Jump to content

Поп-фолк скандали (септември 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Willy каза:

❤️

Това ми е любимата песен на Сиана.
1.Виновна без вина
2.Следващо ниво
3.Още ме държи
4.Нещо проверено

Но и новата й песен е много добра ❤️ 

Много е недооценена! Заслужава повече.

Сподели в други сайтове

• Отговори 1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

На Андреа все Цура й е виновна, но Цура държи един от хитовете на годината и прави дуети с Галена. Нека й е зле! 😘 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Антониа обиколи всички транс певачки

Явно Андреа му е забранила да й реагира на някоя песен и сега злобее противната швестерка!!

Всички проблеми на Андреа започнаха от раздялата с Кубрат. След това се срина психически и позволи на разни утайки като Кулагин и Стамбини да я манипулират. Спешно има нужда от психиатрична помощ,но уви не я получава.

С Доника ми харесва дуета му, добре се е получил..... но като цяло песните му не ми допадат.
Иначе, Андреа ако се вземе в ръце...... просто хора които те хвалят могат само да те заблуждават.... А и явно е била доста влюбена. Аз се чудя как са изкарали 16 години заедно? Това е многоооооооооооо.... дълго, даже и за мен със сериозните връзки :D Но май тогава е най-гадно, защото всичко се превръща в навик? 
Дано се съвземе момичето. По принцип я харесвам още от първата й песен. И си беше доста на ниво когато заработи с Кости.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

На Андреа все Цура й е виновна, но Цура държи един от хитовете на годината и прави дуети с Галена. Нека й е зле! 😘 

Така си е. А и Цура почти няма година без някое хитче и яка песен..... Като тръгнем от 2010 и стигнем до "Питаш ли ме". Някой просто я е настроил срещу Цветелина, Галена и другите..... но хората си работят и не се интересуват толкова от отношенията.
Впрочем може би нещата тръгват от 2010 година с видеото на "Влез"? Когато взе награда? Ако е за това е малко смешно толкова години да се сърдиш....
Ако се стегне и пуска песни както през 2008-2009 и са правилните, разбира се... може би ще се върне сред актуалните изпълнители. Вече са самостоятелни и нямат оправдание защо не се получава. Ето и в тик-ток превърнаха "Лоша" в доста по-голям хит, отколкото е била. Значи интерес има, но постоянство и правилни песни - не.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Willy каза:

Ами факт е,че са я прецаквали заради Цура. Друг е въпроса дали Цура изобщо щеше да съществува ако Дора не й беше докарала Кости и Оцко.

преди 3 минути, DevilWish каза:

С Доника ми харесва дуета му, добре се е получил..... но като цяло песните му не ми допадат.
Иначе, Андреа ако се вземе в ръце...... просто хора които те хвалят могат само да те заблуждават.... А и явно е била доста влюбена. Аз се чудя как са изкарали 16 години заедно? Това е многоооооооооооо.... дълго, даже и за мен със сериозните връзки :D Но май тогава е най-гадно, защото всичко се превръща в навик? 
Дано се съвземе момичето. По принцип я харесвам още от първата й песен. И си беше доста на ниво когато заработи с Кости.

И на мен ми е странно каква е тая любов,че да превърти играта така. Разбирам да изпаднеш в депресия за месец-два три,но те не са заедно вече от 6-7 години,а тя още тъгува по него. 

Сподели в други сайтове

Всички проблеми на Андреа започнаха от раздялата с Кубрат. След това се срина психически и позволи на разни утайки като Кулагин и Стамбини да я манипулират. Спешно има нужда от психиатрична помощ,но уви не я получава.

Още преди раздялата с Кубрат вече беше чатната като качваше странни фотошопирани снимки и пишеше романи на шльокавица.

По-скоро около напускането на Пайнер започна да качва килограми и се дестабилизира психически.

Сподели в други сайтове

Ами факт е,че са я прецаквали заради Цура. Друг е въпроса дали Цура изобщо щеше да съществува ако Дора не й беше докарала Кости и Оцко.

И на мен ми е странно каква е тая любов,че да превърти играта така. Разбирам да изпаднеш в депресия за месец-два три,но те не са заедно вече от 6-7 години,а тя още тъгува по него. 

А историята с този актьор турския каква е? Опитваше да дразни Кубрат ли?
Някой беше споменал, че Кубрат не й давал да си има приятел и едва ли не още я ревнувал? Това дано не е вярно..... Но и на времето и във Фолкмаратон (когато имаше) и тя още не беше толкова известна... имаше само "Като непознат" и "Не съм такава"..... още тогава във всяко интервю я питаха за Кубрат и тя разказваше как са се запознали и си личеше колко е влюбена в него..... Аз наистина не знам в нея ли е причината или той наистина е толкова токсичен към нея? Защото пък и той изглежда доста властен....

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Още преди раздялата с Кубрат вече беше чатната като качваше странни фотошопирани снимки и пишеше романи на шльокавица.

По-скоро около напускането на Пайнер започна да качва килограми и се дестабилизира психически.

Може и да е била в някаква депресия през 2014 когато започна да дебелее,но за мен повратната точка откъдето тръгват всичките й проблеми си остава раздялата с Кубрат. Може би тогава са започнали проблемите във връзката им,не знам.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, xroflx9 каза:

Е то по тая логика Андреа е прецакала Емануела и Алисия, че им е взела Оцко и като цяло Ара мюзик като открадна Кости. 
Оцко гърмеше с мегахитове, така че тя не е направила някакво откритие.

Преса, Галена и Анелия нямаха проблем с реда на Цура по концертите, така че Андреа какво толкова дълбаеше в тая тема.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Някъде около 2017-2018 мисля, че доста се промени... В онзи период от "Строго забранено"? Като цяло раздялата с Пайнер не й се отрази никак ама никак добре на нея. Не мисля, че беше правилно на онзи етап. Демотивира се...... Може би като песен най-много ми харесва "Егоист" след "Пайнер". А също и "Всичко ми взе" е добра, но с много странно видео? То направо не е клип....
И май с "Полудей" си стана полудей.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Е то по тая логика Андреа е прецакала Емануела и Алисия, че им е взела Оцко и като цяло Ара мюзик като открадна Кости. 

Преса, Галена и Анелия нямаха проблем с реда на Цура по концертите, така че Андреа какво толкова дълбаеше в тая тема.

То реално Пепа го откри за България Кости. Първата песен е хитовия им дует "Най-добрият", а имат и втори - "Как го правиш". Та, Пепа го замъкна в Ара и направи хитове също на Джина Стоева, Ивена май има песен от него, но при нея нещата се получиха с Оцко..... големите хитове за Емануела и Алисия и 2008 вече работеше и с Андреа. Първата й песен е кавър на негова песен - "Фалшиво щастие". Даже е пилотна песен в дебютния й албум. После обаче й се получи с "Нямам причина" и тоталния хит в дует с Кости - "Само мой". Мисля, че печели дует на годината, но не съм сигурен.

Music: Costi Ionita

Arrangement: Costi Ionita

Lyrics: Marieta Angelova

Video: Andrea, Yordan Petkov

Produced by: Andrea

Тук е била така добра да напише, че музиката е на Кости, защото наистина не е нейна! Имаме постижение! Браво, Андреа! ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, xroflx9 каза:

Човек, как? От всички интервюта на Цура, имам мнение че е толкова unbothered и че няма много нейно АЗ, просто има пари, глас и визия да се довери на як екип и винаги й се получава. Факт е, че в началото може и да е видяла от Андреа и да хване нейната ниша, но не мисля, че е работила срещу нея. Ако беше толкова лоша, нагла и така натам, щеше да си купува и големи награди за себе си. Никога не е печелила певица, идол, песен...
Последните 10 години прави същото с Галена. Приятелки са, но копира нейният стил на работа и екип, даже ако не се лъжа, беше споменавала че често й се обажда и за съвети около кариерата. Защo Галена не се оплаква че Цура й краде екипа или й прави мръсно?

Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

Е,Алисия с какво да е прецакана като е еквивалента на Цура в Ара? Така или иначе винаги е получавала най-добрите композиции и на други автори. Евентуално Емануела може да е била прецакана тъй като имаше спад при нея след македонеца и преди да напусне Ара,но тя така или иначе има най-добрите попадения на Оцко. 

Скандала между Цура и Андреа започва с това че от Пайнер са решили първо да издадат За контакти въпреки че Андреа е била готова с Докрай. А дали и други чалгарки са били прецаквани заради Цура няма как да знаем тъй като никоя друга не си е признавала.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

Как човек? От всички интервюта на Цура, имам мнение че е толкова unbothered и че няма много нейно АЗ, просто има пари, глас и визия да се довери на як екип и винаги й се получава. Факт е, че в началото може и да е видяла от Андреа и да хване нейната ниша, но не мисля, че е работила срещу нея. Ако беше толкова лоша, нагла и така натам, щеше да си купува и големи награди за себе си. Никога не е печелила певица, идол, песен...
Последните 10 години прави същото с Галена. Приятелки са, но копира нейният стил на работа и екип, даже ако не се лъжа, беше споменавала че често й се обажда и за съвети около кариерата. Защo Галена не се оплаква че Цура й краде екипа или й прави мръсно?

