Jump to content

Препоръчани коментари

преди 31 минути, Emanuela.Carey каза:

Есил Дюран?

Тя е. И колко пъти ще ни пробутва таз песньовка!?

преди 10 часа , DenFevgo каза:

Глория си беше топ на съвместния им концерт. Като репертоар е 10 пъти по-добра и разнообразна от Софка, която има 5 балади, два дуета с Устата и Бели ружи. Подборът на песни на тези 4 концерта е бил потресаващ. Ако съм от публиката бих поискал да ми върнат парите. Но в същото време тя няма и какво толкова да изпее. Гледам й песните в албумите и по заглавието се сещам за максимум 2 от всеки. 

Софи има и цигански песни, и песни от Оцко, от Ганев, дуети с топ имената, песни от авторите на Лили, че и песни като

с каквито Гюр, пееща 1 песен от 20 години, не може да се похвали.

Да не говорим, че Софи има поне 7-8 соло хита останали във времето, а Гюр точно 0. А за баладите, таланта и гласът й - Гюр не може и да мечтае.

Малко ни я бутат Софка от риалитита и ТВ, че и тук остана да я навирате! А бързо се забравиха мизериите на мъжа й и синчето й, дето се скри като мишка от публичното пространство.

Ку-ку бенд си я отгледаха и сега свитата на Славчо се е лепнала покрай нея в последен опит да запазят някакви позиции, защото знаят колко много ги намрази народът, заради това че се надупиха на шиши.

преди 1 час , DenFevgo каза:

Припомням, че е от преди 3 години, ама всичко е точно.

Флоп в Сърбия, флоп и в Бг. Ай, чао.

преди 43 минути, Andrew Cunanan. каза:

Софи има и цигански песни, и песни от Оцко, от Ганев, дуети с топ имената, песни от авторите на Лили, че и песни като

с каквито Гюр, пееща 1 песен от 20 години, не може да се похвали.

Да не говорим, че Софи има поне 7-8 соло хита останали във времето, а Гюр точно 0. А за баладите, таланта и гласът й - Гюр не може и да мечтае.

Точно. Софка има много хитове сред масовия чалгафен, докато Гюр е нишов изпълнител и масата не знае дали изобщо все още пее двата си хита - Не сме безгрешни и Циганско сърце, на паркинг пред Лидл ли беше…

преди 38 минути, pacho каза:

Малко ни я бутат Софка от риалитита и ТВ, че и тук остана да я навирате! А бързо се забравиха мизериите на мъжа й и синчето й, дето се скри като мишка от публичното пространство.

Ку-ку бенд си я отгледаха и сега свитата на Славчо се е лепнала покрай нея в последен опит да запазят някакви позиции, защото знаят колко много ги намрази народът, заради това че се надупиха на шиши.

Набутвана или не, името работи за нея и е симпатичен образ, на когото всичко се прощава. Никой не помни историите с Лоренцо, Гринго също е забравен. Единствените мемета, които вероятно винаги ще циркулират, са за първия й мъж и бащинството 🤣 Докато Гюр е запомнена единствено с аферата си с мутра. 

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.ae4cf226947199e955d6437f030e406d.png

Ми той се сезира, бе, нали е писал. Колко е тъпа!

Winter hit is coming 

WWW.INSTAGRAM.COM

35 likes, 9 comments - joannasing_official on December 7, 2025: "Споделям сърцето си с вас в новата ми песен. #newsong #viral #comingsoon...

@xroflx9нали искаше нови песни 🩷

преди 1 час, pacho каза:

6 КОНЦЕРТА В АРЕНА АРМЕЕЦ! Повече на брой от всяка една чалгарка и то в най-голямата зала в Б-я. 

Много по-голяма е от Глория и винаги ще бъде така!

VANYA - Coming soon

WWW.INSTAGRAM.COM

29 likes, 2 comments - vannia_music on December 8, 2025: "💫За известно време бях далеч от музиката, но последните месеци сърцето ми сякаш отново намери своя ритъм...

В сравнението Софи - Гюр. Виждам как младите слушат това

и нищо на Гюр. Просто песните й са пенсионерски, стерилни, скопени и старчески. Софка е модерна, адаптивна, затова още е актуална.

преди 21 часа , HIStory каза:

Софи направо да се пренесе в Арената.

Не знам организаторът същия ли е на като на концерта на Драгана и Глория - ако да, ще е тъпо, че са сиктордосали Гло за сметка на Софка

Screenshot_20251207_225220_Facebook.jpg

Коя е ексхумираната мумия-арабска баба с червената рокла???

Трябваше да е концерт на Софи и Преслава. Отдавна не е модерно да слушаш сръбски текезесарски шантонерки как се изявяват върху кожения микрофон на някой другар!

преди 12 часа , pacho каза:

Аз не ходя на Драгана сигурно от 10 години. Българската публика се пренасити от нея, Цеца и Брена. Айде стига вече....и зор голям да ги мъкнат тука с наши певици.

Няма значение, че на Софка името е първо, след като Драгана ще закрива. Двете грам не са съвместими за общ концерт.

Драгойка може да закрие и това, което претендира, че й е кариера. Тотална неспособница - грозна, дърта, сплескана, дебела и разпадаща се, че не може и да пее. Да си ходи в родната сърбия, откакто мъжа й я натири се натресе на нас. Бабишница скапана!

преди 10 минути, Emanuela.Carey каза:

VANYA - Coming soon

WWW.INSTAGRAM.COM

29 likes, 2 comments - vannia_music on December 8, 2025: "💫За известно време бях далеч от музиката, но последните месеци сърцето ми сякаш отново намери своя ритъм...

Супер! ❤️ Очакваме и тази, но и другата!

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Есил Дюран?

Тва като идея е носталгично и яко, но трябваше да реализира някоя песен от албумите дето не клипира като ''Пак ли'', ''Връзки по учебник'', ''С теб'' и т.н.

преди 11 часа , pacho каза:

Да, Глория е с разнообразна дискография, точно както и Драгана е - има много различни песни и с поп звучене, и с кафанско такова от Южни Ветар. Феновете на Глория са фенове и на Драгана почти изцяло. 

Докато при Софка според мен има голяма дупка между двете и едва ли имат много общи фенове тук.

А на Софка чак й се е наложило да пее "По ръба" на Люси и дуета на Анелия с Миро....липса на песни и хитове? 

че какви песни, пък за хитове хептен, има баба ти? Пак ще си пее до болка втръсналите златен дъжд, ксерокс ремикс, ако бях се родила овца и шантонерска е душата.

Софа е в пъти над баба ти. Даже с чужди песни пълни повече отколкото Гюра с нейното си творчество, доколкото пръдните й могат да бъдат квалифицирани като творчество.

На 100 години стана, с 60 годишна кариера и пак няма и 1 хит баба ти, освен "na majka ti" и "ако ти зЪбия един шЪмар".

преди 11 часа , pacho каза:

Залата ще се продава много бавно, за това й пуснаха билетите година по-рано.

Гюра не направи ли същото с юбилейния си концерт в зала 1 по повод 30 години музикални мъки?!

преди 10 часа , asylum каза:

@Emanuela.Carey там ли сме?

WWW.INSTAGRAM.COM

90 likes, 11 comments - anelia_official on December 8, 2025: "Имам една специална новина, която нямам търпение да споделя с вас. На 28 ноември...

Б

Какво ще пее на този концерт?
Когато беше в топ 3, напълни зала 3 на НДК наполовина с покани, сега как си мисли, че ще напълни 15 000-та Армеец?! Дори концерта й в зала в столичен МОЛ беше с черно перде през половината зала, за да не личи, че е полупразна. Това ще е гръмък провал, жалко, че се е набулата със 100 хилки вместо да беше вложила в як проект, малко да изплува и да си върне старата слава.

преди 50 минути, asylum каза:

Winter hit is coming 

WWW.INSTAGRAM.COM

35 likes, 9 comments - joannasing_official on December 7, 2025: "Споделям сърцето си с вас в новата ми песен. #newsong #viral #comingsoon...

@xroflx9нали искаше нови песни 🩷

Щом не е в стилистиката на Афродизиак не важи!!!

преди 2 часа , asylum каза:

Стари рани

плачещо сърце

защо си тук

единствен мой

нов свят

спри да тичаш

аз и вятъра

обичам

любов без граници

остани

единствени

бели ружи

бурята в сърцето ми

мой си, дяволе

гърмиш

мангава тут

проблем

кифла фафла

един за друг

капучина

Един живот не стига

мидай насвалили

василица

ти пак си тук

като дете

любовни думи

точно ти

и още много…

Според мен на следващите си изяви трябва малко да остави "Бурята" и "Точно ти" и да започне да налага това

преди 55 минути, asylum каза:

Точно. Софка има много хитове сред масовия чалгафен, докато Гюр е нишов изпълнител и масата не знае дали изобщо все още пее двата си хита - Не сме безгрешни и Циганско сърце, на паркинг пред Лидл ли беше…

Набутвана или не, името работи за нея и е симпатичен образ, на когото всичко се прощава. Никой не помни историите с Лоренцо, Гринго също е забравен. Единствените мемета, които вероятно винаги ще циркулират, са за първия й мъж и бащинството 🤣 Докато Гюр е запомнена единствено с аферата си с мутра. 

Ми той се сезира, бе, нали е писал. Колко е тъпа!

Циганско сърце е една от най-тъпите й песни, а я пробутва от над 10 години. Направо повръщам.

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Когато беше в топ 3, напълни зала 3 на НДК наполовина с покани, сега как си мисли, че ще напълни 15 000-та Армеец?! Дори концерта й в зала в столичен МОЛ беше с черно перде през половината зала, за да не личи, че е полупразна. Това ще е гръмък провал, жалко, че се е набулата със 100 хилки вместо да беше вложила в як проект, малко да изплува и да си върне старата слава.

нова са й медийни партньори. Сто процента ще я канят в капки, кулинарни, планетарни и аграрни формати, за да не е провал. Но то няма много формати за неми, не знам как ще я изтърпим. 

На последното интервю пак е пълна трагедия. Не й идват думите и това е. Скарана ли е с БГ, не може да се фокусира ли върху изречението, беден речник ли има? Понякога имам чувството, че е бавноразвиваща се. 

Как ще промотира тоя концерт, не знам.  

И песните й са зле. Последната ще е пореден провал. 

преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза:

Роко Бароко Прада Валентино

spacer.png

преди 18 минути, -A. каза:

Тва като идея е носталгично и яко, но трябваше да реализира някоя песен от албумите дето не клипира като ''Пак ли'', ''Връзки по учебник'', ''С теб'' и т.н.

Вече ги е забравила

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...