DevilWish Публикувано на Септември 18 Report Сподели Публикувано на Септември 18 music: Marchelo Nestorov arrangement: Marchelo Nestorov rec | mix | master: Teodor Tashev lyrics: Radostina Popova ,Georgia Rose 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 18 Author Report Сподели Публикувано Септември 18 Преслава/Преслава и Галена каква яка хитачка щяха да докарат.... Песента ме кефи и нямах търпение да я чуя! ❤️❤️❤️ Интересно ми е наистина как би звучала във вариант на Преслава. Видеото лятно, свежо. Джорджия да вземе и "Да ме търсиш". Получи й се яка песента! Ще я слушам с кеф! КОЯ СИ ТИИИИИИИИИИИИИИИИИИ, ЧЕ МИСЛИШ СЕ ЗА ПО-ДОБРАТАААААААААААААА? ❤️❤️❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Септември 18 Report Сподели Публикувано Септември 18 Браво най накрая песен която пасва на Джорджия 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 18 Report Сподели Публикувано Септември 18 Скука. След мегахита Няма като теб не върви 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BULGARIANXTRASH Публикувано Септември 19 Report Сподели Публикувано Септември 19 Много смешен глас, не може да направи извивките както трябва...тая е толкова лабилна на всички хейт коментари отговаря,луда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 20 Author Report Сподели Публикувано Септември 20 ХИТА вече е в Spotify!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 Ами тя звучи фалшиво. Песента можеше да има доста по-добра реализация, ако беше попаднала при някой кадърен изпълнител. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 Много яка песен , ама вокалите не са много на ниво. Я малко хъс, Джорджиии И клипът е просто безидейна лъскавина Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.