Сега се сетих защо може да е всичко това... КОСТИ.
През 2010 година Цветелина Янева също прави песен от Кости - "За контакти" и вече започва да работи предимно с него.
Обаче по тази логика трябва да се дразни и на Мария? Там обаче имаше и дует..... А Мария е вторият изпълнител на Пайнер след Андреа, който работи с Кости.
2009 Моите задръжки, 2010 Най-добрият и от там постоянно..... Малко по-късно след "Най-добрият" и "Дай жега" на Мария, Янева пуска "За контакти" и така тя става третата певица от каталога която е работила с Кости.
Вече в последствие след нея работи с Преслава, после и с Галена и натам вече не знам дали други работят с него, защото всеки казва, че взимал скъпо. В Ара почти нищо не е получавал, но казват, че Андреа го е свикнала на някакви доста високи суми за песен. Та, това ми напомня, че май само пет изпълнителки са си позволявали да работят с него, години по-късно и Соня Немска, ноооооо..... там е било първа и последна песен. :D:D :D 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Е,Алисия с какво да е прецакана като е еквивалента на Цура в Ара? Така или иначе винаги е получавала най-добрите композиции и на други автори. Евентуално Емануела може да е била прецакана тъй като имаше спад при нея след македонеца и преди да напусне Ара,но тя така или иначе има най-добрите попадения на Оцко. 

Скандала между Цура и Андреа започва с това че от Пайнер са решили първо да издадат За контакти въпреки че Андреа е била готова с Докрай. А дали и други чалгарки са били прецаквани заради Цура няма как да знаем тъй като никоя друга не си е признавала.

Но "Докрай" е от юли 2011, а "За контакти" излиза в началото на юни 2010 година? Янева тогава започна да атакува всеки месец с нова песен, както правеше Андреа през 2008/2009. Ето още една причина да се вбеси, защото винаги е била най-продуктивната.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Сега се сетих защо може да е всичко това... КОСТИ.
През 2010 година Цветелина Янева също прави песен от Кости - "За контакти" и вече започва да работи предимно с него.
Обаче по тази логика трябва да се дразни и на Мария? Там обаче имаше и дует..... А Мария е вторият изпълнител на Пайнер след Андреа, който работи с Кости.
2009 Моите задръжки, 2010 Най-добрият и от там постоянно..... Малко по-късно след "Най-добрият" и "Дай жега" на Мария, Янева пуска "За контакти" и така тя става третата певица от каталога която е работила с Кости.
Вече в последствие след нея работи с Преслава, после и с Галена и натам вече не знам дали други работят с него, защото всеки казва, че взимал скъпо. В Ара почти нищо не е получавал, но казват, че Андреа го е свикнала на някакви доста високи суми за песен. Та, това ми напомня, че май само пет изпълнителки са си позволявали да работят с него, години по-късно и Соня Немска, ноооооо..... там е било първа и последна песен. :D:D :D 

Е, тя може да се сърди на когото иска, но дали е права. На Кости дали е била сърдита че работи и с други имена в Пайнер или там не може да си го позволи, защото беше изцяло зависима от него?

Но "Докрай" е от юли 2011, а "За контакти" излиза в началото на юни 2010 година? Янева тогава започна да атакува всеки месец с нова песен, както правеше Андреа през 2008/2009. Ето още една причина да се вбеси, защото винаги е била най-продуктивната.

Имаше предвид този хит от Оцко, вместо Контактите.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Е къде точно е прецакването? То се предполага, че като композитор започне да работи с лейбъл значи и другите изпълнители ще получат песни от него. 
То не би било честно спрямо самият Оцко да го натирят да работи само с Андреа и да губи пари и възможности.

И Кости също би бил луд да се затвори да работи само с Андреа и да не си развива бизнеса като композитор.

Още повече след като стана ясно, че още тогава Андреа не си е плащала коректно и навреме.

Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Е, тя може да се сърди на когото иска, но дали е права. На Кости дали е била сърдита че работи и с други имена в Пайнер или там не може да си го позволи, защото беше изцяло зависима от него?

