Jump to content

Препоръчани коментари

преди 4 часа , xroflx9 каза:

@Emanuela.Carey не Руми,няма да те приема докато не си махнеш мустака!!!!

IMG-4371.png

@fengerganaмило,бях се притеснила понеже исках баткото от клипа на Сели да ме блъска,но не му знаех името!!!! Оказа се че го имам във фб,имам добра карма!!!!!! 

мило, как се казва?!?!?!?!!??

• Отговори 495
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час, fengergana каза:

мило, как се казва?!?!?!?!!??

Преди като е тренирал е бил по хот,но и сега няма да го върна!!!!

IMG-4375.jpg

Ще научиш и как да си разведена и заместена от мъже! Гледа мач с теб, защото си безинтересна! Патка!
Може да бъде изображение с един или повече хора, бира и текстово съобщение

Честит имен ден на брат ми, моя Ники, дъщерята на фризьорката ми, колегата Ники и дъщеря му и честит празник на моя град Бургас. 😉🌊

WWW.INSTAGRAM.COM

13K likes, 123 comments - alexatri3 on November 23, 2025: "Тва клипче ви е любимо за това няма как да не му дам нов живот😀❤️ #bulgaria #macedonia".

преди 57 минути, fengergana каза:

лягай си нещастницо!!! аз сега се прибирам след тройка!!!!!!!

почетох празника да ме правят на пълнен шаран!!!!!!!!!!!!!!!

На Никулден се пълни шаран,а на 8 декември се пълни @xroflx9 !!!! Заминавам за Банско да ме правят дармадан!!!!!!

От 6.12.2025 г. от 9:14, Sunlight каза:

Честит имен ден на брат ми, моя Ники, дъщерята на фризьорката ми, колегата Ники и дъщеря му и честит празник на моя град Бургас. 😉🌊

Коце няма ли празник днесУ На някои Никита им викат Кольо или Коцьо :D Бързо да поздравиш и Коцалин.

преди 10 минути, fengergana каза:

@xroflx9 мило, днес бях във фитнеса на Банско!!!!

нагледах се на филмари,но никой не ме опука!!!!!!! 

Има време мило!!!! Трябва да се наслаждаваме на младите лъвчета докато още има хляб в нас преди да остареем и да бъдем зарязани и злобни като @Emanuela.Carey !!!!

преди 8 часа , xroflx9 каза:

преди да остареем и да бъдем зарязани и злобни като @Emanuela.Carey !!!!

Пак до късно си ровила в кофите щом пишеш във форума по нощите

Току що, Emanuela.Carey каза:

@xroflx9 си тръгна от финала на Ергенът без пръстен! Отново унижена и употребена

Беше ми достатъчно за да си вдигна тарифата с 1000%!!! Вече резервирах почивка в Тайланд през януари

преди 2 минути, asylum каза:

@xroflx9 @fengergana

помогнете на посестримата си!

IMG_4003.jpeg

Тя се връща по 100 пъти при оня тюфлек,а ние с моята приятелка рядко даваме дори втори шанс. Единственото ни общо с Ванчето е че и двете ходим в Чукара

преди 19 минути, xroflx9 каза:

Както винаги аз съм натурале, а ти си намазана като клоун, за да приличаш на човек!

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Както винаги аз съм натурале, а ти си намазана като клоун, за да приличаш на човек!

Продължавай да плюеш Андреа и още дълго ще ходиш като просякиня 💋

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Продължавай да плюеш Андреа и още дълго ще ходиш като просякиня 💋

Циганкооо циганко. Още колко клозети имаш за изтъркаш докато стигнеш моето ниво!

Дигай си краката за 15 лева и не ме дразни!

преди 19 минути, Emanuela.Carey каза:

IMG_4006.png

IMG_4005.png

преди 10 минути, Emanuela.Carey каза:

Циганкооо циганко. Още колко клозети имаш за изтъркаш докато стигнеш моето ниво!

Дигай си краката за 15 лева и не ме дразни!

Изпуснала си две нули отзад,но нормално на село надали имате училище! Отивай да претакаш киселото зеле и недей зна много!!!!

Току що, xroflx9 каза:

Изпуснала си две нули отзад,но нормално на село надали имате училище! Отивай да претакаш киселото зеле и недей зна много!!!!

Гледаме те завистливо!

IMG_4007.jpeg

преди 11 минути, xroflx9 каза:

Сама го каза: “двете нули” - в клозета ти е хвърлен пъпа и цял живот там ще останеш!

преди 1 час, xroflx9 каза:

С този плосък 🍑 още много тежки дни те очакват скъпа @Emanuela.Carey 

IMG-4473.jpg

Поне тялото ми няма формата на преносим фризер като твоето

spacer.png

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...