Jump to content

Препоръчани коментари

преди 35 минути, Andrew Cunanan. каза:

И кое й е успешното на кариерата на Гюр за последните 10 години?!
Един среден хит, благодарение на Кеба - че тя Софи, Кама и Деса имат поне 6-7 такива за тоя период. И то къде-къде по-големи. Нима "В твоите очи", "Ангелите плачат", "Проблем" и "Капучина" са на едно ниво с "Яче, яче"? Или пък "План Б", "Дразни ме" и "Името ти"?! Един концерт в НДК, за който продава билети 1 година?! А Деса с народни песни за 4-5 месеца напълни залата...

Редовната "продукция" на Милко и Глория е под всякаква критика и по-добре да не пускат нищо, отколкото 25 поредни песни, еднакви с предходните, това не е успех, а мъчение. 

Драгана е в топ 3 на най-дебели певици и в топ 1 на такива, на които сурата ще им се свлече след 5 минути. 

Ако не ме лъже паметта Азис стартира 1999-та и е по-успешен към днешна дата от всички изброени. 

Луна също е от 90-те, а има хит от това хилядолетие, за какъвто Гюр мое сал да мечтае 

Много ме кефи, че Кама е почнала да пее народни песни по участия! Всеки ден излизат нови клипчета.

преди 43 минути, Andrew Cunanan. каза:

една от най-тъпите и стерилни песни евър ❤️ 

А, има и по-тъпи. На мен ми допада. Може би е от най-слабите й албуми "Пепел от рози", даже от Токичовия период най-слабия, но аз си харесвам "Само за миг" и "Вятър в косите ти" най-много. "Щом си до мен" много ми харесваше, "До зори".... и "Ще те забравя". "Ден без теб" и "Отивам си, защото те обичам" само не ми харесаха. "Пепел от рози" има готина музика, но знаем, че като текстове жена му си пишеше такива неща "плакала-чакала", "прощавам", "само тази нощ" и такива думи често присъстваха. 

преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза:

Преди приличаше на маугли с коса, извираща от всяка пора, сега - на лоботомирана.

Че той Маугли си е с дълга, черна коса в някои други анимационни версии.... в тази на Дисни е тип старата прическа на Николета Лозанова от "Употребена" :D 

Току що, Emanuela.Carey каза:

spacer.png

Давайте, да минава прехвалената Дискотека на Галинището и Азия, това е една от най-яките песни тази година! ❤️ 

@asylum

преди 1 час , Mastikata каза:

Давайте, да минава прехвалената Дискотека на Галинището и Азия, това е една от най-яките песни тази година! ❤️ 

@asylum

преди 1 час , Mastikata каза:

А, има и по-тъпи. На мен ми допада. Може би е от най-слабите й албуми "Пепел от рози", даже от Токичовия период най-слабия, но аз си харесвам "Само за миг" и "Вятър в косите ти" най-много. "Щом си до мен" много ми харесваше, "До зори".... и "Ще те забравя". "Ден без теб" и "Отивам си, защото те обичам" само не ми харесаха. "Пепел от рози" има готина музика, но знаем, че като текстове жена му си пишеше такива неща "плакала-чакала", "прощавам", "само тази нощ" и такива думи често присъстваха. 

"Щом си до мен" е една от най-тъпите песни, които съм чувал в живота си, конкуренция й правят само "Само за миг" и "Изгори ме с устни". 
Само тая ме кефи от таз скучна тава

Защо толкова държат да си качват снимки точно по времето на протеста и после да трият коментари?

WWW.INSTAGRAM.COM

preslava_official on December 10, 2025: "Още снимки от концертите! 😻💃🎵#preslava".
преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза:

"Щом си до мен" е една от най-тъпите песни, които съм чувал в живота си, конкуренция й правят само "Само за миг" и "Изгори ме с устни". 
Само тая ме кефи от таз скучна тава

На мен и "Прегръщай ме, разпалвай ме, разнежвай ме, прошепвай ми обичам те" също ми е скучна :D 
А той има и много песни които си приличат освен като текст и като мелодия. "До зори" е разкошна песен. ❤️ 

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

И кое й е успешното на кариерата на Гюр за последните 10 години?!
Един среден хит, благодарение на Кеба - че тя Софи, Кама и Деса имат поне 6-7 такива за тоя период. И то къде-къде по-големи. Нима "В твоите очи", "Ангелите плачат", "Проблем" и "Капучина" са на едно ниво с "Яче, яче"? Или пък "План Б", "Дразни ме" и "Името ти"?! Един концерт в НДК, за който продава билети 1 година?! А Деса с народни песни за 4-5 месеца напълни залата...

Редовната "продукция" на Милко и Глория е под всякаква критика и по-добре да не пускат нищо, отколкото 25 поредни песни, еднакви с предходните, това не е успех, а мъчение. 

Драгана е в топ 3 на най-дебели певици и в топ 1 на такива, на които сурата ще им се свлече след 5 минути. 

Ако не ме лъже паметта Азис стартира 1999-та и е по-успешен към днешна дата от всички изброени. 

Че Глория не е топа на топовете към днешна дата е ясно. Тя и сама си казва, че не й е цел. Че има повече тъповати песни последните години, отколкото грабващи и хитови, също е факт. Но са си факт и успехите й от миналото, както и от настоящето, въпреки нейните си разбирания. И не, не е направила само един концерт в НДК. Имаше свой собствен в Арена Русе, където толкова народ не бяха виждали в тази зала, имаше концерт в Колодрума в Пловдив с Драга Миркович, където също беше фул, летни коцнцерти в Пловдив и Варна ... или това не се брои и е обичайно за някоя тотално залязла певица за каквато говориш ти?

преди 14 минути, gotiniq каза:

Че Глория не е топа на топовете към днешна дата е ясно. Тя и сама си казва, че не й е цел. Че има повече тъповати песни последните години, отколкото грабващи и хитови, също е факт. Но са си факт и успехите й от миналото, както и от настоящето, въпреки нейните си разбирания. И не, не е направила само един концерт в НДК. Имаше свой собствен в Арена Русе, където толкова народ не бяха виждали в тази зала, имаше концерт в Колодрума в Пловдив с Драга Миркович, където също беше фул, летни коцнцерти в Пловдив и Варна ... или това не се брои и е обичайно за някоя тотално залязла певица за каквато говориш ти?

Какво се обясняваш на хора, чиято цел е просто да се правят на интересни и сами не си вярват. Looool

Глория е абсолютният символ на тази музика и певицата, която превърна чалгата в поп-фолк. Всичко друго са празни приказки от простовати хора. 

преди 12 минути, DenFevgo каза:

Какво се обясняваш на хора, чиято цел е просто да се правят на интересни и сами не си вярват. Looool

Глория е абсолютният символ на тази музика и певицата, която превърна чалгата в поп-фолк. Всичко друго са празни приказки от простовати хора. 

те. 

Нали се коментираше тука, как чалгарките не взимали отношение относно протестите,  та освен Емануела:

Screenshot_20251210_215223_Facebook.jpg

Screenshot_20251210_221320_Facebook.jpg

преди 8 минути, HIStory каза:

Нали се коментираше тука, как чалгарките не взимали отношение относно протестите,  та освен Емануела:

Screenshot_20251210_215223_Facebook.jpg

Screenshot_20251210_221320_Facebook.jpg

Нека си споделят тъпотиите. Луна е там, това е важното.

Иначе супер безсмислени протести. 

преди 1 час , gotiniq каза:

имаше концерт в Колодрума в Пловдив с Драга Миркович, където също беше фул,

Отворих новото ми ДВД на Екстра Нина и какво да гледам - от вътрешната страна са сложени обложките на други чалгарки! Не можаха ли вместо това да сложат опис на авторите на песните, какъвто липсва? И защо са сложили снимки на други изпълнителки, за да рекламират и техните албуми ли? Освен че е евтинджос е и безмислено - щом си си купил албум на Екстра Нина, си стигнал най-високото ниво на чалгата, защо ще се връщаш назад, като купуваш диск на някоя друга!?

Редактирано от Qvor

За пореден път се убеждавам, че това да си имал хитове преди не значи, че са останали във времето. Ей сега точно бях във автобуса и се говориха за Мера Кирилова, хората които са от Европа и единия изкоментира на немски: тя освен коледната няма други известни. Беше момче на около 25/6 години. Същото се говори и за баба ти. Факт - ако бяхме 2004 това щеше да е смешно, но към днешна дата хитовете й са за 30+.

преди 9 часа , WindWalkerMonk каза:

Без да се дърляте Дами, да не викам мадам Рьони да ви превъзпита. Сега се е наяла със свинско и зеле и е пълна с енергия. 

att.Jn8RRiaLmers0H6tSgprLS4N8WzX4H5GztW7LtrQCJc.jpeg

преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

За пореден път се убеждавам, че това да си имал хитове преди не значи, че са останали във времето. Ей сега точно бях във автобуса и се говориха за Мера Кирилова, хората които са от Европа и единия изкоментира на немски: тя освен коледната няма други известни. Беше момче на около 25/6 години. Същото се говори и за баба ти. Факт - ако бяхме 2004 това щеше да е смешно, но към днешна дата хитовете й са за 30+.

По-скоро 40+. Ние съвсем накрая хванахме разни нейни хитчета като Феникса. Истинските й фенове са по-дърти от назе.

преди 28 минути, asylum каза:

По-скоро 40+. Ние съвсем накрая хванахме разни нейни хитчета като Феникса. Истинските й фенове са по-дърти от назе.

Има и 30+. Не че част от младите не к знаят песни, но не са така масови както са на Преслава да речем. Просто Глория стана скучна, бълваше само неща които не бяха мейнстрийм и това я прецака. Тя така и не направи нещо комерсиално което да тресе държавата след това.

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

Защо толкова държат да си качват снимки точно по времето на протеста и после да трият коментари?

WWW.INSTAGRAM.COM

preslava_official on December 10, 2025: "Още снимки от концертите! 😻💃🎵#preslava".

Защото са селянки с комплекси.
Преслава е една от тях. Толкова години пребивава в София, но Добрич е там, в сърцето й. Какво да се прави.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...