Точно това я е дразнило. Стратегията на Цветелина Янева, но като се замислиш тя нито си е купувала певица, нито песен, нито нищо... Да, взимала е по една награда примерно за клип, в началото за дебют и то заслужено...
В случая и за мен не е права. Иначе "Докрай" и "По-страшно" на Цветелина Янева излизат паралелно. И даже мисля, че "Докрай" излезе няколко дни по-рано. Две много любими песни.... 
Скандалът се получава навярно заради стратегия, заради награда.... заради някакъв ред на пеене и заради Кости..... Но виж, за Мария нищо не е казвала, нито за Преслава, нито за Галена. Аз даже не помня дуета на Галена и Андреа дали не беше на Кости?
А, сетих се, че и Анелия имаше песен от Кости миналата година :D 

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Willy каза:

Човек, как? От всички интервюта на Цура, имам мнение че е толкова unbothered и че няма много нейно АЗ, просто има пари, глас и визия да се довери на як екип и винаги й се получава. Факт е, че в началото може и да е видяла от Андреа и да хване нейната ниша, но не мисля, че е работила срещу нея. Ако беше толкова лоша, нагла и така натам, щеше да си купува и големи награди за себе си. Никога не е печелила певица, идол, песен...

Ами да,факт е че Галена и Цура хванаха нишата на Андреа със скъпите клипове,визии и песни от Оцко и Кости. Лошото е че Андреа се побърка,а Галена продължи да бачка,а Цура да харчи нечии милиони и съвсем очаквано я задминаха.

Смее ли Галена да се оплаче? Между нея и Цура ми се струва че има някакви политически интереси отколкото някакво приятелство. Иначе аз не твърдя че Янева е някакво чудовище,но са имали някакви проблеми с Андреа,която е нестабилна психически и някой я е изманипулирал че Цура й е съсипала кариерата.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Willy каза:

Имаше предвид този хит от Оцко, вместо Контактите.

Точно. Тук пък се спекулираше дали тази песен не е на Оцко. Бяха писали някакъв друг автор? Така и не разбрах това Оцкова песен ли беше или не? Но там вече се знаеше, че не се харесват.
Edit:музика и аранжимент: Йорданчо Василковски - Оцко 

Сега виждам, че вече си се заявява, че е Оцко. :D 

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, DevilWish каза:

Да,объркал съм песните. Уили ме е поправил.

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Е къде точно е прецакването? То се предполага, че като композитор започне да работи с лейбъл значи и другите изпълнители ще получат песни от него. 
То не би било честно спрямо самият Оцко да го натирят да работи само с Андреа и да губи пари и възможности.

И Кости също би бил луд да се затвори да работи само с Андреа и да не си развива бизнеса като композитор.

Още повече след като стана ясно, че още тогава Андреа не си е плащала коректно и навреме.

Прецакването идва от там че Андреа е била готова първа с песента си от Оцко (Докрай),а от Пайнер са искали да излезе първо По страшно

Сподели в други сайтове

Ами да,факт е че Галена и Цура хванаха нишата на Андреа със скъпите клипове,визии и песни от Оцко и Кости. Лошото е че Андреа се побърка,а Галена продължи да бачка,а Цура да харчи нечии милиони и съвсем очаквано я задминаха.

Смее ли Галена да се оплаче? Между нея и Цура ми се струва че има някакви политически интереси отколкото някакво приятелство. Иначе аз не твърдя че Янева е някакво чудовище,но са имали някакви проблеми с Андреа,която е нестабилна психически и някой я е изманипулирал че Цура й е съсипала кариерата.

В този жанр са си хвърляли мъжете от една на друга, имало е драми с убийства, итн. Как някой да вземе сериозно Андреа с това, че някой й откраднал композитора или редът по който щe пее на концерт? 😭

Това че е нестабилна е само и лично нейн проблем, от който трябва да се лекува и дъвченето на стари теми от 10-15 години няма да й помогне.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, xroflx9 каза:

Да,объркал съм песните. Уили ме е поправил.

Прецакването идва от там че Андреа е била готова първа с песента си от Оцко (Докрай),а от Пайнер са искали да излезе първо По страшно

Помня този скандал, но мисля, че на Андреа излезе с ден или два по-рано, а на Янева я пуснаха на рождения ден на Пеевски - 23 юли, мисля, че беше?
Edit: 27 юли.... значи около тази дата е била песента на Янева..... на Андреа малко преди това..... няколко дни или най-много два дена по-рано от това. Но явно нейната е около тая дата.

Сподели в други сайтове

Помня този скандал, но мисля, че на Андреа излезе с ден или два по-рано, а на Янева я пуснаха на рождения ден на Пеевски - 23 юли, мисля, че беше?

Provided to YouTube by The Orchard Enterprises Po-strashno · Tsvetelina Yaneva Po-strashno ℗ 2011 Payner
Released on: 2011-07-24

Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Provided to YouTube by The Orchard Enterprises Po-strashno · Tsvetelina Yaneva Po-strashno ℗ 2011 Payner
Released on: 2011-07-24

Защото сега видях, че Пеевски е на 27-ми юли... значи правилно казвам. На Андреа песента е пусната първа, но забравих датата.... Спомням си когато излезнаха.... не беше голяма разлика, но "Докрай" е първа.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...