Emanuela.Carey Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: 3 песни за 3 месеца... Защо бълва толкова?! По същата причина, по която и Счета - паникьосват се, че не могат да извадят сериозен хит. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 22 часа Author Report Сподели Публикувано преди 22 часа преди 2 часа , FikLena каза: Константин за клипа с Емрах: Съжалявам и се извинявам NOVA.BG Певецът настоява, че законът не е нарушен, но признава, че са дали лош пример Оффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф! Жажда за внимание! преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: 3 песни за 3 месеца... Защо бълва толкова?! Защото има липса на..... не на Емилия, а на ХИТ. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 22 часа Author Report Сподели Публикувано преди 22 часа преди 4 минути, FikLena каза: Ти убий някой, а после му се извини! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 22 часа Author Report Сподели Публикувано преди 22 часа Emilia е в Конна база "Адгор". 8 м ·София · “Не заслужаваш“ - толкова много исках тази песен. Когато нещо е твое то те намира. Ще благодаря няма как... Mного хора се грижат за мен и моето творчество да бъде такова, каквото е. Благодаря на Саня Армутлиева и всички от Виржиния Рекърдс за това, че стоят зад мен и ми помагат във всичко! На Даниел Ганев - той е неизменна част от музиката, която правя. Страхотен! Благодарна съм на Сиана, че винаги е готова да прегърне моите идеи и да ме изслуша какво искам, като тема за текст. Алекс и Петър - винаги безмилостни в текстовете. Благодаря! Валери Милев - думите са излишни. Безапелационен! Както и всички от екипа му. Винаги и никога няма да спра да благодаря на моят екип, който и в хубаво и лошо е до мен и ме търпи. Не мога без вас - Светослав Кюркчийски, Велина Павлова, Момчил Спасов, Микеле, Георги - Efoff и Габриел Караколев. Благодаря ви! БЛАГОДАРНА Е НА БУЛОНКАТА ? Работи с нея! ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа Аз не разбирам кой им каза, че някой им иска нови версии на стари хитове??? Колко от тези проекти станаха хитове? Там на Преслава От утре преди 5 години и нещо друго!? Тази дискотека, да... но текст-изпълнение са топ, а и песента не е имала БГ хитова версия. Защо го правят въобще? 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа Току що, DevilWish каза: Emilia е в Конна база "Адгор". 8 м ·София · “Не заслужаваш“ - толкова много исках тази песен. Когато нещо е твое то те намира. Ще благодаря няма как... Mного хора се грижат за мен и моето творчество да бъде такова, каквото е. Благодаря на Саня Армутлиева и всички от Виржиния Рекърдс за това, че стоят зад мен и ми помагат във всичко! На Даниел Ганев - той е неизменна част от музиката, която правя. Страхотен! Благодарна съм на Сиана, че винаги е готова да прегърне моите идеи и да ме изслуша какво искам, като тема за текст. Алекс и Петър - винаги безмилостни в текстовете. Благодаря! Валери Милев - думите са излишни. Безапелационен! Както и всички от екипа му. Винаги и никога няма да спра да благодаря на моят екип, който и в хубаво и лошо е до мен и ме търпи. Не мога без вас - Светослав Кюркчийски, Велина Павлова, Момчил Спасов, Микеле, Георги - Efoff и Габриел Караколев. Благодаря ви! БЛАГОДАРНА Е НА БУЛОНКАТА ? Работи с нея! ? САНЯ? WTF? Ема във Вирджиния ли е? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 22 часа Author Report Сподели Публикувано преди 22 часа преди 10 минути, KrasyoZlobarQ каза: САНЯ? WTF? Ема във Вирджиния ли е? Да, някой беше казал, че работи с нея. То не само Ема е там, май и други чалгарки работят с нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 22 часа Author Report Сподели Публикувано преди 22 часа преди 11 минути, KrasyoZlobarQ каза: Аз не разбирам кой им каза, че някой им иска нови версии на стари хитове??? Колко от тези проекти станаха хитове? Там на Преслава От утре преди 5 години и нещо друго!? Тази дискотека, да... но текст-изпълнение са топ, а и песента не е имала БГ хитова версия. Защо го правят въобще? Мен идеята ме кефи, стига да нямат други български версии както на Галин и Азис. На Анна българската версия е най-големия нейн хит и песента е брутално яка, няма я тази част с пляскането...... на Емилия ми харесва, но на Анна си остава най версията. Все пак тази песен ни върна малко носталгично. На мен ми се иска Преслава да изпее на ново "Изпий си кафето", защото в машъп звучи невероятно в нейно изпълнение. