Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 1,4k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час, Karma93 каза:

Е, айде сега. Малко десерт след основно ядене може ! 

През соца в България е имало някакъв локум с вкус на ананас. Чудя се как е бил на вкус. Някой тук случайно да го е пробвал? 

Локум с ананас ли? За първи път чувам. По принцип мразя баница, но такава с тиква, ябълки или локум обичам :D Аз съм по сладкото. Но за мен си е основна храна когато го хапвам. Не мога да закусвам с друго освен със сладко.
Соца до коя година е? Мога да питам баба например. :D 

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Emanuela.Carey каза:

Антонио ще пуска стара песен с Денис Теофиков

Ами тя тая песен е стара, още от 2021.

Не е толкова лоша, сега си я припомних.

Сподели в други сайтове

Сашка вече е добре. Да й сипем малко. Гледах това интервю. Симпатично се опитва да излезе от стария образ, обаче като се отпусне и пак обръща на опъваници, разни неща... Просто това си е тя. Ама нека да се прави на просветена бабичка. И без друго няма шанс да се върне в мейнстрийма.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Emanuela.Carey каза:

Най-накрая ще използват AI да възвърнат покойници. :D 

Очаквам дует с Румяна и Рейхан!

• skull 2
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , pacho каза:

Сърбите рециклират "Въртележката" на Яница и си мислят, че са написали хит. :D

Песента изобщо не звучи щато Въртележката

Muzika: Goran Ratković Rale

Tekst: Nadica Mutavdzić

Aranžman: Kristijan Jovanović

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Ужас

преди 44 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Сашка вече е добре. Да й сипем малко. Гледах това интервю. Симпатично се опитва да излезе от стария образ, обаче като се отпусне и пак обръща на опъваници, разни неща... Просто това си е тя. Ама нека да се прави на просветена бабичка. И без друго няма шанс да се върне в мейнстрийма.

Мен ме изкефи, че пак си е огнена като преди. Личи си, че се е възстановила, щом философства по-малко. Тя винаги си е била умна и забавна, 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

Тая песен обаче с видео ще зариби. Приятна е за слушане!

Счетоводителката съм изпуснал да се е споминала, защо се е генерирала с ИИ за клипа флопа? 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Sunlight каза:

Брака на Палома е бил за пари. Права бях. Той я зарязал. Жалко за дъщеря й. А Палома била платена.

То за нея се знаеше. А тя приключи ли с пеенето или? Няма нова песен от миналата година.
Къде го пише това за уредения брак?

преди 18 минути, Lelqtian каза:

Счетоводителката съм изпуснал да се е споминала, защо се е генерирала с ИИ за клипа флопа? 

Счети е снимала 20 клипа. Явно това е един от тях и скоро ще го видим.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DevilWish каза:

То за нея се знаеше. А тя приключи ли с пеенето или? Няма нова песен от миналата година.

Пиши Палома и Георги Конов и ще ти излезе.

• Thanks 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Sunlight каза:

Пиши Палома и Георги Конов и ще ти излезе.

Той си падал по мъже, турци.

INFORMIRAN.NET

Фиктивният брак криеше, че тя е елитен ескорт в Емирствата, а съпругът си пада по обрязани момченца

Поредната лъжа е на път да се разкрие. Чалгаджийката Палома и богатият й мъж Георги Конов слагат край на фиктивния си брак. Макар да имат тригодишна дъщеричка, за никого у нас и в ОАЕ не е тайна, че съюзът им имаше за цел да скрие хомосексуалната ориентация на младия финансист и да замаже лошата слава на Палома като платена уличница.

Двамата се бракуваха набързо през 2022 г., в разгара на скандал, свързващ бръмчалката с един от най-богатите и влиятелни бизнесмени у нас. Изведнъж тя се снима с надут корем, а за баща на бебето бе нарочен финансовия консултант Георги Конов, работещ предимно в Дубай и Абу Даби.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, DevilWish каза:

Тая кога е започвала с пеенето, за да приключва? 

преди 22 минути, DevilWish каза:

Той си падал по мъже, турци.

INFORMIRAN.NET

Фиктивният брак криеше, че тя е елитен ескорт в Емирствата, а съпругът си пада по обрязани момченца

Поредната лъжа е на път да се разкрие. Чалгаджийката Палома и богатият й мъж Георги Конов слагат край на фиктивния си брак. Макар да имат тригодишна дъщеричка, за никого у нас и в ОАЕ не е тайна, че съюзът им имаше за цел да скрие хомосексуалната ориентация на младия финансист и да замаже лошата слава на Палома като платена уличница.

