Jump to content

Поп-фолк скандали (октомври 2025)

Препоръчани коментари

SIGNAL.BG

Палавото око на попфолка Весела се завръща ударно в "Пайнер". Певицата записа две нови, авторски песни в студиото на музикалната компания, с които ще зарадва

Палавото оченце се е завърнало в Пайнер! ❤️ 

• Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,4k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 2 минути, DevilWish каза:
SIGNAL.BG

Палавото око на попфолка Весела се завръща ударно в "Пайнер". Певицата записа две нови, авторски песни в студиото на музикалната компания, с които ще зарадва

Пайнер съществува ли още?

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, borisslav1 каза:

И аз се чудих същото, но в новината пише, че съществува още. Те не я отразиха когато беше действащ изпълнител, а сега тепърва ще залагат на нея? 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

@Lelqtian @asylum

След като Венета Райкова напусна ефира на bTV, телевизията очевидно подготвя нещо голямо! Според горещите слухове, фолк певицата Ваня Великова е на път да се появи на екрана — и то не като гост, а в ново амплоа.
С микрофон в ръка и загадъчна усмивка, Ваня даде ясен знак: „Скоро ще ме видите в ефир.“
Феновете веднага заподозряха, че тя може да се окаже новото лице на bTV, точно там, където доскоро блестеше Венета Райкова.
Дали русата фурия ще седне на стола на Венета – или ще стартира собствено предаване? Интернет вече кипи от догадки! 🔥
image.png.8d325c66ca5273e0541282a7e3edd671.png
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, DevilWish каза:

И аз се чудих същото, но в новината пише, че съществува още. Те не я отразиха когато беше действащ изпълнител, а сега тепърва ще залагат на нея? 

По-добре да го закрият, функциите му и без това последните 5 години са никакви. А това масово връщане на старите е много излишно, Кати, Весела, Ина и всякакви такива нека си останат в миналото.

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, borisslav1 каза:

По-добре да го закрият, функциите му и без това последните 5 години са никакви. А това масово връщане на старите е много излишно, Кати, Весела, Ина и всякакви такива нека си останат в миналото.

Аз също не виждам смисъл. Да не говорим, че и компилациите в последните 10 дори години бяха без нито една нова песен :D 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , borisslav1 каза:

аnother flop :D в ютюб канала на Планета.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Реално Весяла вече няма да прави 1к на новите песни, а ще бъде гледана от поне 20к. И ще й правят участия в техните клубове. То като нямат изпълнители, най-добре да съберат бабите и да ги цедят.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, KrasyoZlobarQ каза:

Реално Весяла вече няма да прави 1к на новите песни, а ще бъде гледана от поне 20к. И ще й правят участия в техните клубове. То като нямат изпълнители, най-добре да съберат бабите и да ги цедят.

И аз това си помислих. Весела, Екстра Нина (тя май се махна), Ивана, Глория, Апетитната хапка Силвия..... Татяна напусна... но да измислят нещо да ги подкупят. Пламена се завърна там.
Надя Тото-то може да се върне също, ако иска. Даниела? :D 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DevilWish каза:

И аз това си помислих. Весела, Екстра Нина (тя май се махна), Ивана, Глория, Апетитната хапка Силвия..... Татяна напусна... но да измислят нещо да ги подкупят. Пламена се завърна там.
Надя Тото-то може да се върне също, ако иска. Даниела? :D 

Да правят турнета под наслов- Джурасик парк - динозаврите се завръщат.

• Haha 5
Сподели в други сайтове

Току що, DarkChild каза:

Да правят турнета под наслов- Джурасик парк - динозаврите се завръщат.

Спонсори да бъдат Милде, Емека и Папия.
А коя ли ще бъде Певица на годината? Трябва и награди да им направят.
Певец, Певица. Радо Шишарката, Максим, Константин да поканят, Борис Дали..... те ще бъдат най-младите.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Руя дент да се учат как се прави реклама!

WWW.INSTAGRAM.COM

Lema Clinic creates a personalized smile that showcases your unique beauty and charisma, combining digital planning, advanced technology...

Сподели в други сайтове

преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза:

Като шарани се хващате на партенките на Сигнал. Изобщо няма да ходи там. Ясно си пише в статията, че само е записала в студиото и ще си качи песента в своя канал

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:
SIGNAL.BG

Смешни са с тия "завръщания"... Умрели от глас опитват нещо и дори за участия с по 500 лв не ги викат... 27 години правела на сцената.... от които макс 5 активни... не знам дали и толкова има. 

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Готови ли сте с Вашите костюми за хелоуин?
Аз, да:
image.png.aee9afc6fa9def7c4f1980f574492382.png

Малино Янг ти ли си?Отдавна имам подозрения.. :Д 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...