FitkataSlimTea Публикувано Октомври 27 Author Report Сподели Публикувано Октомври 27 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: дееба, Луна да ти е тъща. Тука големият шлем е невъзможен. леля ѝ: Много строга и лоша леля има. Ще яде шЪмари денонощно, но така й се пада. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 преди 2 часа , DevilWish каза: Много строга и лоша леля има. Ще яде шЪмари денонощно, но така й се пада. Чичо или Драг стринка направо, Гюр има ли една снимка където прилича на 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 28 Author Report Сподели Публикувано Октомври 28 преди 8 часа , Lelqtian каза: Чичо или Драг стринка направо, Гюр има ли една снимка където прилича на 100% строга Господарка 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 Ексклузивно включване на @Emanuela.Carey от апартамента на Цуци в Дубай 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 преди 4 часа , xroflx9 каза: Мило,на теб това са ти джобните,не се прави!!! Ти ми изхарчи парите! Понеделник Малдиви, четвъртък Милано, събота Халкидики! Омръзна ми от теб! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 @xroflx9 получи емоционален срив след като я зарязах на лайв! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 28 Report Сподели Публикувано Октомври 28 преди 27 минути, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 получи емоционален срив след като я зарязах на лайв! Вече си забравен! Прекалено ми е скъп грима,че да рева!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Сподели Публикувано Октомври 29 @fengergana мило,Вальо е напуснал май!!!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 29 Report Сподели Публикувано Октомври 29 преди 1 час , xroflx9 каза: @fengergana мило,Вальо е напуснал май!!!!!! сигурно така и не се е навил да тряска Жорето и го е изгонил!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 29 Report Сподели Публикувано Октомври 29 преди 14 минути, fengergana каза: сигурно така и не се е навил да тряска Жорето и го е изгонил!!!! Бясна съм!!!! Ще го наема аз за шофьор в такъв случай!!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Сподели Публикувано Октомври 31 @fengergana мило,запиши си датата!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Неделя в 14:39 Report Сподели Публикувано Неделя в 14:39 149 хил. гледания · 2,1 хил. реакции | ‼️ Малка доза депутатски... WWW.FACEBOOK.COM ‼️ Малка доза депутатски екшън! За съжаление това не е филм, а българският парламент. ➡️ Учудващо е, че не се стигна до бой... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Неделя в 17:37 Report Сподели Публикувано Неделя в 17:37 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Понеделник в 15:28 Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:28 @DevilWish @Willy два дни сте онлайн и се натрупват репорти. Ако не ви се занимава с модерацията - каквато има два пъти на високосна година, кажете. Ще го правя сам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Понеделник в 15:34 Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:34 преди 21 часа , FikLena каза: Не ме разсмивай. Фейк нюз. Радев едвам взе втори мандат с гласовете на ПП, БсП, възраждане и кого ли не... с тази лява пропаганда, едва ли ще вземе и 20% и то ако претопи всички в крайно дясно и БСП. ВНИМАНИЕ! ФАЛШИВА НОВИНА! - Алфа Рисърч ALPHARESEARCH.BG Алфа Рисърч ООД - Агенция за маркетингови и социални проучвания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сомболед Публикувано Понеделник в 15:37 Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:37 Какво трбява да направя за да имам достъп до темите с линкове за свалняе? Прочeтeх правилата обаче не намирам информация 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Понеделник в 15:54 Author Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:54 преди 26 минути, KrasyoZlobarQ каза: @DevilWish @Willy два дни сте онлайн и се натрупват репорти. Ако не ви се занимава с модерацията - каквато има два пъти на високосна година, кажете. Ще го правя сам. Някои от тези репорти видя ли, че бяха обиди към модераторите, а другите са за администратора? Винаги се отзовавам, когато има репорт. А в този случай няма обида от Администратора, докладвано е като пропаганда за Македония и за какво трябва да крием поста? Изчаках всички да си кажат мнението, както и @Willy според мен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Понеделник в 15:58 Author Report Сподели Публикувано Понеделник в 15:58 преди 20 минути, Сомболед каза: Какво трбява да направя за да имам достъп до темите с линкове за свалняе? Прочeтeх правилата обаче не намирам информация Мисля, че трябва да направиш определен брой постове. Но не знам точно колко. Преди време говорих с @KrasyoZlobarQ за това. Но не знам точно колко броя трябва да са ти коментарите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сомболед Публикувано Понеделник в 16:00 Report Сподели Публикувано Понеделник в 16:00 преди 1 минута, DevilWish каза: Мисля, че трябва да направиш определен брой постове. Но не знам точно колко. Преди време говорих с @KrasyoZlobarQ за това. Но не знам точно колко броя трябва да са ти коментарите. Предполагах че е това, мерси. Ще съм по-активен 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Понеделник в 21:08 Report Сподели Публикувано Понеделник в 21:08 преди 4 минути, xroflx9 каза: А в Карлово какви да са мило? Нали и ти си родом от там. 😩 Аз съм от СОФИЯ! Не ми приписвай някакви второстепенни провинциални области и общини! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Понеделник в 21:36 Report Сподели Публикувано Понеделник в 21:36 преди 27 минути, Emanuela.Carey каза: Аз съм от СОФИЯ! Не ми приписвай някакви второстепенни провинциални области и общини! Явно заради това не можеш да различиш кое е бюрек и султан кебап,Фифи 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Вторник в 01:45 Report Сподели Публикувано Вторник в 01:45 @fengergana мило,днес ще съм влюбена в режисьора на последните клипове на Емануела!!!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Вторник в 03:37 Report Сподели Публикувано Вторник в 03:37 преди 6 часа , Emanuela.Carey каза: Аз съм от СОФИЯ! Не ми приписвай някакви второстепенни провинциални области и общини! От южните квартали! преди 6 часа , xroflx9 каза: Явно заради това не можеш да различиш кое е бюрек и султан кебап,Фифи Вход свободен, кай 🤣🤣🤣 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Вторник в 10:40 Report Сподели Публикувано Вторник в 10:40 преди 1 час, fengergana каза: @xroflx9 мило, разминах се с Таушанов и се подмокрих,но той загледа само приятелката ми!!!!!!!!!!!! Той много мазен се оказа,постоянно се мазни на Галин и Селина!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Сряда в 23:11 Report Сподели Публикувано Сряда в 23:11 преди 1 час , xroflx9 каза: @Emanuela.Carey коментирай че съм влюбена в режисьора на последните й клипове!!! След Елвиса,сега ще й открадна и Константин!!!! Коментирам че си лека жена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.