата “Не ми пречи” не ми се говори вече.

преди 3 минути, GSA каза:

О, да! Клипът на “Ти ли си” беше изтрит, което преустанови работните отношения на Райна с Нанков (Цура харесва това). 
След това, Фолклорни версии от 2014-16 също заминаха. 
Много я мачкаха, Райна. Как стои още в Пайнер не знам..

За сагата “Не ми пречи” не ми се говори вече.

А за любимата ми "Плаче небето" каква е причината да не види бял свят този клип? 
Трябва някой да го изнамери както на Деса неиздадените клипове и да го пуснат.

преди 21 минути, asylum каза:

ДА не я виним - винаги е проявявала аграрен вкус. Ма в глава и тело е ок.

Две Могили е известно с популацията си на тигри и с цеховете си за производтсво на мушами.

В тялото е супер, в главата е тьотка-аутист.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...