Jump to content

Препоръчани коментари

преди 1 час , DevilWish каза:

Бях забравил. Това Данче има толкова безлични песни, но е нормално когато повечето са от праисторическата ера. Сигурно ги е записвала преди да излезе поп-фолк жанра даже в Сърбия, а после казват, че Сърбия била първа. Това са лъжи и Данчето доказва, че България е първа!

Съмняваме че концепцията за държава е съществувала по времето, когато Данчето ги е натворила тия песни. 

image.png.054599d39c15ed832c11977d5b212d4a.png

някой да подари буквар на модната икона. Личи си, че от малка е заложила повече на счетоводните сметки, отколкото на четенето.

По темата: Ант Дейна срещу Десита - и двете не стават, и двете са безличници с 0 харизма и неприятен селски характер. 

От 19.12.2025 г. от 17:21, GSA каза:

Моралните за манастира. Тази Райна ми липсваше…

Не е до морал... Някакси, не мога да усетя тази песен... Явно трябва да и дам шанс все пак... Комерсиална ми е, а исках нещо, което да има стойност и смисъл. 

преди 3 минути, i810 каза:

Не е до морал... Някакси, не мога да усетя тази песен... Явно трябва да и дам шанс все пак... Комерсиална ми е, а исках нещо, което да има стойност и смисъл. 

Шегувах се, Игличе. Разбирам те напълно. И аз искам песен от Райна като “Написано с любов”, но и тази супер много ми хареса. Нека има и комерсиални неща от Райна. Има толкова много потенциал, а последните и проекти бяха колкото да отбие номера.. дано няма повече дуети с Камен, че не знам..

преди 1 час , GSA каза:

Шегувах се, Игличе. Разбирам те напълно. И аз искам песен от Райна като “Написано с любов”, но и тази супер много ми хареса. Нека има и комерсиални неща от Райна. Има толкова много потенциал, а последните и проекти бяха колкото да отбие номера.. дано няма повече дуети с Камен, че не знам..

Осъзнавам, че няма как да си върнем онази Райна, която си обикнахме като деца, но носталгията към онова време, все си ме дърпа назад, за да си търся от нея съвсем други тип песни. Сигурно като я чуя още няколко пъти и ще я възприема. Знам, че може много повече от това, но също така осъзнавам, че трябва да е в час с всичко онова, което масово се прави в тази музика. Тя е длъжна да се съобразява, защото ако не го направи, ще си остане изцяло във фолклора. Имам чувството, че изобщо не и се пее поп-фолк вече. Сякаш от години се лута и търси себе си, но все не успява да се намери в тази музика. Убедена съм, че ако зависи от нея, ще звучи по друг начин, но тя все още се опитва да обхваща и младото поколение. Жалко, че по клубовете отдавна не я канят... 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...