Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

• Spiders
📰 Новини
Турската сензация Ezhel излиза на българска сцена с мащабно шоу
Ezhelп - гласът на турската ърбън сцена се завръща отново в София поради големия интерес. След напълно разпродадения си предишен концерт у нас и засиления
signalbg • 29 Януари 2026
преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

izpalnalnenie kat za Еуровизия.

Поправено

• Love 2

направо да пращаме малинаж, поне ще се кълчи със страст

• Like 1
  • Love 2
WWW.FACEBOOK.COM

Уникални! ❤️ Лия & Кондьо - “Обич за двама” 29 години DIAPASON RECORDS Една история. Много гласове.

• Love 1
преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза:

izpalnalnenie kat za Еуровизия.

30 секунди Евровизия, 4 минути мятане по планетски. Не!

• Haha 1
WWW.FACEBOOK.COM

Златни хитове!💛 Ина - “Зелено” и “Петия етаж” 29 години DIAPASON RECORDS Една история. Много гласове.

• Love 1
преди 1 час , DevilWish каза:

БРАВО! Кефи ме как ги реже! Само така!

Галена отказа за пореден път на Магърдич Халваджиян и не иска да влиза в Капките дори за 100 бона
Може да бъде изображение с един или повече хора

И за Гласът на Бг беше казала че я канят всяка година откакто съществува предаването в Бг.

• Like 1
преди 6 минути, Willy каза:

И за Гласът на Бг беше казала че я канят всяка година откакто съществува предаването в Бг.

Аз понеже по БТВ следя само Ергенът от 3-та част, тя не беше ли жури там (в Гласът) или в "България търси талант"? Сега май е в "България търси талант"? Но добре прави, не всичко е пари и на всяка цена. На мен като цяло капките са ми толкова втръснали..... Сега Азис щял да е жури. Те май почти всички по-известни чалгарки бяха там, Емилия казаха, че ще участва сега. Маги ще трябва още да вдига сумата, но докога.... :D Миналата година много тактично ги сряза.😏

преди 5 минути, DevilWish каза:

Аз понеже по БТВ следя само Ергенът от 3-та част, тя не беше ли жури там (в Гласът) или в "България търси талант"? Сега май е в "България търси талант"? Но добре прави, не всичко е пари и на всяка цена. На мен като цяло капките са ми толкова втръснали..... Сега Азис щял да е жури. Те май почти всички по-известни чалгарки бяха там, Емилия казаха, че ще участва сега. Маги ще трябва още да вдига сумата, но докога.... :D Миналата година много тактично ги сряза.😏

Счета вероятно иска да сбъдне детската си мечта най-накрая да е Десислава ;) 

• Like 2
преди 50 минути, asylum каза:

Край! И Фенчето превърнаха в кенеф 🥹

IMG_5574.jpeg

Това не е ли клозет откакто свалиха Софията? 

• Love 1
От 28.01.2026 г. от 14:18, Lelqtian каза:

Е ни си знаеме че ние чете :) Ама защо само слона си го е изкарал? 

Благодаря ти, Преси. Успокоих се 😆

• Haha 3

Официално заглавие: "Гюр в Лондон, 2001"
Неофициално заглавие: "Една цървулеса в големия град на Биг Бен"

• Like 1
  • Haha 1
преди 59 минути, Andrew Cunanan. каза:

Официално заглавие: "Гюр в Лондон, 2001"
Неофициално заглавие: "Една цървулеса в големия град на Биг Бен"

Естествено че е голям и биг Бен. Ако беше малък, Гюр нито щеше да му обърне внимание, а още по-малко - да го усети ;) все пак с толкова стаж на Дунав мост ... 

• Like 1
  • Haha 1
WWW.FACEBOOK.COM

Златни хитове!❤️ Алисия и “Палиш, палиш” и “Имаме ли връзка” 29 години DIAPASON RECORDS Една история. Много гласове.

• Like 1

Азия играе - аз съм в САЩ и специално дойдох за концертите..хах в същото време маа кебапчета у тях.

• Like 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...