Emanuela.Carey Публикувано на Септември 8 Report Сподели Публикувано на Септември 8 Music & Arrangement: Krisko Lyrics: Krisko, Boro Purvi Mix & Master: Dimitar Ganchev - Mite Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Егати яката музика и изведнъж нито пеене, нито припев, нито грам кулминация в песента. Само ГОВОРЕНЕ, то дори не е рапиране. А какви ХИТОВЕ има Тита от Криско? Как е възможно това? Иначе изглежда супер, пее добре, харесвам я много, но това изобщо не е на нивото на песните й от Криско!!! Ехо, жено, осъзнай се! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Тъпня. Това дори в силните години на Криско и Тита е ниво пълнеж. Жалко,че си убива инерцията от Гола така 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 8 Author Report Сподели Публикувано Септември 8 Скучна песен и постен клип. Явно я е записала просто колкото хората да спрат да я спамят да работи с Криско. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 откакто се наковри и заприлича на 45 годишна труженичка-свиркаджийка хит не е помирисала. Няма и следа и от предишното ѝ жизнерадостно и момичешко аз. Какво ли толкова е преживяла за няколко години, че се промени толкова драстично. Бийтът е як, но текстът е покъртителен, а клипът евтин. Всичко при Туца е евтино и смешно като продукция последните 5-6 години. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Не спира да затъва и тази, жалко! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Щом никой не харесва песента, дали да си я пусна? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Далеч е от “Антилопа“ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BULGARIANXTRASH Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Много тъпа песен,жалко за якия бийт - сега пак ли се връща към попа? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 10 Report Сподели Публикувано Септември 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 10 Report Сподели Публикувано Септември 10 преди 46 минути, Andrew Cunanan. каза: Много са и на тая боза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.