Emanuela.Carey Публикувано вчера в 09:57 Report Сподели Публикувано вчера в 09:57 преди 30 минути, xroflx9 каза: Мило,явно гледаме различен попнейбъл,защото при мен на първо и второ място са си Ема и Дора!!!! Пак ти е бавен интернета кукле, наистина е паднала! То си беше ясно, че купува де. 2 седмици висеше на 300к и после за няколко дни стигна милион. Поне е знак, че вече признава загубата на популярност и прави някакви опити за завръщане. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано вчера в 09:59 Report Сподели Публикувано вчера в 09:59 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Пак ти е бавен интернета кукле, наистина е паднала! То си беше ясно, че купува де. 2 седмици висеше на 300к и после за няколко дни стигна милион. Поне е знак, че вече признава загубата на популярност и прави някакви опити за завръщане. Усещам саботаж от страна на Мелето понеже при мен още си стои на 04.11.2025 класацията!!!!! както блеснах,така и угаснах!!!! 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано вчера в 13:08 Report Сподели Публикувано вчера в 13:08 Казах ви, че Андри не е с никакъв хит, вие тука ударно се филмирахте, че била с топ резултат. С реклама/фейк трафик и Мара Илиева стигна номер 1, ама не става. Обикновено слагат реклама, когато е флоп. Но им излиза скъпо за повече от милион. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано вчера в 13:09 Report Сподели Публикувано вчера в 13:09 преди 1 минута, Administrator каза: Казах ви, че Андри не е с никакъв хит, вие тука ударно се филмирахте, че била с топ резултат. С реклама/фейк трафик и Мара Илиева стигна номер 1, ама не става. Обикновено слагат реклама, когато е флоп. Но им излиза скъпо за повече от милион. Чудя се кога миро и пАлма ще излязат от топ 10, а те към първото място са се устремили. Дали няма да видим от топ 1 на 99то място, както при Мара Илиева? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано вчера в 13:42 Report Сподели Публикувано вчера в 13:42 преди 31 минути, Administrator каза: Чудя се кога миро и пАлма ще излязат от топ 10, а те към първото място са се устремили. Дали няма да видим от топ 1 на 99то място, както при Мара Илиева? Да, купени са. Имат само 4к лайкове. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано вчера в 13:56 Author Report Сподели Публикувано вчера в 13:56 преди 7 часа , pacho каза: Милата, била е гладна. Десислава не осигури ли малко кетъринг, е_аси.... Значи е много стисната! Рени се смее, но вътрешно толкова е ядосана за липсата на.... еклери, че й иде да хване Сърбия! преди 8 часа , Lelqtian каза: Така като гледаш колко е добре нахилена еклеРени, не ти ли става ясно защо точно този артикул най-вече го е хванала липсата, а вероятно дори цялата почерпка и кой добре се е натъпкал докато други, за разлика от тях, гледали залата откъм сцената, а не като публика? Как ще се натъпка? Къде видя ти еклери на този концерт? Адес, отдавна са затворили! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано вчера в 14:40 Report Сподели Публикувано вчера в 14:40 преди 43 минути, DevilWish каза: Значи е много стисната! Рени се смее, но вътрешно толкова е ядосана за липсата на.... еклери, че й иде да хване Сърбия! Как ще се натъпка? Къде видя ти еклери на този концерт? Адес, отдавна са затворили! Как да видя еклери като Рени ги омела одма? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано вчера в 14:50 Author Report Сподели Публикувано вчера в 14:50 преди 10 минути, Lelqtian каза: Как да видя еклери като Рени ги омела одма? Викаш, че без еклери тя няма да стъпи там? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. FitkataSlimTea Публикувано вчера в 16:16 Author Този коментар е популярен. Report Сподели Публикувано вчера в 16:16 Галена 13 м · Една песен, чакана с години. Някога се разделихме с мълчание. Днес отново се събираме с музика. Заради спомените и приятелството, заради любовта, която никога не престана да тлее в дълбините на сърцата ни. Заради онези неизказани неща, които през всичките тези години се опитваха да ни проправят път една към друга. Заради онази частица “ние”, която оцеля въпреки всичко, и благодарение на която днес една протегната ръка среща друга. Заради смелостта да признаем грешките си и да си простим в името на всичко преживяно заедно. Заради нас. Заради вас. Обичам те, Преслава! 