MizerMusic Публикувано Август 23 Report Сподели Публикувано Август 23 преди 4 минути, asylum каза: Мира е първото откритие на Милко! Преса и Галя са нейни копия. За това, Мира върне ли се в Пайнер, тези двете са аут. Да си търсят работа, че да са готови. 😄 2 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 23 Report Сподели Публикувано Август 23 преди 9 минути, MizerMusic каза: Преслава и Галена треперят да не загрубеят нещата. Другите са отписани вече! Що? В Пайнер отдавна няма певици, само протостурки като Моан, Живка Добрева и подобните им. Но пък са качили тази на Анелия, което е готено 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 23 Report Сподели Публикувано Август 23 преди 4 минути, MizerMusic каза: За това, Мира върне ли се в Пайнер, тези двете са аут. Да си търсят работа, че да са готови. 😄 Те са готови, защо са се хванали с такива мастити бизмесмени? За да ги уредят като общаци във фафления цех и ябълковите градини или квото там стопанисваше на Лиса бияча, че съм забравил. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Август 23 Report Сподели Публикувано Август 23 преди 9 минути, Lelqtian каза: Що? В Пайнер отдавна няма певици, само протостурки като Моан, Живка Добрева и подобните им. простотурка си ти,пикло!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 23 Report Сподели Публикувано Август 23 преди 11 минути, fengergana каза: простотурка си ти,пикло!!!! А ти си илиЯнци! Я се разкарай оттука с тая камера, да не ти забия един шЪмар! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 преди 8 часа , Lelqtian каза: Явно не само Маймуна са менкали с Татяна ахахахахахахахахха Глория и Татяна трябва да направят дует! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 3 минути, DevilWish каза: ахахахахахахахахха Глория и Татяна трябва да направят дует! Направо да викнат феКали и да направят трио версия за любимото им работно място ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 8 часа , MizerMusic каза: Преслава и Галена треперят да не загрубеят нещата. Другите са отписани вече! То Пайнер вече е такъв разграден двор, че все тая кой е там и кой не. Впром някой има ли представа защо Мира е напуснала преди години? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 7 часа , Lelqtian каза: А ти си илиЯнци! Я се разкарай оттука с тая камера, да не ти забия един шЪмар! Тя мое да е Илиянци, пък оная от видеото е Бусманци. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: То Пайнер вече е такъв разграден двор, че все тая кой е там и кой не. Впром някой има ли представа защо Мира е напуснала преди години? Фокса твърдеше, че я хванали, че е в каталог за коври, и я изгонили 🤣 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Тя мое да е Илиянци, пък оная от видеото е Бусманци. Копираш старо мое изказване 🤣❤️ 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 2 минути, asylum каза: Фокса твърдеше, че я хванали, че е в каталог за коври, и я изгонили 🤣 Че то туй е само бонус преди 2 минути, asylum каза: Копираш старо мое изказване 🤣❤️ твое iconic изказване 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 преди 23 минути, Lelqtian каза: Направо да викнат феКали и да направят трио версия за любимото им работно място ... Глория, Татяна и Кали - "Трактора, овцете, козете, биволът и сополът в носът" ХИТ! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза: То Пайнер вече е такъв разграден двор, че все тая кой е там и кой не. Впром някой има ли представа защо Мира е напуснала преди години? Като всички останали, ощетявана е била.... Така, де.... а и правеше все по-рядко песни и клипове. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Тя мое да е Илиянци, пък оная от видеото е Бусманци. коя? от видеото ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 час, asylum каза: Фокса твърдеше, че я хванали, че е в каталог за коври, и я изгонили 🤣 Не беше ли за участия на черно които не отчитала на Митака? Бонка също за това май изхвърча от димотровградския и вероятно други курници. 2 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 2 минути, Lelqtian каза: коя? от видеото ... тази персона. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: тази персона. Таня ни Боева и еклеРени? Росица Кирилова и Марга Хранова? моля уточнявай кои никому неизвестни труженички от магистралите гледаме по тия снимки, не съм гугъл да им помня физиономиите и заглавията ... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 13 часа , DevilWish каза: Дженено ми е! По-добре смърт. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 час , KrasyoZlobarQ каза: По-добре смърт. А, не! Тази година имам две най-любими песни и едната от тях е точно на ЖЕНА! - Хулигани! Емануела и Теди Александрова и Жена изкараха най-яките песни за мен ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 Вратата знам къде е Аз имам ключ от нея! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Author Report Сподели Публикувано Август 24 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: Вратата знам къде е Аз имам ключ от нея! ЛЮБИМАТА МИ ПЕСЕН! ❤️ @Tasko765 преди 12 часа Беше ми любимаааКоя си ти кога излиза мила ? преди 11 часа До дни Нямам търпение за ХИТА НА ГОДИНАТА! А ти @asylum 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 19 минути, DevilWish каза: ЛЮБИМАТА МИ ПЕСЕН! ❤️ @Tasko765 преди 12 часа Беше ми любимаааКоя си ти кога излиза мила ? преди 11 часа До дни Нямам търпение за ХИТА НА ГОДИНАТА! А ти @asylum Кой хит? На Джоанна ли? Само нея чакам! 56 реакции · 15 коментара | Making #fyp #viral #newsong | Dessie... WWW.FACEBOOK.COM Making #fyp #viral #newsong. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза: То Пайнер вече е такъв разграден двор, че все тая кой е там и кой не. Впром някой има ли представа защо Мира е напуснала преди години? Не знам дали е напуснала или са я напуснали. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 24 Report Сподели Публикувано Август 24 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Вратата знам къде е Аз имам ключ от нея! Ключ ЗА вратата би трябвало да е. Така написано все едно вратата й е дала ключ. Не знам кой гений е писал текста. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари