Jump to content

Препоръчани коментари

преди 2 минути, DevilWish каза:

Е, как нови? "Асата в ръкава" са ясни. Даже албума трябваше да се казва "Аса в ръкава".

Трябваше да включи нови версии на мега хитовете си "Да ти забия един шЪмар" "Я се разкарай от тука с тая камера" "Ама ти си илиЯнци" "Имам втори номер копита", да направи бонус издание с тениска с тия заглавия и после да забрави да издаде албума и просто да продава тениските на сергия в пазара в Павлово. 

• Like 1
  • Love 1
преди 17 минути, Lelqtian каза:

Трябваше да включи нови версии на мега хитовете си "Да ти забия един шЪмар" "Я се разкарай от тука с тая камера" "Ама ти си илиЯнци" "Имам втори номер копита", да направи бонус издание с тениска с тия заглавия и после да забрави да издаде албума и просто да продава тениските на сергия в пазара в Павлово. 

Също
"Виж се ква си селянка"
"Я ги бутнете тия"
"Я не ми дръж такъв тон"
"zdr, на майка ти"
"Давай, давай, бълвай още"
"Младо момиче си - не ти отива"
"Аз бих осъдила Вас за този въпрос"

• Like 1
  • Haha 1
преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза:

image.png.7d81a5cea8183235617d27072564cec9.png

клипът й тръгва автоматично преди и след други чалга клипове, а ако потребителят остане няколко секунди без да превключи отчита гледане. Затова има диспропорция между броя лайкове и гледанията. В момента, в който свърши рекламата ще забие и няма да продължи да прави такива гледания.

Ето официалният отговор на ПРИМАТА

„Благодаря на моята вярна публика и на всички медии, които ме подкрепиха относно нападките на анонимния потребител неотдавна!

Обидно е и за моите фенове, защото те имат вкус и те решават какво да слушат! Разочарована съм и ми е болно, защото никога нищо лошо не съм казала през всичките тези години, не съм коментирала колега или неговата работа - това го няма в моя речник и е под достойнството ми! Всеки има своя публика и свои хитове!

Напротив, уважавам труда на всеки артист и зная през какво минават колегите, за да направят една песен и да я поднесат на аудиторията! С какво заслужих такова отношение?! Бъдете здрави, по-позитивни и постоянни в работата си!"

• Like 1
  • Haha 3
преди 46 минути, DevilWish каза:

Също
"Виж се ква си селянка"
"Я ги бутнете тия"
"Я не ми дръж такъв тон"
"zdr, на майка ти"
"Давай, давай, бълвай още"
"Младо момиче си - не ти отива"
"Аз бих осъдила Вас за този въпрос"

Сега доволен ли си!

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Току що, asylum каза:

Сега доволен ли си!

"Моята вярна публика"
"Безусловна любов"

• Haha 1
  • disgusting 1
преди 37 минути, DarkChild каза:

„Благодаря на моята вярна публика и на всички медии, които ме подкрепиха относно нападките на анонимния потребител неотдавна!

Обидно е и за моите фенове, защото те имат вкус и те решават какво да слушат! Разочарована съм и ми е болно, защото никога нищо лошо не съм казала през всичките тези години, не съм коментирала колега или неговата работа - това го няма в моя речник и е под достойнството ми! Всеки има своя публика и свои хитове!

Напротив, уважавам труда на всеки артист и зная през какво минават колегите, за да направят една песен и да я поднесат на аудиторията! С какво заслужих такова отношение?! Бъдете здрави, по-позитивни и постоянни в работата си!"

IMG_4365.png

IMG_4366.png

IMG_4367.png

• Like 2
преди 1 час , Willy каза:

Либия тази година много на заден план я оставиха. Сезонен дуетен хит и един пълен провал.

Е това с Мирела ѝ се получи, както ѝ дуета с Вирго се въртеше доста в Тикток. Но тя като цяло си е дуетна певица. В солов план няма никакви хитове.