Двамата се бракуваха набързо през 2022 г., в разгара на скандал, свързващ бръмчалката с един от най-богатите и влиятелни бизнесмени у нас. Изведнъж тя се снима с надут корем, а за баща на бебето бе нарочен финансовия консултант Георги Конов, работещ предимно в Дубай и Абу Даби.

Сега може да са разведени, но ще са си заедно по пиаците, даже може за по интересно да спретнат женски бой за пред клиентите, да си дигнат мизата. 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Тая кога е започвала с пеенето, за да приключва? 

Сега може да са разведени, но ще са си заедно по пиаците, даже може за по интересно да спретнат женски бой за пред клиентите, да си дигнат мизата. 

Добре, правенето на песни... така да го кажем. :D 
ХИТ: ИВАНА

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DevilWish каза:

Локум с ананас ли? За първи път чувам. По принцип мразя баница, но такава с тиква, ябълки или локум обичам :D Аз съм по сладкото. Но за мен си е основна храна когато го хапвам. Не мога да закусвам с друго освен със сладко.
Соца до коя година е? Мога да питам баба например. :D 

До 89-та май.

Тони Дачева май вече е създавала чалгата тогава, за да може днес да се радваме на Киара, Доника и Джия

• Haha 2
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Karma93 каза:

До 89-та май.

Тони Дачева май вече е създавала чалгата тогава, за да може днес да се радваме на Киара, Доника и Джия

И на тази пра-бабушчица
image.png.e69a2ac2ccf6646bf601dcb62e6b871e.png

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, DarkChild каза:

Баба Данче съвсем я забравихме.

През Соца не са я взели и за категория Це певица (ресторантьорска) и сега прави кариера на стари години

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Karma93 каза:

През Соца не са я взели и за категория Це певица (ресторантьорска) и сега прави кариера на стари години

По соца вече е било късно. По царско време.

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Sunlight каза:

Брака на Палома е бил за пари. Права бях. Той я зарязал. Жалко за дъщеря й. А Палома била платена.

край, приключи с "музикалната кариера". Bye Папиломиш!

Сподели в други сайтове

От 24.10.2025 г. от 21:40, DevilWish каза:

Аз се чудя как 2005 още Ивана беше певица на годината при наличието на Анелия, Гергана и Преслава? То "Нещо нетипично" и "Като на 17" са от 2004...

Имаше истерия по леля Ванче тогава, която се наслагваше през 2003-та и 2004-та и пикира през 2005-та. Участието ѝ на турнето много спомога за това, наградите за Певица н годината на Планета и НФ, турнето с Индира + "Нещо Нетипично" излиза в края на 2004-та и се доразвива през първите месеци на 2005-та. 

Целият албум "Няма спиране", който според мен е най-силният й, а и според НФ, защото спечели "Албум на десетилетието" 1998-2007, се развива въпросната година. Скандалният клип на "Не е Ваша работа". Летните мегахитове "Доза любов" и "Ние сме номер 1", хита "Време за мъже". Накрая на годината атакува с друг голям хит "Парфюм" и нов албум. 100% е била най-продавана за годината. Силна, пикова година й е, наградата не е толкова спорна като през 2001-ва и 2003-та.

Изключително силна година за Преслава също - развитие на мегахитовете "Обичам те" и "Горчиви спомени", през пролетта разцепи с хита на годината - "Дяволско желание", после "Завинаги твоя", "100 причини", а през есента - "Финални думи" и втори албум.

От призмата на времето се вижда, че Ивана не успя да създаде песен-емблема в албума "Доза любов", както бе "Шампанско и сълзи" в "Мирише на любов" и "Нещо НеТипично" в "Няма спиране", докато в албума на Преслава присъстват две - заглавната и "Нямам право", която към днешна дата има над 17М гледания.

Можеха да дават от Планета на Ивана, от НФ на Преслава, но и трите й награди от НФ (Песен, прогрес, албум) и две от Планета (песен и прогрес) са достатъчни.

Анелия освен "Всичко води към теб" какво има от тази година? Един леко бозав и нехитов албум и "Как предаде любовта" - префасониран кавър. А Гергана също е силно лимитирана и много под Ивана и Преслава като хитове, успехи и т.н за съответната година.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...