Jump to content

Поп-фолк скандали (ноември, 2025)

Препоръчани коментари

преди 26 минути, FikLena каза:
WWW.INSTAGRAM.COM

2,592 likes, 0 comments - alex_gram_bro on November 10, 2025: "Благодаря ви за тази емоция, приятели!".

Само преди месец е качил клипче как се радва на 400 последователи и че има тикче като майка си. 🥹💖

WWW.INSTAGRAM.COM

489 likes, 3 comments - alex_gram_bro on October 4, 2025: "Yes беее!🤣".

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Има как да знаем - Дора не е скрита личност. Всичко което ѝ се случва го качва на стори дословно (напр. като ѝ умря котката).

Ако тръгне да се извинява на Галена ще иска цяла България да разбере.

Продължавай да ми говориш на въпреки и после не се чуди защо Меди пуска песни през 2 седмици!!!! Заслужаваш си го!!!!!!

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, xroflx9 каза:

Продължавай да ми говориш на въпреки и после не се чуди защо Меди пуска песни през 2 седмици!!!! Заслужаваш си го!!!!!!

Да продължава да пуска! Колкото по-бързо омръзне на хората, толкова по-добре!

spacer.png

Сподели в други сайтове

От 8.11.2025 г. от 20:58, Administrator каза:

@Euphoria. @Willy въртите ли на Как не те е срам, как е Амет?

Още ме държи емоцията и изживявам всичко преживяно, тепърва ще изразявам коментарите си. Просто още ме държи тръпката. Само да не си си признал, че и ти беше на концерта и ще видиш какво те чака! Няма как да си пропуснал! 😈

Сподели в други сайтове

От 8.11.2025 г. от 21:15, Mr. Greshen каза:

Мама Ураган? Защо?

Защото си е важна част от кариерата й, от един по-различен период. Супер разнообразие вкара като я включи на концерта. Песента беше хит и заслужава място. Супер много й се изкефиха хората. 

Сподели в други сайтове

От 8.11.2025 г. от 21:23, pacho каза:

Цура какво е дърво, уби енергията на концерта. :D

Точно пък Цвети беше с един от най-силните приеми. Да, беше притеснена, защото не е излизала на сцена от 9 години, но пък точно в това се получи супер сладко и емоционално. Страхотен жест от нейна страна да се появи след толкова време и определено хората не са я забравили и се видя, че липсва на публиката.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Euphoria. каза:

Да, беше притеснена, защото не е излизала на сцена от 9 години, но пък точно в това се получи супер сладко и емоционално. 

Абсолютни глупости. Не знаеше дали ще я освиркат или не. Клиповете, кариерата и дрехите и, живота и на половината и от всичко се дължи заради ограбеният ни народ. Хайде сериозно и аз се радвам, че пя, че я видяхме, но да не забравяме какво избра?

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Willy каза:

Бони е най-голямата фенка. По сторита и коментари не спира да пише фермани. На живо й каза, че абсолютно всички колеги се учат от Галена, включително и самата нея.

Кой е умрял та Бонка Фурнаджийската Лопата се налага да фали Галена? 

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , WindWalkerMonk каза:

никому неизвестна, бедна жена от народа какво скача на Галена, а не на ластик пред блока с наборките докат си чака реда за пейката? 

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , DarkChild каза:

Племенницата на Преслава не се притесни да излезе на сцената.

Тя да не и е сестра не се притесни да излезе на сцената, та племенницата ли няма ... 

А Дончо много правилно е решил да остави титлата най-голямо дурво за Цура като не се качил да подгрява чичо си. 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Willy каза:

Има пари да плати един покрив там...change of plans: превръщаме стадиона в Арена!

А гардероб за толкова народ? Не всички могат да съберат чадърите в задния ... джоп като Фиклена? 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Lelqtian каза:

никому неизвестна, бедна жена от народа какво скача на Галена, а не на ластик пред блока с наборките докат си чака реда за пейката? 

Тази скочубра нямаше ли реплика в Под прикритие, където споменава Галена?

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Willy каза:

Само преди месец е качил клипче как се радва на 400 последователи и че има тикче като майка си. 🥹💖

WWW.INSTAGRAM.COM

489 likes, 3 comments - alex_gram_bro on October 4, 2025: "Yes беее!🤣".