4 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 17:20 Report Сподели Публикувано вчера в 17:20 преди 20 часа , Thecranfan каза: "Ми амор" - 4.9 млн. "Нашата" - 4.1 млн "Центрофуга" - 2.4 млн "Пуши, пуши" - 2.7 млн Преслава - "Улицата" - 2.1 млн Защо нашенският Спотифай е толкова странен? Защо мегахитове са тройно по-малко стриймвани от средна ръка песни на Галинки и Пашевки? Центрофуга е много по-голем хит от всички изброени. преди 19 часа , FolkEmpire каза: Хайде Лънче Лънче Лънче Това наистина е уникално! преди 17 часа , FitkataSlimTea каза: преди 14 часа , DarkChild каза: На Симона Заглорова гласът е по-амортизиран и от на майка й. Звучи ужасно Въобразява се на разярена сръбска мечка, викаш. преди 11 часа , Willy каза: Днес @Emanuela.Carey остава на върха, а ти напускаш топ тен. 😭😭 Всъщност Емануела съм аз, а Кери ми е форумната подлога! Хит - аз! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано вчера в 17:27 Report Сподели Публикувано вчера в 17:27 преди 1 час, FitkataSlimTea каза: Галена 13 м · Една песен, чакана с години. Някога се разделихме с мълчание. Днес отново се събираме с музика. Заради спомените и приятелството, заради любовта, която никога не престана да тлее в дълбините на сърцата ни. Заради онези неизказани неща, които през всичките тези години се опитваха да ни проправят път една към друга. Заради онази частица “ние”, която оцеля въпреки всичко, и благодарение на която днес една протегната ръка среща друга. Заради смелостта да признаем грешките си и да си простим в името на всичко преживяно заедно. Заради нас. Заради вас. Обичам те, Преслава! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано вчера в 17:28 Author Report Сподели Публикувано вчера в 17:28 преди 1 минута, FikLena каза: Хареса ли ти песента? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 17:34 Report Сподели Публикувано вчера в 17:34 преди 5 минути, FitkataSlimTea каза: Хареса ли ти песента? Каквото ти отговори днес, след два дни ще е на друго мнение. Аз! 🤣 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано вчера в 17:39 Author Report Сподели Публикувано вчера в 17:39 преди 3 минути, asylum каза: Каквото ти отговори днес, след два дни ще е на друго мнение. Аз! 🤣 След малко в сигнално жълто ще има нов албум от Преслена или Галеслава. Обещано! Всички сме в еуфория, май. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 17:48 Report Сподели Публикувано вчера в 17:48 преди 9 минути, FitkataSlimTea каза: След малко в сигнално жълто ще има нов албум от Преслена или Галеслава. Обещано! Всички сме в еуфория, май. Аз слушам Праслена и Галета! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано вчера в 17:56 Author Report Сподели Публикувано вчера в 17:56 преди 7 минути, asylum каза: Аз слушам Праслена и Галета! Аз Вреслава и Галета 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано вчера в 18:08 Report Сподели Публикувано вчера в 18:08 преди 19 минути, asylum каза: Аз слушам Праслена и Галета! Ринослава и Бетана 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано вчера в 18:10 Report Сподели Публикувано вчера в 18:10 преди 48 минути, asylum каза: Центрофуга е много по-голем хит от всички изброени. Това наистина е уникално! Въобразява се на разярена сръбска мечка, викаш. Всъщност Емануела съм аз, а Кери ми е форумната подлога! Хит - аз! Центрофуга е гига мега хипер хитово хитов хит, несъвместим с тази вселена! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано вчера в 18:33 Report Сподели Публикувано вчера в 18:33 А Галин ще обяви ли концерт? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано вчера в 18:42 Report Сподели Публикувано вчера в 18:42 Свалячи си пробват на мене номерата! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 18:43 Report Сподели Публикувано вчера в 18:43 преди 35 минути, Olay каза: Ринослава и Бетана Бети от Бугария 🤣 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано вчера в 18:44 Report Сподели Публикувано вчера в 18:44 преди 10 минути, Karma93 каза: А Галин ще обяви ли концерт? В Елизабетско каза, че ще има концерт на Алфа Мюзик в Арената 1 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 18:47 Report Сподели Публикувано вчера в 18:47 преди 4 минути, Karma93 каза: Свалячи си пробват на мене номерата! Опа! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано вчера в 18:52 Report Сподели Публикувано вчера в 18:52 Sonya Nemska Evening ! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 18:56 Report Сподели Публикувано вчера в 18:56 преди 3 минути, Karma93 каза: Sonya Nemska Evening ! Яша! И аз й пускам трета песен - хъхъ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.