Jump to content

Препоръчани коментари

WWW.INSTAGRAM.COM

3,657 likes, 52 comments - azis_online_new on January 29, 2026: "Щастие желаем на всички❤️🌴🇺🇸 #azis #азис #freedom #love".

• disgusting 1
  • Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Гласът на Емилия е доста специфичен и винаги като е пяла други жанрове си вкарва чалга орнаментика.

Но така или иначе Азис критика няма да ѝ даде защото цял сезон ще лансират чалга певците като по-добри.

• Like 2
преди 38 минути, FikLena каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

3,657 likes, 52 comments - azis_online_new on January 29, 2026: "Щастие желаем на всички❤️🌴🇺🇸 #azis #азис #freedom #love".

Продължава да прилича на ИИ, а промпта вероятно е бил "Азис от Тему" 

• Like 1

Оф,кой лансира спинозката Иво Димчев??? За дебилната Счета няма смисъл да коментирам

• Spiders
Класация Popnable — България 🇧🇬
Дата: 29 Януари 2026
Движещи се позиции
“Движещи се” показва песните с най-голямо изкачване (⬆️) и най-голям спад (⬇️) спрямо предишната класация.
⬆️ Най-голямо изкачване (Top 5)
#ПесенГледанияПромянаДни
551 241⬆️ +672
5813 074⬆️ +271005
6911 550⬆️ +24190
7411 257⬆️ +2120
4116 523⬆️ +171679
⬇️ Най-голям спад (Top 5)
#ПесенГледанияПромянаДни
1009 607⬇️ -2082
9710 041⬇️ -1661
8910 560⬇️ -14110
8010 975⬇️ -12117
8510 805⬇️ -12114

Буквално си е копирал лицето от плаката за концерта и го е залепил върху мъжа му

spacer.png

spacer.png

• Like 1
  • disgusting 1
преди 6 часа , RamaGossips каза:
Клюки
Зрителите попиляха Маги Халваджиян, според тях се е смахнал!
Razkritia.com • 28 Януари 2026

Най-накрая Счети... аз залагам, че и Анелия ще се пусне. Като се има предвид слабия интерес към концерта й.

преди 1 час, FolkEmpire каза:

Люката пак потърпевш :D 

Да, имам чувството, че получих дежавю! Защо така?

Какво друго не си е плащал?

• Like 1
  • Haha 1
преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Буквално си е копирал лицето от плаката за концерта и го е залепил върху мъжа му

spacer.png

spacer.png

Клетата леля Василка. Не спира да драпа за внимание и пак никой не го отразява.

• Like 1
  • Spiders
Статистика и изводи
Тук са обобщени “големите” показатели за класацията — общи импресии, импресии на класацията и брой нови записи. След това виждаш изпълнителите с най-много песни в класацията и песента с най-дълго присъствие.
1 977 802
Импресии на класацията
7 333 688
Общо импресии
1
Нови записи
Изпълнители с най-много песни в класацията
Това е “срез” на изпълнителите, които най-силно присъстват в класацията (брой песни в Top 100).
Preslava
8 песни в класацията
Azis
7 песни в класацията
Galena
7 песни в класацията
Medi
7 песни в класацията
Fiki
5 песни в класацията
Lidia
4 песни в класацията
Dj Damyan
4 песни в класацията
Silver
4 песни в класацията
Selina
4 песни в класацията
Emanuela
3 песни в класацията
Най-дълго присъствие в класацията
4
Текуща позиция
57 826
Гледания
2433
Дни в класацията
1
Peak
⏺ 0
Промяна
  • Spiders
Доминиране в Топ 20
Доминиране показва дали има изпълнители с много песни в Топ 20 (примерно 3+). Това е сигнал за силна инерция/популярност.

Праг (в Топ 20): 3 песни

Водещи изпълнители
  • Azis — 3 песни
От 27.01.2026 г. от 18:57, Andrew Cunanan. каза:

@DenFevgo
Къде има повече меки китки?
тук:
image.png.03f82685dd4d698f6f93fd1e8ef32846.png
или
тук:

Ето тук:

Screenshot 2026-01-29 151548.png

• Haha 1
  • Dislike 1
преди 1 час, Administrator каза:

Най-накрая Счети... аз залагам, че и Анелия ще се пусне. Като се има предвид слабия интерес към концерта й.

Да, имам чувството, че получих дежавю! Защо така?

Какво друго не си е плащал?

Къ къ къ къ... к9рва като Моника.. :D

Щял да ходи в затвора и да чака да го арестуват щото не искал да плати 300лв а прави клипове за по над 10 бона

• Spiders
Стабилност
Стабилните песни са тези, които се задържат дълго и почти не променят позицията си (⏺ или минимална промяна).
преди 1 час , xroflx9 каза:

Клетата леля Василка. Не спира да драпа за внимание и пак никой не го отразява.

Наистина и на мен ми прилича на евтините трикове от едно време - Китаеца, сватба, девствен съм...

Дано не ме лъже паметта, но мисля, че съпруга му се казва Велизар, това си е момчето, с което те са заедно от 1500 години. И то  има как да се провери. Преди време имаше някакви клипчета от рожден ден на Тони Стораро в някакъв турси ресторант. Бяха там Сторарови, София Маринова и Азис се мяркаше, заедно с това момче, ако не ме лъжат спомените. Мисля, че е българин и си е точно този белязания Велизар. Чувал съм, че Васко е имал по-големи мераци за отворени отношения, но в крайна сметка от много време са заедно. Азис има мето на Велизар татиран на неговото тяло (ръката), мисля, че и половинката му има "Vasko" някъде по тялото. Отишли са заедно там да си сменят халките няма лошо, но е много демоде реклама за преди големия концерт. 

