Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2025)

Препоръчани коментари

преди 27 минути, Jake каза:

Смешни са с тия "завръщания"... Умрели от глас опитват нещо и дори за участия с по 500 лв не ги викат... 27 години правела на сцената.... от които макс 5 активни... не знам дали и толкова има. 

Малино Янг ти ли си?Отдавна имам подозрения.. :Д 

Ако е стартирала 1998 и примерно броим до 2004 , айде 6 - от мен да мине.
2005 пусна само "Лято е".... За мен все едно има 6 годишна кариера, с много компромиси ако съберем "Лято е" и "Като демон в съня ти" която даже няма клип, стават 7. Но това в най-добрия случай.

• Like 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,4k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза:

това интервю In bed with Madonna за бедни лий?

Азиска може да изпее Лайк а върджин и Жустифай мах лав, то кой ли не може, но баба Мадж кога ше я чуем с кавар на Напипай го и Автомонтйор със златни ръце?

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Jake каза:

Смешни са с тия "завръщания"... Умрели от глас опитват нещо и дори за участия с по 500 лв не ги викат... 27 години правела на сцената.... от които макс 5 активни... не знам дали и толкова има. 

Много точно описа “кариерата” на Гюр!

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, DevilWish каза:

Ако е стартирала 1998 и примерно броим до 2004 , айде 6 - от мен да мине.
2005 пусна само "Лято е".... За мен все едно има 6 годишна кариера, с много компромиси ако съберем "Лято е" и "Като демон в съня ти" която даже няма клип, стават 7. Но това в най-добрия случай.

Лято е време е за купони и море, да си сам грехота е, щом на крачки любовта ее... хахах, нещо такова беше?' Боже, кога минаха 20 години... 

преди 46 минути, asylum каза:

Много точно описа “кариерата” на Гюр!

Как не ти омръзва, честно? Дори не е смешно.... 

• Love 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

Току що, Jake каза:

Лято е време е за купони и море, да си сам грехота е, щом на крачки любовта ее... хахах, нещо такова беше?' Боже, кога минаха 20 години... 

Как не ти омръзва, честно? Дори не е смешно.... 

Да, много яка песничка. Режисьор на видеото беше Екстра Нина. :D Преди 20 години песните са били много по-яки. Имахме си Дяволско желание, Всичко води към теб, Последна вечер, Нали ти казах и много други.... сега едва за няколко песни се сещам :D Поздрав, нищо, че е есен!

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Да, много яка песничка. Режисьор на видеото беше Екстра Нина. :D Преди 20 години песните са били много по-яки. Имахме си Дяволско желание, Всичко води към теб, Последна вечер, Нали ти казах и много други.... сега едва за няколко песни се сещам :D Поздрав, нищо, че е есен!

Наистина е яка! Весела имаше добри песни като "Ледено сърце", но през 2005 вече бяха на мога Гергана, Анелия, Преслава и тя изглеждаше ретро и до там..

Тъжното е, че новия клип на Тони Дачева и Живко Микс от 2025 изглежда почти като този.... : (((((

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Jake каза:

Наистина е яка! Весела имаше добри песни като "Ледено сърце", но през 2005 вече бяха на мога Гергана, Анелия, Преслава и тя изглеждаше ретро и до там..

"Ледено сърце" ми е любимата песен на Весела ❤️ Харесвам и "Може би", но тази си остава най

+ "300 нощи, 300 дни" и "Любовен пожар". Аз се чудя как 2005 още Ивана беше певица на годината при наличието на Анелия, Гергана и Преслава? То "Нещо нетипично" и "Като на 17" са от 2004...

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

"Ледено сърце" ми е любимата песен на Весела ❤️ Харесвам и "Може би", но тази си остава най

+ "300 нощи, 300 дни" и "Любовен пожар". Аз се чудя как 2005 още Ивана беше певица на годината при наличието на Анелия, Гергана и Преслава? То "Нещо нетипично" и "Като на 17" са от 2004...

Много е силна....Токича си личи тук от едно време..... До къде го докараха в чалгата, днес е толкова тъжна гледка! Песни които мислехме за бози, днес звучат като за награди. Тази година е една от най-слабите за чалгата евър, дори Азис и Преса нямат хит. 

