Wild_Style Публикувано на Септември 19 Report Сподели Публикувано на Септември 19 „ADHDARA“ е вторият студиен албум на DARA. Вдъхновен е от личния ѝ опит със състоянието ADHD, което тя описва като „шум в главата“ – смесица от мисли, емоции и импулси, които се превръщат в извор на творчество. Проектът не следва жанрови етикети – той обединява различни стилове, ритми и емоции, които отразяват вътрешния ѝ свят и представят нейното лично пътуване през три основни състояния: Хаос, Терапия и Приемане. ТРАКЛИСТ: 1. Нито звук 2. Онче бонче 3. Да не можем 4. Само за 5. Куца магарица 6. Доза 7. Диамант 8. Дистанция 9. Едно на милион 10. Забранено 11. Нищо повече 12. Демони 13 .Песен за живота 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 19 Report Сподели Публикувано Септември 19 Онче-бонче и Куца магарица - хитове, които никога няма да чуем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 19 Report Сподели Публикувано Септември 19 Оооооооо, харесвам Дара! По-късно като имам възможност с удоволствие ще чуя албума! Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 19 Report Сподели Публикувано Септември 19 1. Нито звук - За първи път я чувам! Фаворита ми в албума! Най-добрата песен тук ❤️ Най-добрия избор за пилотен сингъл. 2. Онче бонче - Добра е, но това лигавото в гласът не ми харесва. Музиката е интересна. 3. Да не можем - Добра идея за следващ клип на тази песен. Харесва ми припева. Не е като старите хитове на Дара, но звучи добре. 4. Само за - Текста ми отговоря много на настроението..... Тази песен докосва. Готина е. 5. Куца магарица - ахахахахахах, Дара е луда. Какво е това заглавие, но и песента? Много е луда! Със сигурност хит който няма да чуем както каза @asylum 6. Доза - като тематика е малко "Без кос" на Киара и Андреа, но няма нейния хитов заряд. 7. Диамант - Хубава песен, интересна музика, меланхолична е.... 8. Дистанция - Готина песен, става за слушане. 9. Едно на милион - Нищо особено. Не е моето. Иначе като текст ми харесва посланието. 10. Забранено - Малко като поп-фолк песен - текста и ритамът. Направо си е като модерен поп-фолк. 11. Нищо повече - Хубава песен, но аз не харесвам балади. Може би след Нито звук и Да не можем, тази е най-добра... въпреки, че е прекалено бавна за моя вкус. 12. Демони - Оф, ама че клише... Тази тема непрекъснато се обсъжда.... може би е една от най-тъпите песни в тоя албум. 13 .Песен за живота - Тази също е тъпа.. Като цял тук няма песен която да се доближи до Кво не чу, Дарби, Родена такава и старите хитове..... Но като фаворит мога да посоча категорично НИТО ЗВУК. Другите две песни които ми харесаха са Да не можем и Нищо повече. Колкото и странна да е Онче-бонче и Само за - може би са песните с повече потенциал, до някъде и Дистанция. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Септември 19 Report Сподели Публикувано Септември 19 ADHDARA [E] (2025) ℗© 2025 Virginia Records 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Септември 19 Report Сподели Публикувано Септември 19 tks Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Септември 19 Report Сподели Публикувано Септември 19 преди 5 часа , ribaton каза: tks Утре линк за [FLAC] Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Септември 20 Report Сподели Публикувано Септември 20 преди 8 часа , milesto каза: Утре линк за [FLAC] имам вече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 20 Report Сподели Публикувано Септември 20 флоп Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.