Willy Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 26 минути, FikLena каза: Alexander Anastasovy (@alex_gram_bro) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,592 likes, 0 comments - alex_gram_bro on November 10, 2025: "Благодаря ви за тази емоция, приятели!". Само преди месец е качил клипче как се радва на 400 последователи и че има тикче като майка си. 🥹💖 Alexander Anastasovy (@alex_gram_bro) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 489 likes, 3 comments - alex_gram_bro on October 4, 2025: "Yes беее!🤣". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Има как да знаем - Дора не е скрита личност. Всичко което ѝ се случва го качва на стори дословно (напр. като ѝ умря котката). Ако тръгне да се извинява на Галена ще иска цяла България да разбере. Продължавай да ми говориш на въпреки и после не се чуди защо Меди пуска песни през 2 седмици!!!! Заслужаваш си го!!!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 преди 3 минути, xroflx9 каза: Продължавай да ми говориш на въпреки и после не се чуди защо Меди пуска песни през 2 седмици!!!! Заслужаваш си го!!!!!! Да продължава да пуска! Колкото по-бързо омръзне на хората, толкова по-добре! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 10 Report Сподели Публикувано Ноември 10 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Euphoria. Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 От 8.11.2025 г. от 20:58, Administrator каза: @Euphoria. @Willy въртите ли на Как не те е срам, как е Амет? Още ме държи емоцията и изживявам всичко преживяно, тепърва ще изразявам коментарите си. Просто още ме държи тръпката. Само да не си си признал, че и ти беше на концерта и ще видиш какво те чака! Няма как да си пропуснал! 😈 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 С по 5 песни са Андреа, Преслава и Емануела в спотифай топ 50. Преслава е единствената с 4 соло песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Euphoria. Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 От 8.11.2025 г. от 21:15, Mr. Greshen каза: Мама Ураган? Защо? Защото си е важна част от кариерата й, от един по-различен период. Супер разнообразие вкара като я включи на концерта. Песента беше хит и заслужава място. Супер много й се изкефиха хората. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Euphoria. Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 От 8.11.2025 г. от 21:23, pacho каза: Цура какво е дърво, уби енергията на концерта. Точно пък Цвети беше с един от най-силните приеми. Да, беше притеснена, защото не е излизала на сцена от 9 години, но пък точно в това се получи супер сладко и емоционално. Страхотен жест от нейна страна да се появи след толкова време и определено хората не са я забравили и се видя, че липсва на публиката. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 5 минути, Euphoria. каза: Да, беше притеснена, защото не е излизала на сцена от 9 години, но пък точно в това се получи супер сладко и емоционално. Абсолютни глупости. Не знаеше дали ще я освиркат или не. Клиповете, кариерата и дрехите и, живота и на половината и от всичко се дължи заради ограбеният ни народ. Хайде сериозно и аз се радвам, че пя, че я видяхме, но да не забравяме какво избра? 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 12 часа , Willy каза: Бони е най-голямата фенка. По сторита и коментари не спира да пише фермани. На живо й каза, че абсолютно всички колеги се учат от Галена, включително и самата нея. Кой е умрял та Бонка Фурнаджийската Лопата се налага да фали Галена? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 10 часа , WindWalkerMonk каза: http://www.bgnow.eu/at/242884 никому неизвестна, бедна жена от народа какво скача на Галена, а не на ластик пред блока с наборките докат си чака реда за пейката? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 8 часа , Willy каза: Има я, но като аудио топик с 3М. чудесен повод тогава да качи качесвен HD клип че няма. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 8 часа , DarkChild каза: Племенницата на Преслава не се притесни да излезе на сцената. Тя да не и е сестра не се притесни да излезе на сцената, та племенницата ли няма ... А Дончо много правилно е решил да остави титлата най-голямо дурво за Цура като не се качил да подгрява чичо си. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 6 часа , Willy каза: Има пари да плати един покрив там...change of plans: превръщаме стадиона в Арена! А гардероб за толкова народ? Не всички могат да съберат чадърите в задния ... джоп като Фиклена? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 1 час, Lelqtian каза: никому неизвестна, бедна жена от народа какво скача на Галена, а не на ластик пред блока с наборките докат си чака реда за пейката? Тази скочубра нямаше ли реплика в Под прикритие, където споменава Галена? 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 4 часа , Willy каза: Само преди месец е качил клипче как се радва на 400 последователи и че има тикче като майка си. 🥹💖 Alexander Anastasovy (@alex_gram_bro) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 489 likes, 3 comments - alex_gram_bro on October 4, 2025: "Yes беее!🤣". Ко е тикчето. Иначе си мязат в очите. преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Мачкай, Тедо! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 абе Преса, Галя, Цура, Манол и Теди да направят турне по стадионите в страната. Ша изкъртят. преди 4 часа , Euphoria. каза: Защото си е важна част от кариерата й, от един по-различен период. Супер разнообразие вкара като я включи на концерта. Песента беше хит и заслужава място. Супер много й се изкефиха хората. Около мен имах чувството, че само аз знам тази песен, защото реакцията беше трагична. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 4 часа , DanielPiliov каза: Абсолютни глупости. Не знаеше дали ще я освиркат или не. Клиповете, кариерата и дрехите и, живота и на половината и от всичко се дължи заради ограбеният ни народ. Хайде сериозно и аз се радвам, че пя, че я видяхме, но да не забравяме какво избра? то пък един народ, то пък един грабеж. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 44 минути, Andrew Cunanan. каза: абе Преса, Галя, Цура, Манол и Теди да направят турне по стадионите в страната. Ша изкъртят. Около мен имах чувството, че само аз знам тази песен, защото реакцията беше трагична. Под нивото им е да ходят заедно, хъхъ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 5 часа , Euphoria. каза: Точно пък Цвети беше с един от най-силните приеми. Да, беше притеснена, защото не е излизала на сцена от 9 години, но пък точно в това се получи супер сладко и емоционално. Страхотен жест от нейна страна да се появи след толкова време и определено хората не са я забравили и се видя, че липсва на публиката. Невероятен жест, истинска майка Тереза! Пу-пу! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 8 часа , Emanuela.Carey каза: Да продължава да пуска! Колкото по-бързо омръзне на хората, толкова по-добре! Вместо да бълва нови помии, да възроди първия си хит, ако ще и с акустична версия! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 Малкото моро му е 1:1 с фризьора на Алисия: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 Според мен струва повече от 1 млн ! То само ЛЕД екрана струва над 150 хил.лв "Фолк дивата Галена вдигна летвата на българската музикална сцена с грандиозния си концерт „Еуфория“, който се състоя в зала „Арена София“. Спектакълът се превърна в най-мащабното и скъпо музикално събитие в историята на България – с разходи, възлизащи на 1 милион лева. Певицата не спести нито усилия, нито средства, за да поднесе на феновете си зрелище от световна класа. Сцената впечатли с внушителен дизайн, футуристични визуални ефекти и светлинно шоу, което може да се сравни с продукциите на най-големите поп звезди" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 53 минути, FikLena каза: Според мен струва повече от 1 млн ! То само ЛЕД екрана струва над 150 хил.лв "Фолк дивата Галена вдигна летвата на българската музикална сцена с грандиозния си концерт „Еуфория“, който се състоя в зала „Арена София“. Спектакълът се превърна в най-мащабното и скъпо музикално събитие в историята на България – с разходи, възлизащи на 1 милион лева. Певицата не спести нито усилия, нито средства, за да поднесе на феновете си зрелище от световна класа. Сцената впечатли с внушителен дизайн, футуристични визуални ефекти и светлинно шоу, което може да се сравни с продукциите на най-големите поп звезди" Не всичко е в парите. Често идейността играе ключова роля. Както правят евтини клипове на световно ниво, понякога. На тези цени на билети със сигурност е на печалба. Като добавим и милиона, който ще получи от БТВ за излъчването. Е, може би е рекламирала като бартер (за бъдещи участия в телевизията), макар че едва ли. Тя нали продаде концерта за 2 седмици. По-скоро ще прибере всичко. Мама Ураган е тъпа песен. Но пък и да я нямаше, щеше ли да покрие всички очаквания за репертоар? Жалвате се сякаш това й е последен концерт, а едва ли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 11 Report Сподели Публикувано Ноември 11 преди 15 часа , Willy каза: Галена да взима Куку бенд и да прави стадиона вече, сега му е момента, когато буквално цяла държава говори за нея. Според мен трябваше да пробва втора дата! Едва ли ще има такъв мащабен концерт в близките години. Изисква се много труд, време и ресурс !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.