Qvor Публикувано преди 3 часа Report Сподели Публикувано преди 3 часа (редактирано) преди 8 минути, pacho каза: Много яки ударни и отствирът също, ама Румяна как кълне.... И с тази кожа, дето е облечена и прави някакви странни движения с ръцете, а отзад пещерни дупки дават. Много хорър. ☠️ Аз исках да кажа, че самата песен звучи зловещо, но клипът като го гледам също е зловещ, заради нещата, които спомена и заради начина, по който се усмихва, докато кълне. Но можеше да го направят и още по-зловещ! Иначе и аз мисля, че аранжиментът на тази песен е много як и допринася за страховитото звучене на песента. Редактирано преди 3 часа от Qvor 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 3 часа Report Сподели Публикувано преди 3 часа Тоя става да ми причини щета! Предварително му се прощава! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 3 часа Report Сподели Публикувано преди 3 часа преди 3 минути, Qvor каза: Аз исках да кажа, че самата песен звучи зловещо, но клипът като го гледам също е зловещ, зарди нещата, които спомена и заради начина, по който се усмихва, докато кълне. Но можеше да го направят и още по-зловещ! Иначе и аз мисля, че аранжиментът на тази песен е много як и допринася за страховитото звучене на песента. тази е много по-зловеща, аранжиментът е дело на поп гуруто - Мага. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qvor Публикувано преди 3 часа Report Сподели Публикувано преди 3 часа (редактирано) преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: тази е много по-зловеща, аранжиментът е дело на поп гуруто - Мага. И тази е страховита, но по-скоро драматична. Другата все пак е по-зловеща според мен. Иначе някой знае ли кой е оригиналът на "Ден след ден"? Редактирано преди 3 часа от Qvor 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа преди 2 часа , asylum каза: Ходещите на концерти го знаят това, но е добре, че просветлява по-простите фенове. Добра идея е това за без цветята. Каква е тая кауза Нощ на ангели? Шоуто се очаква да е на ниво. Дано да не е крадено. Откъде да знаят, за първи път са на концерт Нош на ангели... само да кажем, че така или иначе никой не купува и подарява цветя, изключвам естрадните стада. Та, въобще как им дойде наум да го споменат. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа преди 45 минути, Administrator каза: Откъде да знаят, за първи път са на концерт Нош на ангели... само да кажем, че така или иначе никой не купува и подарява цветя, изключвам естрадните стада. Та, въобще как им дойде наум да го споменат. За всеки случай. Сто про щяха да допуснат букетоподарявашите на сцената като едно време 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 1 час Report Сподели Публикувано преди 1 час Новия хит се задава от приятелката на Тоца Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано преди 17 минути Report Сподели Публикувано преди 17 минути Песента на Галена и Преслава е с над 5000 клипа в тик ток само за 1 ден… Аудиторията направи няколко тренда с нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.