Ко е тикчето. Иначе си мязат в очите. 

преди 4 часа , Emanuela.Carey каза:

spacer.png

Мачкай, Тедо!

Сподели в други сайтове

абе Преса, Галя, Цура, Манол и Теди да направят турне по стадионите в страната. Ша изкъртят.

преди 4 часа , Euphoria. каза:

Защото си е важна част от кариерата й, от един по-различен период. Супер разнообразие вкара като я включи на концерта. Песента беше хит и заслужава място. Супер много й се изкефиха хората. 

Около мен имах чувството, че само аз знам тази песен, защото реакцията беше трагична. :( 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DanielPiliov каза:

Абсолютни глупости. Не знаеше дали ще я освиркат или не. Клиповете, кариерата и дрехите и, живота и на половината и от всичко се дължи заради ограбеният ни народ. Хайде сериозно и аз се радвам, че пя, че я видяхме, но да не забравяме какво избра?

то пък един народ, то пък един грабеж. 

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Andrew Cunanan. каза:

абе Преса, Галя, Цура, Манол и Теди да направят турне по стадионите в страната. Ша изкъртят.

Около мен имах чувството, че само аз знам тази песен, защото реакцията беше трагична. :( 

Под нивото им е да ходят заедно, хъхъ

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Euphoria. каза:

Точно пък Цвети беше с един от най-силните приеми. Да, беше притеснена, защото не е излизала на сцена от 9 години, но пък точно в това се получи супер сладко и емоционално. Страхотен жест от нейна страна да се появи след толкова време и определено хората не са я забравили и се видя, че липсва на публиката.

Невероятен жест, истинска майка Тереза! Пу-пу!

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Emanuela.Carey каза:

Да продължава да пуска! Колкото по-бързо омръзне на хората, толкова по-добре!

spacer.png

Вместо да бълва нови помии, да възроди първия си хит, ако ще и с акустична версия!

Сподели в други сайтове

Според мен струва повече от 1 млн ! 

То само ЛЕД екрана струва над 150 хил.лв

"Фолк дивата Галена вдигна летвата на българската музикална сцена с грандиозния си концерт „Еуфория“, който се състоя в зала „Арена София“. Спектакълът се превърна в най-мащабното и скъпо музикално събитие в историята на България – с разходи, възлизащи на 1 милион лева.

Певицата не спести нито усилия, нито средства, за да поднесе на феновете си зрелище от световна класа. Сцената впечатли с внушителен дизайн, футуристични визуални ефекти и светлинно шоу, което може да се сравни с продукциите на най-големите поп звезди"

Сподели в други сайтове

преди 53 минути, FikLena каза:

Според мен струва повече от 1 млн ! 

То само ЛЕД екрана струва над 150 хил.лв

"Фолк дивата Галена вдигна летвата на българската музикална сцена с грандиозния си концерт „Еуфория“, който се състоя в зала „Арена София“. Спектакълът се превърна в най-мащабното и скъпо музикално събитие в историята на България – с разходи, възлизащи на 1 милион лева.

Певицата не спести нито усилия, нито средства, за да поднесе на феновете си зрелище от световна класа. Сцената впечатли с внушителен дизайн, футуристични визуални ефекти и светлинно шоу, което може да се сравни с продукциите на най-големите поп звезди"

Не всичко е в парите. Често идейността играе ключова роля. Както правят евтини клипове на световно ниво, понякога. На тези цени на билети със сигурност е на печалба. Като добавим и милиона, който ще получи от БТВ за излъчването. Е, може би е рекламирала като бартер (за бъдещи участия в телевизията), макар че едва ли. Тя нали продаде концерта за 2 седмици. По-скоро ще прибере всичко. 

Мама Ураган е тъпа песен. Но пък и да я нямаше, щеше ли да покрие всички очаквания за репертоар? Жалвате се сякаш това й е последен концерт, а едва ли.

Сподели в други сайтове

преди 15 часа , Willy каза:

Галена да взима Куку бенд и да прави стадиона вече, сега му е момента, когато буквално цяла държава говори за нея.

Според мен трябваше да пробва втора дата! Едва ли ще има такъв мащабен концерт в близките години. Изисква се много труд, време и ресурс !!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...