Jump to content

Препоръчани коментари

Боже кой ще й иде на таа бе, ква па звезда е Анелия. Едно време коридорчетата у мола не моеше да напълни. Кой я знае тая бе, кви хитове има тая бе. Тя не е и имала хитове останали във времето, една посредственица.  

преди 2 часа , WindWalkerMonk каза:

По скоро Софка и всичките БГ звезди са никой пред Драгана. Не случайно всичките й хитове са кавърджосани в България. Виждам, че сте сравнявали Софа с Глория. Тя Софа има повече хитовете от всички, освен може би Азис. Няма жена с толкова големи ретро хитове - Преслава и Галена не са дори близо до Стари рани или бурята, какво остава за Глория. Кама има една Луда по тебе и защо повярвах. 

Но Софа е налагана с години. Тая пропаганда да се земат циганите почна още като Слави водеше шоу. То не бяха Евровизии, дуети с него като беше национална звезда. Никоя друга не е имала това. И въпреки всичко има нещо гнило във всичките й Арени. Покрай Преслава имаше истерия около мен, за Галош знам сумати хора. Софа със 100 концерта и не познавам никой който да иска да ходи лично.

Кои са хитовете на Софи, дай малко по-сериозно... Дуетите с Устата, Бели ружи и няколко балади. От последните години има 1-2 дуета и едно "Гърмиш". От всички големи звезди тя има най-слабата дискография. Къде-къде са хитовете на Слави, Ивана, Камелия, Десислава, Глория, Азис, че дори и Тони Стораро, макар да не мога да го дишам. 

И изобщо не ме интересува някакви песньовки като "Кифла-фафла" колко гледания имали. Всеки цигански оркестър вече прави тези гледания заради циганизацията на държавата ни и цялата диаспора в Белгия, Холандия и Германия. 

Колкото до Арените, пак ще кажа - църква Пробуждане. Отделно носталгията по Ку-Ку Бенд. 

И за да не съм максимално гаден ще кажа, че примерно една "Ти пак си тук" ме кефи брутално много, може би е любимата ми нейна песен, и вероятно за времето си е била хит, но към днешна дата тази песен няма да я чуеш НИКЪДЕ, дори на собствените й концерти. 

преди 2 часа , DenFevgo каза:

Кои са хитовете на Софи, дай малко по-сериозно... Дуетите с Устата, Бели ружи и няколко балади. От последните години има 1-2 дуета и едно "Гърмиш". От всички големи звезди тя има най-слабата дискография. Къде-къде са хитовете на Слави, Ивана, Камелия, Десислава, Глория, Азис, че дори и Тони Стораро, макар да не мога да го дишам. 

И изобщо не ме интересува някакви песньовки като "Кифла-фафла" колко гледания имали. Всеки цигански оркестър вече прави тези гледания заради циганизацията на държавата ни и цялата диаспора в Белгия, Холандия и Германия. 

Колкото до Арените, пак ще кажа - църква Пробуждане. Отделно носталгията по Ку-Ку Бенд. 

И за да не съм максимално гаден ще кажа, че примерно една "Ти пак си тук" ме кефи брутално много, може би е любимата ми нейна песен, и вероятно за времето си е била хит, но към днешна дата тази песен няма да я чуеш НИКЪДЕ, дори на собствените й концерти. 

Изброихме ти хитовете й след предходните ти жалейки, удобно си замълча тогаз. Всички изброени от теб са под Софка. Само Гъзис я конкурира по мегахитове.

преди 5 минути, asylum каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

286 likes, 8 comments - djena_official_bulgaria on December 9, 2025: "12.12 coming soon…..".

Значи все пак ще има поне една нова песен. Звучи ми като "Беше ли ти хубаво", т.е. не очаквам нещо кой знае какво.

преди 19 минути, asylum каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

286 likes, 8 comments - djena_official_bulgaria on December 9, 2025: "12.12 coming soon…..".

О текст на Гурманов. Започвайте да търсите от къде го е откраднал

преди 3 часа , borisslav1 каза:

Пускайте хита, да направим 10 милиона до концерта! 

Тя е заредила жетони поне за 2 млн. Но като гледам май за втори ден ще е с по-малко гледания.

Screenshot (46).png

преди 4 часа , DenFevgo каза:

Ама защо това да са малко, кои са хитовете на Ивана или Глория - две / три макс четири песни. Деси Слава или Курнелия са с 4/5, като на Гюрга да речем Не сме безгрешни и По - Навик дето са й с по над 10 милиона са дуети. 

Софа има Проблем, която е топ хита на година в която излезе. Дуета и със Слави също беше огромен хит, правила е хитове и е напрекъснато по националната телевизия. Има Стари рани, Единствен мой, Без теб, Беле ружи, Бурята, и т.н. 

Отделно сигурно е мангасарката която изкарва най - много от бакшиши. Няма сравнение между нея и Ивана и Глория, които са кариерно мъртви от 15 години и имат една успешна песен на високосна година. И то успешна, не супер успешна. Не сме 2004 когато Глория беше топ звездата на чалгата, от тогава са минали 20+ години в които сигурно 15 са абсолютно дъно за нея поради причини, които в 90% са зависели основно от нея и "екипа" с който работи. 

Най-гледани БГ песни в YouTube за 2025г - 🎶
10. Константин & Мариана - "Няма да се дам"
9. Цветелина Янева & Галена - "Все по живота"
8. Галена - "22:22"
7. Азис & Преслава - "Кой бе, кой"
6. Фики & Галена - "Не, не, не"
5. Емануела & Теди Александрова - "Дъното копай"
4. Тита, Торино & Пашата - "Гола"
3. DJ Дамян & Софи Маринова - "Балерина Капучина"
2. Силвър & DJ Цеци Лудата Глава - "Амстердам"
1. Галин & Азис - "Тази дискотека"

10-то място е голяма изненада за мен? Другото горе-долу се знаеше. 
преди 11 минути, Mastikata каза:
Най-гледани БГ песни в YouTube за 2025г - 🎶
10. Константин & Мариана - "Няма да се дам"
9. Цветелина Янева & Галена - "Все по живота"
8. Галена - "22:22"
7. Азис & Преслава - "Кой бе, кой"
6. Фики & Галена - "Не, не, не"
5. Емануела & Теди Александрова - "Дъното копай"
4. Тита, Торино & Пашата - "Гола"
3. DJ Дамян & Софи Маринова - "Балерина Капучина"
2. Силвър & DJ Цеци Лудата Глава - "Амстердам"
1. Галин & Азис - "Тази дискотека"

10-то място е голяма изненада за мен? Другото горе-долу се знаеше. 

това не знам как звучи. Да кажем че има поне 5 сезонни хита тази година. Скандално малко. 

преди 12 часа , Andrew Cunanan. каза:

Ми аз бях на 1 от концертите, бепце, всички около мен бяха българи.

Толкова много българи ли има в България?

Току що, WindWalkerMonk каза:

Казал е хора - people, not creatures 

Много приятели българи споделиха сторита.

Нито един от приятелите ми цигани не е отишъл.

преди 8 часа , AysheYaneva каза:

Еее ама сръбското плашило веднага се е обадило да разменят имената и снимките…

spacer.png

Тая Драгойка все по сборки напоследък. То не беше с Брена, с Гюр, ся и със Софка. Ама така е като нямаш соло хитове, публика и по те бива на къра, отколкото на сцената.

преди 53 минути, Administrator каза:

това не знам как звучи. Да кажем че има поне 5 сезонни хита тази година. Скандално малко. 

То и аз, но май беше само 1 минута и някакви секунди? :D 
Слабо за поп-фолка! 
2022 - СЛАБО
2025 - СЛАБО

Това май са двете най-слаби години. Като 2022 имаше Отпусни се, Сладкото зло, Еуфория, но другото вече го забравих.
2025 лично аз ще я запомня с дуета на Емануела и Теди - Дъното копай, Хулигани на Джена, Капучина и още няколко песни като Късай и Сините ти очи на Емануела, Все по живота на Галена и Янева, на Киара двете песни много ми харесаха Мисли му и Без кос с Андреа, защото съм ги слушал. Но имаш право..... 5 хитчета. 

преди 7 часа , WindWalkerMonk каза:

По скоро Софка и всичките БГ звезди са никой пред Драгана. Не случайно всичките й хитове са кавърджосани в България. Виждам, че сте сравнявали Софа с Глория. Тя Софа има повече хитовете от всички, освен може би Азис. Няма жена с толкова големи ретро хитове - Преслава и Галена не са дори близо до Стари рани или бурята, какво остава за Глория. Кама има една Луда по тебе и защо повярвах. 

Но Софа е налагана с години. Тая пропаганда да се земат циганите почна още като Слави водеше шоу. То не бяха Евровизии, дуети с него като беше национална звезда. Никоя друга не е имала това. И въпреки всичко има нещо гнило във всичките й Арени. Покрай Преслава имаше истерия около мен, за Галош знам сумати хора. Софа със 100 концерта и не познавам никой който да иска да ходи лично.

То и никоя друга не може да пее като Софи. Тя докосва с гласа си, мое е да е долна мангасарка, ама гласът й трогва.

Драгойка е точно никоя. Като е толкоз успешна, що не прави концерти в Сербия, а ги прави тук?

преди 5 часа , DenFevgo каза:

Къде-къде са хитовете на Слави, Ивана, Камелия, Десислава, Глория, Азис, че дори и Тони Стораро, макар да не мога да го дишам. 

Кои са хитовете на Глория? :roll1: че и пък да са над "Остани", "Моят сън", "Без теб" и т.н.:roll1:

преди 1 час, Administrator каза:

Е, как не знаеш това?

преди 37 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тая Драгойка все по сборки напоследък. То не беше с Брена, с Гюр, ся и със Софка. Ама така е като нямаш соло хитове, публика и по те бива на къра, отколкото на сцената.

Тая дропла има една Плачи земльо

преди 27 минути, Andrew Cunanan. каза:

Кои са хитовете на Глория? :roll1: че и пък да са над "Остани", "Моят сън", "Без теб" и т.н.:roll1:

Вкарал се е във възпятата от любимката му Илюзия

преди 8 минути, asylum каза:

Тая дропла има една Плачи земльо

И изобщо не може да пее вече и е дебела. Аман, кой я кани непрестанно?

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...