• Like 2
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Ивана тресеше държавата до 2006 включително. През 2005 имаше “Доза любов”, “Ние сме номер 1” и “Време за мъже” само лятото. “Нещо нетипично” вършееше в началото на годината и после пусна клип на “Не е ваша работа”, която също смаза. Със сигурност изпускам някоя. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, Jake каза:

Много е силна....Токича си личи тук от едно време..... До къде го докараха в чалгата, днес е толкова тъжна гледка! Песни които мислехме за бози, днес звучат като за награди. Тази година е една от най-слабите за чалгата евър, дори Азис и Преса нямат хит. 

Факт. Преслава е в тренда с песен от почти 9 години.
Аз на Токича всичките песни му ги харесвах до "Спри болката в мен"? Ако не се лъжа тя беше последната за Гергана и имаше една Жулиета, на която й предотстъпиха песен която мисля, че беше за Гергана.

Нямаше харизмата на Анелия, Гергана, че даже и Емилия..... за това и остана с 3-4 песни.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, GSA каза:

Ивана тресеше държавата до 2006 включително. През 2005 имаше “Доза любов”, “Ние сме номер 1” и “Време за мъже” само лятото. “Нещо нетипично” вършееше в началото на годината и после пусна клип на “Не е ваша работа”, която също смаза. Със сигурност изпускам някоя. 

Да. "Ах, тези пари".... Така е, "Нещо нетипично" беше супер голям хит, но мисълта ми е, че и "Не е Ваша работа" е от 2004 година в албума й "Няма спиране" както беше и при Гергана с "Последна вечер".
Беше й силна година, но някак си Анелия с "Всичко води към теб", Преслава с "Дяволско желание" и Гергана с миналогодишен хит като "Последна вечер" ми бяха една идея нагоре. "Доза любов" също беше голям хит, но до тези три песни някак си ми се губи ефекта. Или поне на мен са ми били по-любими и не съм я харесвал толкова Ивана..... Винаги съм знаел, че ще отиде в 10-та глуха.

• skull 1
Сподели в други сайтове

Галена с нови зъби

European Star Galena ❤️

WWW.INSTAGRAM.COM

С Лема Дентал Клиник сме горди да бъдем най-уверените избори за пациенти от целия свят където всеки вид лика има своя история и светещата история на Галена...

WWW.INSTAGRAM.COM

Lema Clinic creates a personalized smile that showcases your unique beauty and charisma, combining digital planning, advanced...

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , DevilWish каза:

@Lelqtian @asylum

След като Венета Райкова напусна ефира на bTV, телевизията очевидно подготвя нещо голямо! Според горещите слухове, фолк певицата Ваня Великова е на път да се появи на екрана — и то не като гост, а в ново амплоа.
С микрофон в ръка и загадъчна усмивка, Ваня даде ясен знак: „Скоро ще ме видите в ефир.“
Феновете веднага заподозряха, че тя може да се окаже новото лице на bTV, точно там, където доскоро блестеше Венета Райкова.
Дали русата фурия ще седне на стола на Венета – или ще стартира собствено предаване? Интернет вече кипи от догадки! 🔥
image.png.8d325c66ca5273e0541282a7e3edd671.png

Крайно време беше! Ще бъде скандално яко гърмеж на рейтинга, няма да могат да го измерят всичкия! 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:

Факт. Преслава е в тренда с песен от почти 9 години.
Аз на Токича всичките песни му ги харесвах до "Спри болката в мен"? Ако не се лъжа тя беше последната за Гергана и имаше една Жулиета, на която й предотстъпиха песен която мисля, че беше за Гергана.

Нямаше харизмата на Анелия, Гергана, че даже и Емилия..... за това и остана с 3-4 песни.

един от първообразите на коя?34. Получаваш награда ако познаеш номера и в тая поредица, дето сме пропуснали да и зачислим. Поне е направила хубаво и се е отказала навреме, за разлика от настоящия вечен отговор. 

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , DarkChild каза:

Някой да ми обясни защо тази е водещата инфлуенца у нас.

Защото е противна и българите нямат вкус, следователно я харесват. А на гаджето й прякорът е К*у*р*а - много представително и точно като за нея. 

преди 42 минути, Emanuela.Carey каза:

Анда псува леля Галка и после с Донка са приятелки

spacer.png

Все пак Дончо е мъж, а Андра е на сухо отдавна - нада се да бъде онодена..

• Like 1
  • Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 13 часа , DevilWish каза:

Имаше цял албум готов и записан, но така и не видя бял свят.

• Thanks 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...