преди 1 час , WindWalkerMonk каза:

Не моа да я трая таа Глора. Пуснала реклама на тоя СПИН. То поне да беше нещо слушаемо като скъпи купи ми нещо. Отделно като дискография има най - лошата в чалгата евър, направо е непобедима в отношение боклуци - качествени песни.

Била БГ Цеца Драгана или Брена, глупости. Тя няма и колкото една Ана Беркута. Има 2/3 хита и 5/6 хитчета и последните 20 години 90% от творчеството й е най лошото предлагано в чалгата. Бати бабишкерата!

Хората измислиха ваксина против ХИВ, но не и против аутистичните проекти на леля Гюр.

SVETATNAZDRAVETO.BG

Очаква се лекарството да бъде официално одобрено от Европейската комисия по-късно тази година

• Like 2
  • Haha 1
преди 1 час, DevilWish каза:

Е, как нови? "Асата в ръкава" са ясни. Даже албума трябваше да се казва "Аса в ръкава".

"аса в ръкава" или "пръдня в крачола.

• Like 1
  • Haha 3
преди 53 минути, DarkChild каза:

Тя не че има фенове, ами и ги обижда на вкус????? И се не научи че се пише аутист. 

• Like 1
  • skull 1
преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

Дрисня в галоша

• Haha 4
преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

че пръднята в тоя случай е по-добрия избор - ще и се досере, ще спре трактора, ще слезе от кабинката, ще намери храстче, което не поемало тор собствено производство, ще забърши другото работно място с леко намачкано парче вестник "Трета възраст" и Гюр ще получи облекчение до края на работния ден в текезесето. 

• Haha 3
преди 9 минути, Lelqtian каза:

че пръднята в тоя случай е по-добрия избор - ще и се досере, ще спре трактора, ще слезе от кабинката, ще намери храстче, което не поемало тор собствено производство, ще забърши другото работно място с леко намачкано парче вестник "Трета възраст" и Гюр ще получи облекчение до края на работния ден в текезесето. 

🤣🤣🤣

https://youtu.be/SMLp-sS88wE?si=ZcYict28zrbohyhs

• Love 3
преди 2 минути, asylum каза:

Мче как, Дунав мост и околовръстното зовят за 

• Like 1
  • Love 1
  • skull 1
преди 53 минути, Lelqtian каза:

Недей, че Татяна ще избеснее!

• Like 1
  • Haha 1

Мара Илиева все пак е набила реклама в Тубата. Не е индийски трафик, но е тъжна картина.

• Like 1
преди 2 часа , DarkChild каза:

"Всеки има своя публика и свои хитове!", само на Гюр публиката е от гейтаци с меки китки и тя няма хитове. АЙ ЧА0.

• Haha 2
  • Love 1

Гриндър бил официален промоутър на новия албум на Глорче. С премиум акаунт получаваш тавата на Це де.
image.png.754db9961987c6ce7f8df405c8536d0f.png

• Haha 2
  • skull 1
преди 2 минути, asylum каза:

Гъ з в саксията

недоклатена бозка в тигрово пардесю на меко диванно канапе :D

• Haha 3
преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

"Всеки има своя публика и свои хитове!", само на Гюр публиката е от гейтаци с меки китки и тя няма хитове. АЙ ЧА0.

Това е най-заможната таргет група. Гюра се къпе в шампанско.

• Haha 4
Току що, DarkChild каза:

Това е най-заможната таргет група. Гюра се къпе в шампанско.

• Like 1
  • Haha 2
преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Гриндър бил официален промоутър на новия албум на Глорче. С премиум акаунт получаваш тавата на Це де.
image.png.754db9961987c6ce7f8df405c8536d0f.png

По добре да е обикновена тава, вместо фризбито на Гюр. И гаранция че няма да попадне човек на Гюр в приложението. 

• Like 1
  • Haha 2
преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Сълзите на Ивана. Гюра plays the long game.

• Like 2
  • Haha 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...