asylum Публикувано на Септември 17 Report Сподели Публикувано на Септември 17 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 17 Report Сподели Публикувано Септември 17 хахахахаххахахахаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 С това изпълнение и този глас се върнах назад в годините... Все едно касета се е набрала, половината лента се е изсипала навън, на няма да търся молив и да се опитвам да я върна обратно, а направо ще я изхвърля. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 Цветът на кожата му е черен, защото е долен ман гал. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза: Цветът на кожата му е черен, защото е долен ман гал. Как разбра, че е долен? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Report Сподели Публикувано Септември 22 преди 2 минути, Karma93 каза: Как разбра, че е долен? псевднонимът му се римува с "канал". 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза: псевднонимът му се римува с "канал". мисля че си сложил едно "к" в повече преди 9 часа , Karma93 каза: Как разбра, че е долен? Гледал е приложеното видеозаснемане което ми е трудно да нареча клип. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 преди 10 часа , Lelqtian каза: мисля че си сложил едно "к" в повече Гледал е приложеното видеозаснемане което ми е трудно да нареча клип. к-то е в повече, но въпросът е, че това нещо без к-то наистина е с тен на черно кафе.... нормално е да пее за цвят на кожата. Дупето - ок, ами главичката дали и тя е такава? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 9 часа Report Сподели Публикувано преди 9 часа Мангал, заради теб ушите ми ревааааАаАаат 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 8 часа Author Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 1 час, FolkEmpire каза: Мангал, заради теб ушите ми ревааааАаАаат Къде се бе изгубил? Липсваха ни коментарите ти. В затвора ли беше? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 4 минути, asylum каза: Къде се бе изгубил? Липсваха ни коментарите ти. В затвора ли беше? Подкрепям! И на мен ми липсваха много! 🤩 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.