asylum Публикувано Октомври 27 Report Сподели Публикувано Октомври 27 преди 6 минути, DevilWish каза: А какво става с нашата любимка АНДЖИ ХИТАЧКАТА? Няма ли да пуска нов хит? Много изостава! Обявих ПИЙ ЕДНО за песен на 2024, сега обявявам ПАК, ПАК за песен на 2025. Да, но Теди дали вече ще иска? Оня ден я видях с лента Мис Силикон! Дано да е взела някакво титла и още повече да се амбицира! преди 8 минути, Karma93 каза: Време ли е за втори дует ? Не! Ноня Семска е флопарка! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 27 Author Report Сподели Публикувано Октомври 27 Коментирали ли сме, че Таня Боева и Алисия имат кавър на една и съща песен също? Те и двете са ми много любими. Любовен триъгълник и Ще страдаш. Но на коя е първата версия? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Сподели Публикувано Октомври 27 преди 32 минути, DevilWish каза: Коментирали ли сме, че Таня Боева и Алисия имат кавър на една и съща песен също? Те и двете са ми много любими. Любовен триъгълник и Ще страдаш. Но на коя е първата версия? Бойка е първа, но тя не беше крала толкова от Кети Гарби, колкото от една денс песен, която много слушах тогава, но сега не се сещам за името й. Бойка Шлифера! https://youtu.be/VuCaAZXV9uA?si=kAh5qRZSpwCeTB7I 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 27 Report Сподели Публикувано Октомври 27 преди 39 минути, DevilWish каза: Коментирали ли сме, че Таня Боева и Алисия имат кавър на една и съща песен също? Те и двете са ми много любими. Любовен триъгълник и Ще страдаш. Но на коя е първата версия? @Andrew Cunanan. Гюр с такъв лайв кугъ!? Бях в залата и Станка разцепи с таз премиера 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 27 Author Report Сподели Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, asylum каза: @Andrew Cunanan. Гюр с такъв лайв кугъ!? Бях в залата и Станка разцепи с таз премиера Коя е Станка 😮 преди 9 минути, asylum каза: Бойка е първа, но тя не беше крала толкова от Кети Гарби, колкото от една денс песен, която много слушах тогава, но сега не се сещам за името й. Бойка Шлифера! https://youtu.be/VuCaAZXV9uA?si=kAh5qRZSpwCeTB7I Супер як хит! Един от любимите ми на Баня Тик-тока. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. fengergana Публикувано Октомври 27 Този коментар е популярен. Report Сподели Публикувано Октомври 27 МЕГАХИТ: Райна!!!! 1 7 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 27 Author Report Сподели Публикувано Октомври 27 ИСКАШ ТИИИИИИИИИИИИИИИИИ с мен да го направиииииииииииииииииииииш! ДА БЪДЕ СЕКСИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!! Онова нещо да направиш с менееееееееееееееееееееееееее!!!!! Искаш да правиш любов с мен? МММММММММММММММММММММММММММММММ !!!! ХИТ: ХИТ: и друго с У! ХИТ: Камелия ❤️ Любовен поглед плъзгаш по менеееееееее и всичко в теб вибрира и стене! Навлизаш бавно в ... зона гореща... и просто губиш.... контрол ... усееееееееещааааааааааааам 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 преди 16 часа , Andrew Cunanan. каза: ?! диВанча откъф зор е гепила песен на Милана????? PS - Добре де, и на Ванча я помня, но не и че от 2004та. Мислех че е от 2005та. преди 14 часа , DevilWish каза: + Тази виж ми беше неприятна още тогава, но и нея я мислех за 2005та .... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 преди 9 часа , DevilWish каза: Ама Ивана пуска песни........ Това пък все едно е много по-добро? Те такива песни дори Стояна и щерка и сигурно не знаят че ги е пускала. Докато Гюр от трактора надува 100% хитове като 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 преди 5 часа , asylum каза: Балканска звезда - Фики! Watch this story by Fiki on Instagram before it disappears. WWW.INSTAGRAM.COM 1M Followers, 478 Following, 735 Posts Смяната на глави май е време да я пишем пандемия, по срашна от ковид, там поне измислиха ваксина по 5джито за прилепи. А тука такова развитие май не се очертава ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 28 Author Report Сподели Публикувано Октомври 28 преди 8 часа , Lelqtian каза: диВанча откъф зор е гепила песен на Милана????? PS - Добре де, и на Ванча я помня, но не и че от 2004та. Мислех че е от 2005та. Тази виж ми беше неприятна още тогава, но и нея я мислех за 2005та .... Лято 2004 - в Хит бикини заедно с любимата ми