Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 От 18.10.2025 г. от 14:09, Willy каза: Разбирам защо всеки вярва на Галин, страшен манипулатор е. Галена също е леко виновна че толкова години не говори по нито една тема и позволява да я включват във всякакви скандали. Песента беше 10-та в албума и след като Алфа я пуснаха, се наложи да отлага албума, така че едва ли е толкова просто, както Галин го казва. Галена и без тази песен успя да изкара няколко хита от този албум и като цяло всички песни получиха реализация и популярност. Хубави клипове - яки визии, продажби. За разлика от нея Галин без "Дискотека бум" е кръгла 0. Галена може да претърпи загуба, ако я прецакат с някоя песен, но не се усеща почти, щото компенсира с други силни предложения При Галин 1 песен от 10 го държат в пространството и то все благодарение на други - Лидия, Преслава, Симона, ся и Азис. Не помня и 1 самостоятелен хит на Галин след "Ме густа", ако той изобщо е произвел такъв. А това беше преди 8 години. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Галена и без тази песен успя да изкара няколко хита от този албум и като цяло всички песни получиха реализация и популярност. Хубави клипове - яки визии, продажби. За разлика от нея Галин без "Дискотека бум" е кръгла 0. Галена може да претърпи загуба, ако я прецакат с някоя песен, но не се усеща почти, щото компенсира с други силни предложения При Галин 1 песен от 10 го държат в пространството и то все благодарение на други - Лидия, Преслава, Симона, ся и Азис. Не помня и 1 самостоятелен хит на Галин след "Ме густа", ако той изобщо е произвел такъв. А това беше преди 8 години. Най-смешното е че Дискотека бум дори не е част от албума на Галин и има повече гледания от целият албум, който има по-малко от 14М гледания, на 8 нови и клипирани песни, от които половината са от пилотната песен, а има и дуети с Емилия, Вирго, Максим... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 1 минута, Willy каза: Най-смешното е че Дискотека бум дори не е част от албума на Галин и има повече гледания от целият албум, който има по-малко от 14М гледания, на 8 нови и клипирани песни, от които половината са от пилотната песен, а има и дуети с Емилия, Вирго, Максим... С Фики много си повярваха, че са Галена и Преслава и могат да имат няколко хита simultaneously. И докато в албума на Фики има мастодонти като "Отпусни се" и "Чупки в кръста", дуетите с Галена и Азис, при Галин има едно нищо. Интересната концепция с маската (вече правена от Галена на едни награди) не спасява положението, дори и дуетите не успяват. Просто Галин е изтъркан, и ако не беше кавъра на готов хит и Азис - щеше бетер да е дъното. Никой освен Преслава и Галена не може да изкара такива албуми като тях миналата година в този жанр - пълни с нови и стари хитове. И трябва да похвалим Преслава, че за първи път направи видео албум в кариерата си и се постара да бъде конкурентноспособна. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 320К за първата седмица 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: С Фики много си повярваха, че са Галена и Преслава и могат да имат няколко хита simultaneously. И докато в албума на Фики има мастодонти като "Отпусни се" и "Чупки в кръста", дуетите с Галена и Азис, при Галин има едно нищо. Интересната концепция с маската (вече правена от Галена на едни награди) не спасява положението, дори и дуетите не успяват. Просто Галин е изтъркан, и ако не беше кавъра на готов хит и Азис - щеше бетер да е дъното. Никой освен Преслава и Галена не може да изкара такива албуми като тях миналата година в този жанр - пълни с нови и стари хитове. И трябва да похвалим Преслава, че за първи път направи видео албум в кариерата си и се постара да бъде конкурентноспособна. Йесс, Преслава май никога в една година не беше пускала 7-8 клипа. Там също всички станаха хитове. Фики когато беше залязал имаше по-яки песни, тази ми е толкова любима! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: 320К за първата седмица с 300к повече от заслужените! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 3 минути, Willy каза: Йесс, Преслава май никога в една година не беше пускала 7-8 клипа. Там също всички станаха хитове. Фики когато беше залязал имаше по-яки песни, тази ми е толкова любима! на мен тази: За разлика от Галин при Фики има ТАЛАНТ, и в капките го доказа - и без хитове е харесван, канен и с участия. Галин е един пластмасов изкустен балон. Колкото фейсът му е естествен, толкова са и успехите му. Сигурно и за "Дискотека бум" е пазарил гледания. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 21 часа , fengergana каза: той точно пък на теб ще каже дали ще кани мами като цяло голям пропуск за него,ако не я покани и голям пропуск за нея, ако я покани и тя откаже!!!! но предвид че със зор ще напълни залата и ще е пиян и дрогиран мами по-добре да не присъства на тоя цирк!!!!!! Да, точно на мен каза в офиса като го питах. И залата половината вече е продадена също ми каза и много други неща, Райна няма да бъде на концерта. Нищо няма да казвам повече за участията ми с Коце. Знаем се все пак от 20 години. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: на мен тази: За разлика от Галин при Фики има ТАЛАНТ, и в капките го доказа - и без хитове е харесван, канен и с участия. Галин е един пластмасов изкустен балон. Колкото фейсът му е естествен, толкова са и успехите ми. Сигурно и за "Дискотека бум" е пазарил гледания. Дори и да не е имал купени, Дискотека бум вече месец и половина прави по-малко дневни от истинският хит на годината. Дамян обаче също е пандемия, която трябва да изчезне. Виня Галена, че преди 3 години му дари хит, той си повярва и направи ренесанс на кариерата си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 1 минута, Willy каза: Дори и да не е имал купени, Дискотека бум вече месец и половина прави по-малко дневни от истинският хит на годината. Дамян обаче също е пандемия, която трябва да изчезне. Виня Галена, че преди 3 години му дари хит, той си повярва и направи ренесанс на кариерата си. този също е много неприятен, дам. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 20 Author Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 4 минути, Willy каза: Дори и да не е имал купени, Дискотека бум вече месец и половина прави по-малко дневни от истинският хит на годината. Дамян обаче също е пандемия, която трябва да изчезне. Виня Галена, че преди 3 години му дари хит, той си повярва и направи ренесанс на кариерата си. Той има дует с Галена още през 2008 "САМА". Не му е виновна..... Той се опитва да пробива с подобни неща. Спомни си през 2011 "КОТЕТО" с Ваня? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 20 Author Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза: С Фики много си повярваха, че са Галена и Преслава и могат да имат няколко хита simultaneously. И докато в албума на Фики има мастодонти като "Отпусни се" и "Чупки в кръста", дуетите с Галена и Азис, при Галин има едно нищо. Интересната концепция с маската (вече правена от Галена на едни награди) не спасява положението, дори и дуетите не успяват. Просто Галин е изтъркан, и ако не беше кавъра на готов хит и Азис - щеше бетер да е дъното. Никой освен Преслава и Галена не може да изкара такива албуми като тях миналата година в този жанр - пълни с нови и стари хитове. И трябва да похвалим Преслава, че за първи път направи видео албум в кариерата си и се постара да бъде конкурентноспособна. "Дискотека бум" ще е голяма излагация да е най-големия поп-фолк хит на 2025..... "Капучина" ок.... Бързо Галена или Преслава да се активизират. Не трябва да оставаме "Старата песен на нов глас" да е най-голям хит или с най-много гледания. Сори, но една "Дъното копай" е категоричен фаворит за мен, също и "Хулигани" която заслужава много повече.... даже и "Капучина". Поне са авторски като първата е нещо интересно. Сега да видим Емануела какво ни е подготвила. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 1 минута, DevilWish каза: "Дискотека бум" ще е голяма излагация да е най-големия поп-фолк хит на 2025..... "Капучина" ок.... Бързо Галена или Преслава да се активизират. Не трябва да оставаме "Старата песен на нов глас" да е най-голям хит или с най-много гледания. Сори, но една "Дъното копай" е категоричен фаворит за мен, също и "Хулигани" която заслужава много повече.... даже и "Капучина". Поне са авторски като първата е нещо интересно. Сега да видим Емануела какво ни е подготвила. Емануела е готова, Преслава също е снимала, а Галена пази бомбата за концерта(окей това не звучеше добре), така че всеки момент може да пусне и тя. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 Аз Дискотека бум направо си я смятам за хит на Азис. Първо че неговите партии в песента бяха вайръл и второ когато отворя клипа именно те са на превъртаните💀 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 Самият факт, че това е трябвало да бъде песен на Адам, но той я е отказал. Щеше да е тотален флоп в негово изпълнение. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 17 минути, Sunlight каза: Нищо няма да казвам повече за участията ми с Коце. Знаем се все пак от 20 години. А ти няма ли да направиш едно юбилейно събитие “20 години фенка на Коце”? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 20 Author Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 10 минути, Willy каза: Емануела е готова, Преслава също е снимала, а Галена пази бомбата за концерта(окей това не звучеше добре), така че всеки момент може да пусне и тя. Дано и трите да ги минат. Очакваме само хитове от певиците от А група ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 20 Author Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 5 минути, asylum каза: Как така се излага? Каква класа е това? Вместо да му забие един шЪмар!!! Това сякаш не е Глория!!! Протестирам!!! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 3 минути, DevilWish каза: Как така се излага? Каква класа е това? Вместо да му забие един шЪмар!!! Това сякаш не е Глория!!! Протестирам!!! Според мен е Елзова инсценировка за чистене на имиджа Гюров! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 20 Author Report Сподели Публикувано Октомври 20 Току що, asylum каза: Според мен е Елзова инсценировка за чистене на имиджа Гюров! Да, долна лъжа! Клевета! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Да направи дует с Преслава, Галена или Емануела в тази стилистика плийс На нея никой няма да ѝ откаже за дует защото я приемат за икона Тя не прави дуети с жени. Страх я е. преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза: Много се смях като чух как промотират концерта му с това че Цура Дубайска ходи по негови участия Тоя пък не мога да го трая. Хилаво гласче, хилаво телце. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 1 час , DevilWish каза: "Дискотека бум" ще е голяма излагация да е най-големия поп-фолк хит на 2025..... "Капучина" ок.... Бързо Галена или Преслава да се активизират. Не трябва да оставаме "Старата песен на нов глас" да е най-голям хит или с най-много гледания. Сори, но една "Дъното копай" е категоричен фаворит за мен, също и "Хулигани" която заслужава много повече.... даже и "Капучина". Поне са авторски като първата е нещо интересно. Сега да видим Емануела какво ни е подготвила. Джуна е потрес с песента си с Джолан, дуета с Фат Месс ме кефи. Предпочитам нещо съдържателно да е хит на годината пред кавъра на Галин или детската песничка "Мокачина". 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Сподели Публикувано Октомври 20 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: Джуна е потрес с песента си с Джолан, дуета с Фат Месс ме кефи. Предпочитам нещо съдържателно да е хит на годината пред кавъра на Галин или детската песничка "Мокачина". Emo 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари