Jump to content

Препоръчани коментари

преди 1 час, Karma93 каза:

Валя, Яница,  Ани Хоанг, Димана Крисия Ди - А списъкът за лятното турне “Планета Ехо Савекс 2026“ е пълен 

Димана напусна. Хоанга май и тя + вече се подвизава под името Джена. 

Снощи бе труден работен ден!

Преди всичко, протестите са за простолюдието. А родната полиция пази простолюдието от самото него. Благодаря на всички фолк певици, които заеха постове на стюардки, и ни посочваха ултрасите, за да предприемем навременни мерки. С най-голям принос бе гражданката Емануела, която само с гръдно намигване успяваше да ни ориентира.

Също така благодаря на всички присъствали. Със своите стачни действия подкрепяте МВР. Но все пак предпочитаме да не сте на площада, за да можем спокойно да патрулираме пред клубовете и да слушаме хитачките на Теди Александрова.

преди 4 часа , payner_tv каза:

Извадили са машината за изкуствен сняг, елхата и танцьорите от килера за коледна програма. То освен Райна, Соня Немска и Милко има ли кой да участва в нея. 

тази снимка на мами е от миналата година, не е от коледна програма на пайнер

На 13 декември Коце отново е в Бургас  и това 2 дена след рождения ми ден. Не е ли яко? 😍

Всеки месец е тука, кеф. 

Какви са тия рандъм дебюти в спотифай чарта. Дори не крият че имат фейк натрупан трафик. Отдавна няма тежест този чарт.

преди 15 минути, Willy каза:

Какви са тия рандъм дебюти в спотифай чарта. Дори не крият че имат фейк натрупан трафик. Отдавна няма тежест този чарт.

Кои са рандъм? Някои от тези песни се въртят в Топ 50 от повече от година. Просто разликите между позициите са малки и хиляда стрийма могат да бутнат една песен 20 места нагоре.

Разликата между 30то и 50то място е точно толкова.

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Кои са рандъм? Някои от тези песни се въртят в Топ 50 от повече от година. Просто разликите между позициите са малки и хиляда стрийма могат да бутнат една песен 20 места нагоре.

Разликата между 30то и 50то място е точно толкова.

Смятай и в проценти. Киара вчера е била #89, сега влиза на 13то с почти тройно стриймове. Тези същите с месеци трупат трафик по не реален път.

Не може примерно Десита на последната солова да има горе-долу еднакви в тубата и в споти.

преди 25 минути, Willy каза:

Смятай и в проценти. Киара вчера е била #89, сега влиза на 13то с почти тройно стриймове. Тези същите с месеци трупат трафик по не реален път.

Не може примерно Десита на последната солова да има горе-долу еднакви в тубата и в споти.

“Добро Момче” с топика има 2 милиона в Ютуб и 450к в Спотифай. Достатъчно правдоподобна разлика + че за изпълнител със 170к месечни слушателя това са нормални цифри. 
“Опа Опа” си флопна изначално в Ютуб защото я качиха в нов канал без реклама. Но е нормално в Спотифай да няма разлика защото там на слушателите ще им излезе така или иначе. Не е качвана в нов профил.

“Мисли му” вероятно е скочила защото в Тикток се въртяха клипчета от участия на Киара с песента, които събираха по няколко хиляди лайка. 
И пак, дори и процентно да изглежда зле самите цифри не са нещо фрапиращо или непостижимо. Киара има почти 100 хиляди месечни слушателя.

Когато гаджето ти , ти се хвали , че слуша новия дует и ти наспами вайбър с линкове към песни на Преслава

Не мога да повярвам и той вече започна да ги разбира! :D :D :D 

преди 45 минути, Mastikata каза:

Когато гаджето ти , ти се хвали , че слуша новия дует и ти наспами вайбър с линкове към песни на Преслава

Не мога да повярвам и той вече започна да ги разбира! :D :D :D 

Време е да го зарежеш. 

И след това минаваш на 

преди 1 час, Willy каза:

Киара винаги е силна в спотифай и тикток.

единствения хит от целия албум!!!!

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

Това ми звучи много познато, но го е писала като авторско

тя и кавъра на АПТ го е писала авторско

преди 18 минути, Emanuela.Carey каза:

Всичките й авторски песни приличат на минимум 2 други стари. Главно чопва от песни от 90-те.

преди 10 часа , Sunlight каза:

Днес е Голямото Откриваме на новия клуб на Коце Ritual by Lav с Трио БИК. Втори ден с Галена, трети с Джена. Първите 2 дена са фул само за няколко часа от обявяването, а на Джена още не е. 

Нормално, Джен не е А листърка вече и не пълни.

преди 23 минути, Сцената обичам лудо каза:

Вълшебен декември на всички. Желая щастие и ЧУДЕСА! 

Благодаря ти! Бъди

преди 1 час, Administrator каза:

Време е да го зарежеш. 

И след това минаваш на 

Е, не..... просто когато се запознавахме не слушаше чак толкова. Знаеше песни на Преслава и Анелия, но тоя дует толкова го е впечатлил..... Много го хареса. 
На Тоти знае "Да сме квит", ако не се лъжа.

преди 55 минути, fengergana каза:

Нов албум? Я да видим какво ни е сготвила Теа. :D 

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

И на мен ми е познато и даже имаме българска песен подобна на тази. Плагиатствала е. 

преди 1 час , fengergana каза:

И на мен само Северна латина ми хареса и втората песен, която е само 1:43 :D :D :D 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...