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа 32 хил. гледания · 1,3 хил. реакции | “Колата когато е на “спорт”,... WWW.FACEBOOK.COM “Колата когато е на “спорт”, сама си замъглява километража…” После показва дисплей, а не КИЛОМЕТРАЖ. Дали наистина този вярва, че хората са толкова глупави? Ако си напиша мнението за този младеж ще... преди 15 минути, KrasyoZlobarQ каза: Аз не разбирам кой им каза, че някой им иска нови версии на стари хитове??? Колко от тези проекти станаха хитове? Там на Преслава От утре преди 5 години и нещо друго!? Тази дискотека, да... но текст-изпълнение са топ, а и песента не е имала БГ хитова версия. Защо го правят въобще? моля ? нови версии на СТАРИ ХИТОВЕ ? Хит ? Версията на Анна едва ли знаят повече от 5 души Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 22 часа Author Report Сподели Публикувано преди 22 часа преди 2 минути, FikLena каза: 32 хил. гледания · 1,3 хил. реакции | “Колата когато е на “спорт”,... WWW.FACEBOOK.COM “Колата когато е на “спорт”, сама си замъглява километража…” После показва дисплей, а не КИЛОМЕТРАЖ. Дали наистина този вярва, че хората са толкова глупави? Ако си напиша мнението за този младеж ще... моля ? нови версии на СТАРИ ХИТОВЕ ? Хит ? Версията на Анна едва ли знаят повече от 5 души Вярваш или не, преди години версията на Анна си е била голям хит. Някой беше писал да запази текста на версията на Анна. Идеята е добра, но това "Не ме наричай МАЛКА" нямаше да й отива сега на Емилия. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа Колата му е тука още. 😎 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа преди 57 минути, DevilWish каза: Emilia Ще благодаря няма как... Mного хора се грижат за мен и моето творчество да бъде такова, каквото е. Много хорят мислят как да съвтворят поредица от неслушаеми флопове? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа Предложение коя песен Счети да кавърдиса за следващ сингъл: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза: Аз не разбирам кой им каза, че някой им иска нови версии на стари хитове??? Колко от тези проекти станаха хитове? Там на Преслава От утре преди 5 години и нещо друго!? Тази дискотека, да... но текст-изпълнение са топ, а и песента не е имала БГ хитова версия. Защо го правят въобще? Проблем на Софка и Косьо От утре на Преси Отиваш си - Подмилия и Стругаро 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа Колата му е тука още. 😎 Срещнах Велката сега до колата.. Имах процедура лазерна и реших фа на има след това. Той ми даде големи картички и малки рекламни на Коце и си поговорихме. Коце сои. Много яко С Коце и Велката винаги е яко. А съм на 4 часа сън. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа преди 51 минути, DevilWish каза: Вярваш или не, преди години версията на Анна си е била голям хит. Някой беше писал да запази текста на версията на Анна. Идеята е добра, но това "Не ме наричай МАЛКА" нямаше да й отива сега на Емилия. Наскоро Счета възпя разкъсването на девствената й ципа, та що не? преди 1 час, KrasyoZlobarQ каза: Аз не разбирам кой им каза, че някой им иска нови версии на стари хитове??? Колко от тези проекти станаха хитове? Там на Преслава От утре преди 5 години и нещо друго!? Тази дискотека, да... но текст-изпълнение са топ, а и песента не е имала БГ хитова версия. Защо го правят въобще? Вманиачиха се след успеха на Софа и Коцьо. преди 1 час, DevilWish каза: Emilia е в Конна база "Адгор". 8 м ·София · . Алекс и Петър - винаги безмилостни в текстовете. Благодаря! Безмилостни в тъпотията си. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа преди 50 минути, DevilWish каза: Вярваш или не, преди години версията на Анна си е била голям хит. Някой беше писал да запази текста на версията на Анна. Идеята е добра, но това "Не ме наричай МАЛКА" нямаше да й отива сега на Емилия. Извън бъзиците не беше ли баш Анна певицата, с първият №1 чалга хит в Българския топ 100 по БТВ? @KrasyoZlobarQ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Извън бъзиците не беше ли баш Анна певицата, с първият №1 чалга хит в Българския топ 100 по БТВ? @KrasyoZlobarQ Да, тя проправи път на останалите чалгарки, но според мен си плащаше - баща й имаше много пари тогава. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа Анал тая година е по-успешна от Емуто: плюс тоя хит гърмеше до пролетта: Spoiler @Andrew Cunanan., потвърди! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа Слушайте мегахитове, моля! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа Току що, asylum каза: Анил тая година е по-успешна от Емуто: плюс тоя хит гърмеше до пролетта: Свий скритото съдържание @Andrew Cunanan., потвърди! Според мен има цикличност и няма период, в който и двете да са били в топ 5. Така че - да. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: Извън бъзиците не беше ли баш Анна певицата, с първият №1 чалга хит в Българския топ 100 по БТВ? @KrasyoZlobarQ Тая кривогледа зайкиня има три стабилни хита. Освен Грешиш тотално, Една от двете култови чалга песни за рожден ден преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Според мен има цикличност и няма период, в който и двете да са били в топ 5. Така че - да. Да, редуват се. Ся Анелка е на ход. И няма да направят дует, защото едната е винаги по-долу 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа Трябва да надуя Коце като се прибера. Всеки път с него е магия. 😍 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.