Може би Азис иска концертът му да бъде под асамблеята на гей знамената, но с това натрапване пак ще си е сбирщина на циганската публика.

А изказването му, че май там ще остава, е точно отношение на хората дето са по чужбина - Аз си направих парите, вие да се оправяте :)

Може и да отмени концерта, че го чака меден месец :)

Азия няма никакъв приятел. Всичко е AI.  Толкова е очевидно.Вече PR се прави толкова евтино хихих

преди 4 минути, Administrator каза:

Азия няма никакъв приятел. Всичко е AI.  Толкова е очевидно.Вече PR се прави толкова евтино хихих

Пипат си снимките всички, защото ги е страх от старостта. Каквито и процедури да правят - нормално е. Но човека е реален, някъде съм го виждал и мисля, че това е Велизар. Другите по - информирани нека кажат, че Пил.бг отново да преписват коментари от форума да си ги правят ШОК новини

преди 14 минути, boy_07 каза:

Наистина и на мен ми прилича на евтините трикове от едно време - Китаеца, сватба, девствен съм...

Дано не ме лъже паметта, но мисля, че съпруга му се казва Велизар, това си е момчето, с което те са заедно от 1500 години. И то  има как да се провери. Преди време имаше някакви клипчета от рожден ден на Тони Стораро в някакъв турси ресторант. Бяха там Сторарови, София Маринова и Азис се мяркаше, заедно с това момче, ако не ме лъжат спомените. Мисля, че е българин и си е точно този белязания Велизар. Чувал съм, че Васко е имал по-големи мераци за отворени отношения, но в крайна сметка от много време са заедно. Азис има мето на Велизар татиран на неговото тяло (ръката), мисля, че и половинката му има "Vasko" някъде по тялото. Отишли са заедно там да си сменят халките няма лошо, но е много демоде реклама за преди големия концерт. 

Може би Азис иска концертът му да бъде под асамблеята на гей знамената, но с това натрапване пак ще си е сбирщина на циганската публика.

А изказването му, че май там ще остава, е точно отношение на хората дето са по чужбина - Аз си направих парите, вие да се оправяте :)

Може и да отмени концерта, че го чака меден месец :)

Тя Василка открай време има мераци някой да я забележи в Америка. Можеше и да стане преди 15-20 години като беше наистина интересен и скандален с травеститската визия,но си изпусна шанса. Вече е стар и дебел,а и в Америка всяка втора пасивка носи женски дрехи,така че това вече не е скандално.

А според мен Азис си е хетеро. Просто всичко при него е маркетинг и ролята на гей-ци,анин му носи дивиденти 

Редактирано от xroflx9
  • Like 1

Примерно момиче бях преди! 🛸🕺 Най-яката песен на Лидъл!

• Love 1
преди 4 минути, Willy каза:

Примерно момиче бях преди! 🛸🕺 Най-яката песен на Лидъл!

Най-добрата солова песен от Алфа от много време насам. Но все пак е правена по доказана хитова формула.

Криво, куцо и сакато (Татяна) са изкарвали такива хитове.

• Love 1
  • skull 1

Аз не знам само кой още се връзва на лъжливата циганка мексиканка Василка, дето си я знаем от едно време. Миналата седмица разправяше как ша си седи в Америка Мексико, и само за концерта щяла да си идва, а сега ще журира за мижав хонорар в Капките. 

• Like 1

Най-слушани изпълнители дебютирали от 2010 насам:

1. Фики - 880М

2. Галин - 807М

3. Меди - 539М

4. Теди Александрова - 516М

5. Роксана - 374М

6. Емрах - 315М

7. Лидия - 284М

8. Денис Теофиков - 282М

(Глория - 256М)

9. Десита - 245М

10. Гери-Никол - 240М

11. Ванеса - 229М

12. Силвър - 222М

13. Тита - 192М

14. Симона - 182М

15. Лорена - 166М

16. Торино и Пашата - 166М

17. Джулия - 132М

18. Алекс Робов - 130М

19. Данна - 129М

20. Адам - 121M

• Haha 1
преди 18 минути, Emanuela.Carey каза:

Най-добрата солова песен от Алфа от много време насам.

Нека не прекаляваме сега! 😇

• Spiders
Клюки
Андреа и Тита се обединиха срещу монопола: Лейбъли не са нужни!
От години Андреа открито води своята битка срещу монополизирането на българската музикална сцена.
HotNews.bg • 29 Януари 2026
преди 25 минути, Willy каза:

Най-слушани изпълнители дебютирали от 2010 насам:

1. Фики - 880М

2. Галин - 807М

3. Меди - 539М

4. Теди Александрова - 516М

5. Роксана - 374М

6. Емрах - 315М

7. Лидия - 284М

8. Денис Теофиков - 282М

(Глория - 256М)

9. Десита - 245М

10. Гери-Никол - 240М

11. Ванеса - 229М

12. Силвър - 222М

13. Тита - 192М

14. Симона - 182М

15. Лорена - 166М

16. Торино и Пашата - 166М

17. Джулия - 132М

18. Алекс Робов - 130М

19. Данна - 129М

20. Адам - 121M

теди е от 2009

• Like 1
  • Sad 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...