FitkataSlimTea Публикувано на Събота в 10:16 Report Сподели Публикувано на Събота в 10:16 Правила: 1. В темата се пише само за българска музика, в това число фолклор, поп, рок, рап и поп фолк музика. Именно затова темата е "поп-фолк", а не попфолк или поп фолк, както правилно се изписва. Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени. Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст. Не е позволено постването на повече от едно видео от видео платформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк. Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани. 2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот. 3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера. 5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. Само модератори могат да създават тази тема и задължително трябва да посочат Време на заключване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Събота в 10:59 Report Сподели Публикувано Събота в 10:59 Национална предателка! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 11:39 Report Сподели Публикувано Събота в 11:39 1М да готви следващата и да я пуска през януари, тъкмо ще набере инерция! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 13:00 Report Сподели Публикувано Събота в 13:00 Да открием темата с хита на месеца! Още една народна будителка: 22 реакции | Будители са не само хора от миналото. Будителите са живи... WWW.FACEBOOK.COM Будители са не само хора от миналото. Будителите са живи - във всеки, който мисли, твори и вярва. Честит празник, българи... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 13:48 Report Сподели Публикувано Събота в 13:48 Взривна Премиера! Мая и Снежина се завръщат с Дуетния Хит „КОЛЕЖКЕ“ Днес, 01.11.2025 година музикалната сцена е разтърсена от премиерата на дългоочаквания дует „Колежке“ на емблематичните изпълнителки Мая и Снежина! Песента, издадена от Milena Records, моментално се превръща в събитие заради своя уникален звук и звезден екип. Продуцирано от Milena Records с Майсторството на Димчо Делев и Росен Байчев Сърцето и душата на „Колежке“ е дело на големия Димчо Делев, който е автор на музиката и аранжимента, вдъхвайки нов, свеж живот на проекта. Целият запис на песента, включително вокалите на Мая и Снежина, е осъществен в неговото студио в България. Инструменталният гръбнак на хита е подсилен от виртуозното изпълнение на Росен Байчев, който майсторски вплита своя кларинет и саксофон, придавайки на песента изискан и силно емоционален заряд. > 🎤 Мая споделя: „Работата с Димчо Делев в неговото студио беше изключително преживяване. Успяхме да пресъздадем цялата ни енергия с негова помощ. Той е нашият вдъхновител. За мен и Снежина е чест да сме част от този проект.“ > Две Икони, Един Дует: Вокален Тандем с Богат Опит Този дует е особено интересен, тъй като и Мая, и Снежина имат дългогодишен опит в успешните дуетни проекти, което ги прави идеални партньори. * Мая: Позната с мощния си глас и емоционално присъствие, Мая внася страст и дълбочина, постигайки перфектен баланс със своята колежка. * Снежина: Със запомнящия се тембър и уникален стил, Снежина е майстор в създаването на хитове, допълвайки финеса и силата на Мая. > 🌟 Снежина допълва: „Когато две 'колежки' с опит се съберат с такава силна музика и такъв звезден екип като Димчо и Росен, резултатът няма как да не бъде успешен. В тази песен има от нашето приятелство и колегиалност.“ > Премиера с Акцент: Аудиото Говори По-Силен от Видеото Въпреки огромното желание на феновете, „Колежке“ излиза само като аудио сингъл. Това е продиктувано от невъзможността за съвместни снимки, тъй като Мая в момента пребивава в Америка, а Снежина е в България. > ⚠️ Мая: „За съжаление, логистично е невъзможно да снимаме клип в момента. Но вярваме, че когато една песен е толкова силна и с такова звездно участие, аудиото само по себе си е достатъчно. Надяваме се скоро да намерим начин да заснемем клип за нашите фенове!“ > Къде да Чуете „Колежке“? * Аудио Сингълът е вече достъпен във всички водещи стрийминг платформи: Spotify, Apple Music, Deezer, както и в YouTube канала на Milena Records. Не пропускайте тази музикална бомба, родена от таланта на Мая, Снежина, Димчо Делев и Росен Байчев! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Събота в 14:10 Report Сподели Публикувано Събота в 14:10 Нека традиционно почнем и този месец с хит на Ванчето! София 2027! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 16:22 Report Сподели Публикувано Събота в 16:22 преди 2 часа , Lelqtian каза: Мария, гледайки домашните си клипове: 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Събота в 16:24 Report Сподели Публикувано Събота в 16:24 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Национална предателка! Какво е сторила? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Събота в 16:34 Author Report Сподели Публикувано Събота в 16:34 УОУ! Какво е станало? 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 16:43 Report Сподели Публикувано Събота в 16:43 преди 7 минути, DevilWish каза: УОУ! Какво е станало? Надявам се нарочно да им го е показала, а не като наша Анелия да не е знаела къде се намира. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Събота в 16:51 Report Сподели Публикувано Събота в 16:51 преди 7 минути, asylum каза: Надявам се нарочно да им го е показала, а не като наша Анелия да не е знаела къде се намира. Може да са и показали стара карта на полуострова 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Събота в 16:56 Report Сподели Публикувано Събота в 16:56 преди 32 минути, DarkChild каза: Какво е сторила? Излъга памперс феновете на Алфите, че ще участват в песньовката ѝ 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Събота в 17:01 Report Сподели Публикувано Събота в 17:01 Селина май ще пуска пак дует с Габриела Selina (@selina_megastar) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,276 likes, 35 comments - selina_megastar on November 1, 2025: "Днес празнувам аз, но подаръкът ще е за вас. До броени дни очаквайте нещо истинско — песен, вдъхновена... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 17:03 Report Сподели Публикувано Събота в 17:03 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Селина май ще пуска пак дует с Габриела Selina (@selina_megastar) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,276 likes, 35 comments - selina_megastar on November 1, 2025: "Днес празнувам аз, но подаръкът ще е за вас. До броени дни очаквайте нещо истинско — песен, вдъхновена... Коя е тая селянка? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Събота в 17:24 Report Сподели Публикувано Събота в 17:24 преди 20 минути, Emanuela.Carey каза: Селина май ще пуска пак дует с Габриела Selina (@selina_megastar) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,276 likes, 35 comments - selina_megastar on November 1, 2025: "Днес празнувам аз, но подаръкът ще е за вас. До броени дни очаквайте нещо истинско — песен, вдъхновена... Две лидерки!!Искам да ми купиш такова комплектче!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Събота в 17:25 Report Сподели Публикувано Събота в 17:25 @asylum, знам за Рики ама не мога. На работа ми казват, че Коце заради мен бил всеки месец в Бургас ама едва ли е заради мен. 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Събота в 17:25 Report Сподели Публикувано Събота в 17:25 преди 42 минути, asylum каза: Надявам се нарочно да им го е показала, а не като наша Анелия да не е знаела къде се намира. Не е нарочно и според мен хич не е осведомена, че тия несретници ни мразят. Имало е българи в публиката и са го подали на екипа й. Те така събират 2-3-4 знамена и в някой момент тя почва да ги вади на сцената. В Ниш го беше развяла също, нямаше такива реакции. Макетата са толкова прости, че няма накъде повече. Да не говорим, че 80% са с български паспорти... та кой по-точно мразят? Тая политика там трябва да се прекрати! Като ги лекувахме от изгорялата дискотека бяха много благодарни. Общо взето България винаги им е помагала и то безвъзмездно. Днес ли беше съборът на Гурманската плескавица и Еленския бут в Пловдив? Чакаме снимки. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Събота в 17:43 Report Сподели Публикувано Събота в 17:43 преди 15 минути, Sunlight каза: @asylum, знам за Рики ама не мога. На работа ми казват, че Коце заради мен бил всеки месец в Бургас ама едва ли е заради мен. Прави са твойте колеги, само заради теб идва на Бургас, само незнам защо е всеки месец, а не всяка седмица. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 18:00 Report Сподели Публикувано Събота в 18:00 преди 33 минути, Sunlight каза: @asylum, знам за Рики ама не мога. На работа ми казват, че Коце заради мен бил всеки месец в Бургас ама едва ли е заради мен. Заради теб, ми! преди 33 минути, pacho каза: Не е нарочно и според мен хич не е осведомена, че тия несретници ни мразят. Имало е българи в публиката и са го подали на екипа й. Те така събират 2-3-4 знамена и в някой момент тя почва да ги вади на сцената. В Ниш го беше развяла също, нямаше такива реакции. Макетата са толкова прости, че няма накъде повече. Да не говорим, че 80% са с български паспорти... та кой по-точно мразят? Тая политика там трябва да се прекрати! Като ги лекувахме от изгорялата дискотека бяха много благодарни. Общо взето България винаги им е помагала и то безвъзмездно. Днес ли беше съборът на Гурманската плескавица и Еленския бут в Пловдив? Чакаме снимки. Явно избирателно качват и плюят селтаците. Видях снимка и с македонското знаме. Другия път да развее гръцкото и албанското 🤣 преди 16 минути, Lelqtian каза: Прави са твойте колеги, само заради теб идва на Бургас, само незнам защо е всеки месец, а не всяка седмица. Защото заплатата не е 5 бона като в клуб Рио! Важното от снощи: 13 реакции | Варадинов Сашо on Reels WWW.FACEBOOK.COM 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Събота в 18:17 Author Report Сподели Публикувано Събота в 18:17 преди 1 час, asylum каза: Коя е тая селянка? Сланината за зимата. преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Селина май ще пуска пак дует с Габриела Selina (@selina_megastar) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2,276 likes, 35 comments - selina_megastar on November 1, 2025: "Днес празнувам аз, но подаръкът ще е за вас. До броени дни очаквайте нещо истинско — песен, вдъхновена... Ми да пуска, тъкмо да се отсрами от дуета с Дамян на голям хит на Андра. Този път има смисъл от бълване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Събота в 18:32 Report Сподели Публикувано Събота в 18:32 @asylum 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Събота в 18:39 Author Report Сподели Публикувано Събота в 18:39 За първи път чувам за тази песен? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 18:41 Report Сподели Публикувано Събота в 18:41 преди 7 минути, pacho каза: @asylum Гюр пя екстра хита Затвори очи поради липса на свои 🥰 преди 1 минута, DevilWish каза: За първи път чувам за тази песен? Една от първите й, които някога чух. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Събота в 18:58 Report Сподели Публикувано Събота в 18:58 Андреа с най-силен ден 3 седмици след премиерата - 94.4К за вчера 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Събота в 18:59 Author Report Сподели Публикувано Събота в 18:59 преди 17 минути, asylum каза: Гюр пя екстра хита Затвори очи поради липса на свои 🥰 Една от първите й, които някога чух. Много е яка! ❤️ Харесва ми 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.