Стриптийз 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 28 Author Report Сподели Публикувано Октомври 28 Paparazzi.bg 1 д · Джена е готова за Хелоуин 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 Оставащи премиери: - Джена, Лидия, Симона, Мирела - Алисия - Теди Александрова - Селина - Джордан - Киара - Диона - Алекс Робов - Фики - Габриела - Потвърдено от Галин всички от Алфа ще пуснат нови песни до края на годината - Загатнатата колаборация между Силвър и Галена - Потвърдено от Емилия има записани още песни и клипове 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 28 Author Report Сподели Публикувано Октомври 28 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Оставащи премиери: - Джена, Лидия, Симона, Мирела - Алисия - Теди Александрова - Селина - Джордан - Киара - Диона - Алекс Робов - Потвърдено от Галин всички от Алфа ще пуснат нови песни до края на годината - Загатнатата колаборация между Силвър и Галена - Потвърдено от Емилия има записани още песни и клипове И Преслава май е снимала нещо. Песента на Диона е дует. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 преди 39 минути, Emanuela.Carey каза: Оставащи премиери: - Джена, Лидия, Симона, Мирела - Алисия - Теди Александрова - Селина - Джордан - Киара - Диона - Алекс Робов - Фики - Габриела - Потвърдено от Галин всички от Алфа ще пуснат нови песни до края на годината - Загатнатата колаборация между Силвър и Галена - Потвърдено от Емилия има записани още песни и клипове Според мен цялата чалга ще имат нови песни до края на годината. Дори Емануела мисля че ще пусне нещо ново за празниците. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 преди 14 минути, xroflx9 каза: Според мен цялата чалга ще имат нови песни до края на годината. Дори Емануела мисля че ще пусне нещо ново за празниците. Емануела най-вероятно ще има дует с Константин, за който се спекулира от поне година. Иначе малко ме съмнява да пусне нова самостоятелна песен преди януари. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 @DevilWishвчера пита за нея 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 28 Author Report Сподели Публикувано Октомври 28 преди 2 минути, asylum каза: @DevilWishвчера пита за нея Липсват ни хитовете й 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 преди 15 часа , Lelqtian каза: Смяната на глави май е време да я пишем пандемия, по срашна от ковид, там поне измислиха ваксина по 5джито за прилепи. А тука такова развитие май не се очертава ... тоя и телото сменя преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Оставащи премиери: - Джена, Лидия, Симона, Мирела - Алисия - Теди Александрова - Селина - Джордан - Киара - Диона - Алекс Робов - Фики - Габриела - Потвърдено от Галин всички от Алфа ще пуснат нови песни до края на годината - Загатнатата колаборация между Силвър и Галена - Потвърдено от Емилия има записани още песни и клипове Вълнувам се! Току що, DevilWish каза: Липсват ни хитовете й Там достигна върха. Покоряват й се нови висини 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 преди 39 минути, Emanuela.Carey каза: Емануела най-вероятно ще има дует с Константин, за който се спекулира от поне година. Не разрешавам!!!!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 преди 9 минути, asylum каза: Вълнувам се! На Теда май е балада. А Фикрет е събрал за клип участници от Игри на Волята, така че сигурно пак ще е някаква Тикток глупост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 Галена пуска мърч преди концерта Galena (@galena1) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 1,458 likes, 12 comments - galena1 on October 28, 2025: "За да не се чудите с какво да се облечете на 8 ноември, подготвила съм ви мърч 😁 Бързо към galena1.com... 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 мами с втори хит за два дни!!!! 3 4 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 преди 16 минути, fengergana каза: мами с втори хит за два дни!!!! топ хит! преди 24 минути, Emanuela.Carey каза: На Теда май е балада. А Фикрет е събрал за клип участници от Игри на Волята, така че сигурно пак ще е някаква Тикток глупост. Ко е Игри на волята? Звучи като тъпотия тип Рокса 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 Какви са тия цени !?!? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари