Victor Публикувано на Четвъртък в 15:02 Report Сподели Публикувано на Четвъртък в 15:02 ℗ 1998 Minos - EMI SA ℗ Ara Music / Ara Audio Video 2000 ♪ © & ℗ Redehaka Studio 2025 ♪ Digital Distributed by: DistroKid Producer: Redehaka Studio Ltd. All rights reserved: (C) & (P) Redehaka Studio 🎼 Музика: Giorgos Theofanous ✍️ Текст: Герго Милов 🎛 Аранжимент: Redehaka Studio Смесване и мастеринг: Redehaka Studio Концепция: Redehaka Studio Продуценти: Redehaka Studio Продукция и видео: Redehaka Studio Ltd. 🎤 🎵 OGUN, NE ZHENA Знам, че ти си свикнал да имаш всяка жена, но този път със мене, вярвай, не позна. Знам, че ти си свикнал да имаш всяка жена, но този път със мене, вярвай, не позна. Ще бъда твоя Ад, ще бъда твоя Рай, в радост и болка, но ти помни и знай. Ще бъда огън, не жена. Ще съм и властна, и добра. И ако всичко издържиш – ще бъда твоя, може би. Ако искаш да си с мене, докажи ми, че не греша, и вместо голи думи – дай ми любовта. Ако искаш да си с мене, докажи ми, че не греша, и вместо голи думи – дай ми любовта. Ще бъда твоя Ад, ще бъда твоя Рай, в радост и болка, но ти помни и знай. Ще бъда огън, не жена. Ще съм и властна, и добра. И ако всичко издържиш – ще бъда твоя, може би. Ще бъда огън, не жена. Ще съм и властна, и добра. И ако всичко издържиш – ще бъда твоя, може би. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Четвъртък в 15:20 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 15:20 Патка, не мърда! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Четвъртък в 15:52 Report Сподели Публикувано Четвъртък в 15:52 Искаме нови песни на Йоргос - още от баладите му, а защо не и нещо по-пикантно? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 14:44 Report Сподели Публикувано Петък в 14:44 преди 22 часа , Karma93 каза: Искаме нови песни на Йоргос - още от баладите му, а защо не и нещо по-пикантно? Направо брак! Баладите не стигат! Даже не ги слушам! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Петък в 14:53 Report Сподели Публикувано Петък в 14:53 Духай, ма! Огнената жена е една! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 15:00 Report Сподели Публикувано Петък в 15:00 преди 6 минути, asylum каза: Духай, ма! Огнената жена е една! Тя тая денонощно духа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Петък в 16:37 Report Сподели Публикувано Петък в 16:37 преди 1 час , DevilWish каза: Тя тая денонощно духа Да, ама не. Де да духаше. Тя не диша, та камо ли да духа… 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 17:41 Report Сподели Публикувано Петък в 17:41 преди 1 час, asylum каза: Да, ама не. Де да духаше. Тя не диша, та камо ли да духа… За това се определя като огън, а не жена! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.